BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Fatih Altaylı bombaladı: Evli bir kadına insan asılır mı? Yuh Arda!

Arda Turan Berkay'la bir barda kavga etmiş milli futbolcu ünlü şarkıcının burnunu kırmıştı. Konuyla alakalı Berkay'ın ve Arda'nın eşi açıklamalar yapmıştı. Habertürk yazarı Fatih Altaylı, milli futbolcu için çok sert sözler sarf etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 32 Adet Yorum
Misafir

EEE BERKAY EFENDİ ETME BULMA DÜNYASI

SAMET

ÜÇ KURUŞLUK DÜNYADA ÜÇ KURUŞ FAZLA KAZANDIM DİYE KİMSE KİMSENİN NAMUSUNA EL AL ATMA HAKKI YOKTUR.UZATAN OLURSA TOPLUM İÇİNE ÇIKAMAZ DURUMA DÜŞÜRÜLMELİ.

Misafir

ŞUAN MİLLİ TAKIM KAMPINDA OLMASI GEREKİRKEN SANSASYONEL BİR TARTIŞMALARIN İÇİNDE BOĞULMUŞ DURUMDA PSİKOLOJİK BİR VAKA EN KISA ZAMANDA PSİKOLOĞA GİDİP YARDIM ALMASI GEREK

Misafir

insan üzülür be ben neden sahada değilim neden barcelonadan geldim neden futbol oynamıyorum diye azıcık sıkılır uslanır ama nerdee adam futbolu unutmuş bile

Misafir

Allah ıslah etsim akıl fikir versin arda oturup ben nerdeyim ne durumdayım diye düşüneceğine sapkınlıklar yapıyorsun derhal kulübü ceza vermeli kulağı çekilmeli bu kaçıncı vukat bu ne biçim lakaytlık laşkalık sapkınlık sporcu örnek kişi olmalı gece kulübü fedaileri gibi nasıl bir sporcu bu

Misafir

Atın içeri mahpus damînda dar alanda iyi Top çevirir

Mustafa

Çok yersiz ve anlamsız bir davranış olmuş. Bunları asla Türk toplumu kabul edemez.

AHLAKLI

SPORCUNUN ZEKİ ÇEVİK AHLAKLISINI MI SEVER VE ÖDÜLLENDİRİLİR Mİ?????????

Misafir

sende aynı hamurdansın .Şu yazdıklarında ahlaki ve mantıklı bir şey yok.

adil emanet

Bu çocuğun sonradan değiştiğine inanmıyorum.zengin ve ünlü olup,her türlü korunmaya alınınca,gerçek kişiliğini yaşamaya başladı.Günün birinde layık olduğu belayı bulur dilerim.

??

O değil de, ya Berkay bu Adamın (!) getirdiği ve "Vur beni!" dediği silahla yine bu Adamın (!) dizine sıksaydı?

osman

yanındamıydın da hemen yazıyı döşemişsin

Edep edep edep yahu

Bu memlekete geri nasıl gelinir?

Misafir

başakşehir,arda nın futbol yaşamını bitirmeli.

ataş

Bu halkın vergileriyle ayakta duran kurumlar neden bizim paramızı spor denen şeye para yatırıyor. Ben vergilerimin spora yatırılmasını istemem. Spor yapılacaksa kendi parasını kendi kazansın yatırımını kendisi yapsın.

k.k.k

Ortada yalan konuşanlar var. Arda diyor ki enseme dokundu ve ben o kadınla hiçbirşey konuşmadım. Kadın diyor ki evli olmasam seni kaçırmazdım dedi diyor ! Ya Arda ya da Berkayın eşi yalan söylüyor ! Ya da reklam yapıyorlar. Ama Berkay'ın eşinin ben yalan söyleyeceğini düşünmüyorum. Kadın manayak mı kocasını katil mi etsin öyle birşey söylesin ! Arda yalan söylüyor ve karısını da kandırıyor bence. Eğer iki taraf ta yalan söylüyorsa bu midesizleri görmek istemiyorum bir daha tv'de orada burada hiçbir şekilde.

arif doğan

Bu tür hayat yaşayan sanatçı denenler ile futbolcu denenlerin hangi dine mensup olduklarını kendi ağızlarından duymak isterdim. Ahlaksız bir yaşam tarzı hangi dinde mevcut? Böyle bir din var mı? Bu memleket herkesin aleni olarak çiftleştiği maymun barınağı mıdır..?

Misafir

arda nın geleceğini iyi görmüyorum.

Misafir

Sadece camiye gidilerek adam olunsaydı bu memleket şimdi uçmuştu

sado

evli olmayan kadına da asılamazsın DİNGİL.

KİM BU ADAM

Reklam yıldızı mı , Kazanova mı , Futbolcu mu kim bu adam yahu. CAMİ den çıkmayan adama bakın. Elalemin karısına , kocasının yanında sarkıyor. Dua etsin şu ana kadar sakat bir adama denk gelmemiş .Yoksa zincirli kuyuda deniz manzaralı bir mezarı olurdu.

Doğrusöz

Bundan daha ağır sözleri iltifat kabul eden üç yıl sonra kiminle olacağı belli olmayan ünlü zengin zirzopların mahalle kavgası bu kadar mı önemli . Memlekette daha önemli işler varken . Geçecek bu işleri. Yarın barışırlar ! Gündem yarattılar ya . Bu onlara yeter.

oğuz

Bu Arda denen şempanzeyi adam yerine koyanlar utansın, aklı başında olanlar bundan bir halt olmayacağını eskiden de biliyordu. ezik,silik, gündem olmaya çalışan, sağda solda onun bunun namusuna göz diken ve en önemlisi adamlığı kimseye bırakmayan, adamlık kelimesinide kirleten bir TİP işte.

Misafir

ARDAYI ZATEN TÜRKİYEDE SEVEN YOK BENCE ÜLKEYİ TERK ETSİN ..PARAYLA HERŞEYİ ALIRIM SANIYOR ŞIMARIK SONRADAN GÖRME

Metehan

Siyasilerden ricam bu adama arka çıkmayın lütfen,parası olmayan bir fukara ile teşriki mesai edin ,daha sevaptır...