BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,69
ALTIN 2.525,47

Evlilik sitelerinde iğrenç oyunlar! Bakın neler vaadediyorlar

İzdivaç programları TV’de yasaklandı ama internetteki evlilik sitelerinde patlama yaşanıyor. İnternet üzerinden faaliyet gösteren evlilik sitelerinde dönen iğrenç oyunlar dehşete düşürdü!

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
YU

BURASI TÜRKİYE VE DİNDAR NESİL YETİŞTİRECEK AKP ÜLKESİ Mİ? YOZLAŞMA BU ALANDA AİLEYİ BOZACAK KADAR İSE AİLE BAKANLIĞI NE YAPIYOR NİYE VAR.. HEM DE İLK DEFA AKP DÖNEMİNDE..

Misafir

bu sitelerde amaç arkadaşlık birliktelik birbirini tatmin etmeden öteye gidemez. evlilik oranı %1-2 civarını geçemez. İslamı bari karıştırmasınlar bu işe

KILI KIRK YARAN

BUNLARIN HEPSİ YATIP KALKMAYA SÜRTÜP FLÖRT ETMEYE ERKEK KADIN ARIYOR. EVLİLİKTE CİDDİ DÜŞÜNEN BİLDİĞİ TANIDIĞI İNSANLARIN YAKINLARI ARKADAŞLARI YADA ÇEVRESİNDEN BİRİLERİNİ DÜŞÜNÜR ! İNTERNETTEKİ ERKEKLERİN YÜZDE 99,9 U CİNSEL BİRLİKTELİK İÇİN KADIN ARIYOR BU SİTELERDE , BİR ÇOĞUDA ÇALIŞTIRMAK İÇİN KADIN ARIYOR ! AHMAK KADINLARDA BU ABAZALARA ALDANIYOR. EVLİLİK SİTESİYMİŞ ! SİZ ŞUNA SEX PARTNER SİTESİ DİYİN. İSLAMİ BİLE ŞEYLERİNİN KEYFİNE ALET ETMİŞLER.

verde

Bayanla sohbet yapıyom zannediyon. Ama karşındaki aslında erkek ve böylece iyi kafa yapıyorlar. Sitede kal. Diğerleri de gelsin bak muhabbet oluyor diye

  • 1