BIST 9.434
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.502,28

Evlenme vaadiyle kandırdı cinsel ilişkiye girdi! Sonrası korkunç

ALMANYA'nın Grevenbroich şehrinde yaşayan ve hemşirelik yapan 23 yaşındaki H. B., 3 Ağustos 2016’da tatil için Türkiye'ye geldi. İddialara tatil sırasında polis memuru Mevlüt T. ile tanışıp arkadaş oldu. İkili ‘Nasılsa evleneceğiz’ diyerek cinsel birliktelik yaşadı. Aldatıldığını düşünen genç kadın intihara kalkıştı. Mevelüt hapis ve para cezası aldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Misafir

yok böyle birşey biz kız arıyoz evlenmek için adam resmen gönül eğlendirip kızla dalga geçiyor.Böyle adilik yok bide memur yazık dünyayı ne hale getirdiler..!

Misafir

Kız da hiç akıl yok ya Evlencez diye kandırıp istediğini almış Kızda sırf yaptığı için başına bela olmuş Her seferinde intihar etcem diye tehtid ediyorsa adamın blöf sanmasıda çok normal

Misafir

Hahaaa fenaaaaa :))

VAADLERE GEL

Bak Bak Haberin başlık manşetinde ne diyor "EVLENME VAADİYLE..." Bu vaad olaylarını biz çok duyduk kimlerden mesela ? Sayın ince'den... kılıçdaroğlundan akşenerden... Sözgelimi şunu demek istiyorum Bre Kızım... VAAD diyor zaten gerçekleşmesi ihtimallere bağlı bir durum ki (tutulmamak üzere söylenen sözler halini aldı vaad konusu) inanmayınnnnn KANDIRIYORLAR.... ;)

Misafir

Kız kızım hey Allahım ya.... Şu hiç yapılacak iş mi ? Eeee nasıl olsa evleneceğiz hadi... Akıl birazcık akıl yazık oldu işte ... Bu Mevlut denen karaktersiz bu ülkenin polisi olamaz ben bu ülkenin polisini böyle bilmiyorum çünkü.

Güneş

Hakkettiği cezayı almış (!)

mustafa

şundan polis olurmu bu milleti değil korumayı zarar vermesin işte hazır tüketen üretmeyen ne yapar böyle işlerle uğraşır.

Misafir

Heyt be Büyük türk adaleti bundan iyi mükafat olurmu bunun neresi ceza

Misafir

ceza alma sebib ilişki değil. intihar a yönlendirme.

adamı ayart sonra da...

yazık yaa... adamcağız yok yere üzüldü.bak şimdi...

Misafir

Evlenmeden elin adamıyla yatmasaydı oda kendini korusaydı hayat bu heran herşey olabilir diye düşünseydi nitekimde olmuş işte, nefsine yenik düşmenin cezasını yaşayacak şimdi.

s.s

Ya kardeşim, kız reşit olmuş, kendi isteğiyle birlikte olmuş. Kızı zorlamamış mı? Hayır. Kız da inanmasaymış. Birlikte olmasaymış. Bundan ceza alcağını asla düşünmedim. Eğer böyle birşey olsa, o zaman her bir erkekle yatan kız iftira da atabilir kötülük etmek için. Burada asla adamı savunmuyorum ama ona da sağlam bir dayak attırırdım kızın yerinde olsam.

emir

Cezanıza kurban.Böyle bir ceza karşılığında,insan hergün böyle bir suç işler.Tuz kokmuş,biz hala neyin peşindeyiz yarabbi.

b

Bir genç kızın hayatıyla oynamanın cezası bu mu? olmalı. Yuh olsun, kendi evlatlarınızı düşünün ona göre karar verin.

Misafir

Devlete memur alırken yandaş olmasına değil adam olmasına,çalışkan olmasına,devletine bağlı olmasına bakılsa bakılsa daha doğru olmaz mı?

Misafir

İşe bak nasıl oluyor

Hakkı Baba

Bence ceza az. Davul gümbürtüsü büyüklüğündeki suçun yanında sinek vızıltısı gibi bir şey kalmış.

akıllı olun

eeeee, resmi nikahtan önce yaparsan böyle sonucu da acı biter

  • 1