BIST 9.089
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.326,09

Eski Bakan Egemen Bağış hangi ülkenin vatandaşı oldu?

Eski Bakan Egemen Bağış, Bakanlar Kurulu kararıyla KKTC vatandaşlığına alındı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
adaletmi

bunları yargılamayan bir devlet hukuk devletimidir sizce

Hakkı ARAR

Zarrab davasının kendisine de uzanacağını anlamış olmalı.

Misafir

Yakin bir gelecekte KKTC Rum kesimi ile anlasarak Avrupa birligine grecek. Dolayisiyla KKTCvatantaslari Avrupa Birligi vatandasi olacaklarindan dolayi Egemen Bagis Avrupa Birligi avantajlarindan faydalanmis olacak.

Misafir

Nicin KKTC'ye vatandas olmus dersiniz? Turkiye haric herhangi bir ulkede arananlar nicin KKTC'ye kaciyor dersiniz? KKTC'yi Turkiye disinda hic bir ulke tanimiyor ve orda bulunan suclulari isteyemiyor da ondan. Yani E Bagis birseylerden korktugu icin kendisini saglama almaya calisiyor. Gemiyi terk etmeye basladilar. Yakinda onu baskalari da izlerse sasirmayin.

bizden çıkabilir.

KKTC aklını peynir ekmekle mi yemiş,Türk milletiyle alay mı ediyor,Sonsuza kadar sizin olsun orada da yerleşsin.

salhor

Egemen Bağış'ın adını duyduğum, okuduğum; resmini gördüğüm her an, aklıma Fetö'nün Bilmem Kaçıncı Türkçe Olimpiyatı saçmalığında yaptığı konuşma geliyor. TV'lerde yayınlanmıştı, hatırlarsınız. Üstelik vallâhi, yani Allâh'ın adına yemin ederim ki kendisini hain falan görmüyorum. Ama o da müthiş aldananlardandı. Ama benim damadım, hiç bir belge olmadan l3 aydır, iki torunumu ve kızımı boynu bükük bırakıp hapishanede gün saymıyor. Saymıyor, çünkü l3. ay dolarken ilk mahkemesine çıktı. Asla olamayacağına iman ettiğim şekilde, hiç bir belge yok ortada. Zaten Fetöcülere en küçük bir sevgisi yoktu. "Bunlar üniversitemizi işgal etti. Benim prof.luğum hayal baba" dediği günü dün gibi hatırlıyorum. Ama gerçek fetöcüler öyle bir kündeye getirdiler ki onu. Hepimizi.

Misafir

benim vatandaşım olmasında kimden oldugu önemli degil

Okur

Bu adamla ak partiyi düşünemiyorum. O kadar oy kaybettiriyor ki

  • 1