BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Erdoğan'ın o sözleri tatilcileri sevindirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kurban Bayramı tatiliyle ilgili 10 gün olmasının turizm açısından olumlu olacağına ilişkin sözleri tatilcileri sevindirdi. Tatil için hükümetin önünde 3 farklı senaryo bulunuyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
ünal özer

DARBECİ rumuzlu korkak hain sözüm sana dinle; 249 şehit 2100 gazi. gerçi sen şehidin anlamını anlayacak kapasiteye sahip değilsin olsaydın hani darbe diye anırıp darbeci hain dişlinin ifadesiyle konuşmazdın. babana yani fetoya söyle bir an evvel seni dizinin dibine alsın. bu vatanı bölmeye kalkan bayrağı indirmeye kalkan millete tankla silahla ateş eden haindir, soysuzdur namussuzdur . feto avaneliği yaparsan birgün karını ananı fetönün altında görürsen şaşma. soysuz yahudi

karaoğlan

Kaç gündür ne tadını çıkardılar sanki çok önemli bir şey bu idari tatil olarak verilir o da yatan memura yarar kilit memurlar bu izinden faydalanamaz..

Misafir

Reise sormadan,onun düşüncesini öğrenmeden bir beyanda bulunmak ,böyle sıkıntıya düşürür!En doğrusu susmak,beklemek!Hani derdi ya kadın,''ben bilmem,beyim bilir''diye.

Misafir

Dünyada bir ilk! Sona yaklaşıldı ... Bir Cumhurbaşkanı uzatma tatiliyle ilgili beyanat veriyor!..

vatandaş

cebinde parası olan tatil yapar tatil benim neyime

ddd

Patron emir verdi bakalım bu sözde bakanlardan onurlu biri daha önce verdiği demecin arkasında durup olmaz diyebilir mi

salhor

Bu bayram da elbette gidip pazardan kurban alıp gelerek veya 5-6 kişilik bir akraba-dost gurubuna katılarak kurban kesmek bana hayâl. Bir çâre? diye düşünürken aklıma FETÖ'nün kurban kampanyaları geldi. Onların kurbanları çok ucuzdu. Çünkü herifler meğer kurban parasını cebe atarlarmış. Çalıntı maldan ucuz ne olabilir? Her kurban bayramı (ıyd-i ekber: büyük bayram) geldiğinde "En ucuza hangi dernek kesiyor?" sorusundan büyük derdim olmazdı. Bu sene de öyle oluyor. Ama artık resim gönderen bir dernek buldum. Ve 10 günlük tatil derdindekilere gıbta etmeyip de ne halt edeceğim? Tatil mi? Ebeveyn ziyaretçileri hariç o da ne ki?

can

üreten millet tatil yapsın tüketen değil

  • 1