BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Erdoğan'dan Yunan mevkidaşına Lozan tepkisi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Yunanistan Cumhurbaşkanı Pavlopulos birlikte kameraların karşısına geçti. Yunanistan Cumhurbaşkanı "Lozan'da güncellemeye gerek yok" deyince, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert yanıt geldi. Yunan lider canlı yayında sözlerine açıklık getirmek zorunda kaldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
Misafir

TAYYİP HADDİNİ AŞTI!__________________ MİSAK-I MİLLİ VE LOZAN ANLAŞMASI TÜRKİYE’NİN TAPU SENEDİDİR!

Misafir

bende bağırdı çağırdı adaları geri aldık zannettim ulan ecevitin tırnağı olamadınız...

ses

Lozanda onlar dinini yaşayabileceği geçiyorken. Onlarda kalan müslümanlarda dinini yaşayabilmesi geçiyor. Onlara lozanın ilgili maddesini gösterip. Siz lozana aykırı iş yapıyorsunuz yunan denmelidir. Lozan mükemmel anlaşmadır.

ddd

Bir günde bir haber yapsanız RTE bozuldu veya gafı diye

hakan

egedeki adaları silahlandırmışlar, hala lozandan bahsediyorlar... yahu kardeşim siz dua edin biz o adaları bombalamıyoruz!

Misafir

tek sorun ,batı Trakya türklerinin müftüyü seçememesimi.inanan ibadetini yapar.müftüye de gerek olmaz.bu kafayla türkiye nereye kadar gidecek ki.

MİSAFİR

CUMHURA SALDIRANLAR ZARRABDA SİZİN GİBİ ABD UŞAĞI NE OLDUKİ ZARRAB ZARRAB DEYİP DURUYORSUNUZ .ERDOĞAN TÜM HAİNLERE SİYONİSTLERE TERÖRİSTLERE İNSANLIK DÜŞMANLARINA KARŞI BİR ADAM HEMDE ADAMININ HASI.SİZ NE ARIYORSUNUZ BAKLAYI ÇIKARIN BAKLAYI

misafir

yunanlıların son zamanlarda çöktüğü adalara ne oldu...hacı onları da bir sorsaydın...bağışladık mı yoksa

Misafir

kaç defa gittin lan aldılar dedikleri adalara ? yada türkiyede kim ne zaman gitmiş o adalara ? hangi adaları almışlar resmi olarak bizimdi de şimdi onların girdiği hangi ada var ? Sallamenko

Misafir

Haysiyetli bir dış politika ğüdülüyor, ülke menfeati neyi gerektiriyorsa o yapılıyor, Sen ABD nin yanında isen bu topraklarda kalma hakkın yok

ÇETİN

Yunanistan adalarımızı işgal edip asker ve silah yığmış biz iki cümleyle ayar verdi edebiyatı yapıyoruz. Soçi hezimeti gibi reklam iyi iş sıfır.

Misafir

Sayın Cumhurbaşkanımıza Rabbim kuvvet versin. Dünya'da tek başına mücadele ediyor, umarım bir de muhalefet engeline takılmaz yine...Başarılar diliyoruz, yolunuz açık olsun. Ama herşeyden önce "ilim başka, irfan başka, alim başka, arif başka" diyorum ve arif insanlara duyarlı ve akıllı insanlara sahip bir ülkemiz olduğuna inanıyorum. Bu sefer içerden bile yıkılmayacağız.

HASAN

1908 selanikte yürüyüp yeşilköye kadar gelip Abdullhamidi deviren sonrada CHP olan İngilizlerla anlaşan ittihatciler kut amare halil paşaya mekke de fahrrettin paşaya ismini hatırlamadığım kudusu savunan komutana hiç bir şekilde yardım edilmedi bu yerler elden çıktı lozanda musul kerkük verdiler

Misafir

Lozan i boş verip önce gitmişken yunanlıların işgal ettiği adalarımızı geri isteseydi

cemberlitas

Adaları aldılar bişey diyemedik,bari yasal hale getirelim demek mi istedik anlamadım ki?

Resmiye taş

Yolsuzluk davasini, Rezayi falan filan unutturmak icin gundem degistirme cabalarini gectim, medya eliyle resmen distopik bir zihin kontrolu yasiyoruz.İdareciler Kurtulus Savasindan sonra imzalanan antlasmayi,Kurtulus savasini bypass edip 1. Dunya Savasi'na baglamislar direkt.

adilcevazlı

Kudus ve Lozan gundemi bir hafta 10 gün mesgul edecektir. Reza yi unutturmak icin en guzel metot.

rasim ellibir

Gecen yıl da böyle pat diye Lozanı zafer diye yutturdular dedi, ortalığı kaynattı bir ay konuştuk taktik aynı. yine bu yola başvurduğuna göre iktidar cephesinde sıkıntı büyük.

acaba

Bu ülkenin tapu senedini Yunanistan ile oturup güncellemek istiyormuş cumhurbaşkanımız. Son yıllarda Yunanistan'ın oldu bitti ile el koyduğu vatan topraklarımıza, Ege'deki adalara ses çıkarmadığımıza göre bir de böyle bir şey isteyince herhalde resmi olarak törenle, antlaşmasına, kuralına uygun vermek istiyoruz.

  • 1