BIST 9.469
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.497,58

Erdoğan'dan tüm belediyelerle ilgili flaş açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, belediyelerin yakından takip edildiğini ve hukuki sorun görüldüğü an müdahale edileceğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
HALK SEÇERR.

HOOP,BİZ DEMOKRASİDEN YANAYIZ,SEÇMEN HOŞNUTSUZSA DEĞİŞTİRİR,YOK ÖYLE UYGULAMALAR CHP DE.

Misafir

zor işler vesselam herkes tayyibe konuşuyor da bir evde problem olunca bile insan işin içinden çıkamıyor be. insanla uğraşmak kadar kötü birşey çünkü insan fıtratı gereği inkarcı ve nankör. bir olay oluyor yakıveriyor gemileri.

he he

anlayamadım kimi kime şikayet edecek.....

bir basit vatandaş

Tehdit ettiren zaten Reyiz RT Erdoğan dır. Buna rağmen istifa eden Ahmet Edip Uğur bey durumu bize bildirseydi gerekeni yapar, kendisini korurduk diyor. Adeta alay ediyor, dalga geçiyor. Partili Cumhurbaşkanlığı sistemi yürümüyor, Cumhurbaşkanlığından çok particilik yapıyor, kendi partisine çalışıyor, muhalefeti dışlıyor, baskı yapıyor, sindirme taktiği uyguluyor.

Misafir

Sanki BAĞIMSIZ bir yargımız var da...........

Oyun mu bu??

Bakın halk burayıda değiştirin demeye başladı ki ancak seçim paklar belki de amaç buna zorlamaktır,İYİ parti gelişiyor zira.

Bu mu demokrasi

CHP ye sizde bizim gibi yapın,yoksa onuda biz yaparız demeye getirmiş,içişleri bakanlığı konrol edecekmiş,her birini,Sonra birileri birşey deyince kızıyorlar,CHP asla yapmıyacak bu uygulamayı seçim yapın o zaman.

Misafir

Tehdidi en başta cb yaptı zaten. İstifa etmezlerse gereği yapılır demedi mi? S.Soylu açık açık tehdit etmedi mi? Yeyin birbirinizi.

fatih

Kahramanmaraş belediyelerine ne zaman sıra gelecek daha neyi bekliyorlar

KEndisi

Hakim kendi, savcı kendi, polis kendi, mahkeme kendi, ee haliyle kendi tehdit edip kendi korurduk diyor. size demiştik bak bu referandum tek adamlık için diye!!!

Misafir

Memleket bugun 8 şehidini verdi siyasetçiler koltuk derdinde halk perişan zamlar almış başını gitmiş kimse dur diyemiyor bu olanlara

Kocaeli

Özellikle Kocaeli imar ticari arazi, kat ittifakı bununla ilgili bimere ve cimere yazdım tam bir ittifak içindeler, adam kayırma., var

İSTANBUL

İNŞALLAH ÜMRANİYE BELEDİYESİDE YAKIN TAKBİNİZDEDİR SN CUMHURBAŞKANIM.

skaya

O zaman bu güne kadar belediyelerin yaptıklarına göz mü yumuldu? Hukukla değil de keyfi kararlarla mu işler yapıldı. Daha önce denetim, takip, kontrol niye yoktu? diye sorulmaz mı?

kerimoğlu

Kalabilir değil kalsın. Kapı dışrşarı bırakmakla plmaz adalete te4slim etmek gerek kim ne yaptıysa çeksin cezasını.

tepe

bu akp kadar temiz parti yok...(!) hic fetocu millet vekili yok.. gazetecisi yok..belediyecisi yok..enestesi yok.. tuhaf demi.. yoksa bu feto alevimi??

tepe

dokunulmazlik zirhina bürünen bylock cu akp millet vekillerine neden bir türlü sira gelmiyor

MİSAFİR

YOK ÇAĞDIŞI KARDEŞİM BABANIZIM DEMİYOR KABİLEDE DEĞİL BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİDİR ESKİDEN OLDUĞU GİBİ DEVLETİN KURUMLARINDA ENSE YAPIP MİLLETE TEPEDEN BAKIP YOLSUZLUK YAPIP PİSLİĞE BULAŞANLARI O GÖREVLERDE TUTMAYIZ BİZ ADALETLİ DÜRÜST NAMUSLU İNSANLARIZ VE BİZİMLE ÇALIŞANLARIN BÖYLE OLMASI GEREKİR DİYOR YANİ HAİNLERİ TUTMAYIZ O MAKAMLARDA DİYOR AĞNADIN MI HACI LEYLEK

tepe

sunlara; BEN SIZIN BABANIZIM BEN NE DERSEM O OLUR!!! diyorsunuz yani... rte kabile cumhuriyetiyiz diyorsunuz yani..

Arasx

Koltuk sevdasina gardaş, koltuğu sevene ayrılması zor gelir

Mehmet Can

SAYIN CUMHURBAŞKANIM! Hayır çıkan bütün belediye başkanları bırakmalıdır. Demek ki yeterince çalışmıyor, işi ciddiye almıyorlar. Allah korusun seçim kaybedilince o koltuklarında oturup krallık taslayabilecekler mi? Hayır! O halde şimdiden 2019 seçimlerine çok iyi hazırlık yapılmazsa, söylemeye dilimiz varmıyor ama en fazla %30'lar sürpriz olmaz!

  • 1