BIST 9.066
DOLAR 32,38
EURO 34,97
ALTIN 2.325,77

Erdoğan'dan Kırgızistan'a FETÖ uyarısı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kırgızistan Cumhurbaşkanı Ceenbekov ikili ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak bir basın toplantısı düzenledi. Erdoğan burada yaptığı konuşmada özellikle FETÖ konusunda Kırgızistan'a uyarılarda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 27 Adet Yorum
Aliveli

Siz önce bilmem kaç yüz üniversitenin fetullahçı personelini temizleyin. mesela Akdeniz üniversitesinden kaç kişi yaptıklarının hesabını verdi?

CER

İKTİDAR DAHA KALSA, KARPUZ KESECEĞİZ DİYECEĞİZ DE KARPUZ 20 TL GİBİ NE ZAMAN ALIP KESECEĞİMİZ BELLİ DEĞİL... YANİ BEKLEMESİNLER... ACELE SEÇİM OLSA...

as

gıdayı düşürmek gibi önemli kararlar alınsa...

MiSaFiR

DİKKAT!!! Buralara fazla güvenmeyelim; içlerinde büyük dostlar da var, büyük düşmanlar da var. Özal da ölümünden önce buraları ziyaret etmişti.

efe

onlar her onune gelene kanacak kadar basiretsiz degil.onlar turk gibi dusunuyor hala .daha dune kadar turk kelimesine uzak duran turk ibaresini garebet turkiyeli kelimesiyle ikame etmeye calisan .andımizi sırf ne mutlu turkum ifadesinden dolayi kaldiran uzat bitmez ozunu kaybetmeyen turke cemaat uyarisi yapiyir hakmla kendi ulkesinde tarikatlar kamu yonetiminde el ustunde tutulurken.komedi...

Misafir

Ulusalcı mısın evlat?

mahir can

Bence direkt Kırgızistanı uyarsaydı çünkü başkanları nisanda da tek laf etmedi bu günde ''usulüne uygun çalışıyorlar'' dedi.yani Erdoğanın uyarısını sallamamış..

jerkecan

erdogan para barmi? para ver bize.akil berme.bu okullar kuzel okullar sen bizge jaman desen biz inanmayiz sana.bizdin cocuklar okuyacak burlarda.senin sozlerin bos

Misafir

Galatasaray Lisesi’ne giriş çıkışlar ise yasaklandı.

OFLU BABA

BURADA BULUNDUGUM ULKEDE AKSAM SAAT ON TURKIYDE GECE YARISI SABAHI BES MISIL MISIL UYUYORSUNUZ IYI UYKULAR TURKIYE KIRGIZLAR DIS DUNYAYLA PEK ALKALI DEGILDIR INSANLARI MUTEVAZI INSANLARDIR YANI ISLENMEMIS SAF ALTIN DIYALOGUNUZU IYI KURARSANIZ DANTEL GIBI ISLER SENIZ ISTEDIGINIZI ALIRSINIZ FETONUN TUM OKULLARINI DEVIR ALIRSINIZ HAYIRLISI

açız

herşeye zam gelmiş fakirlestik

Misafir

AKP'liler Yol ayrımına geldi ...........Bu dar boğazdan çıkmak/kurtulmak için Erdoğan'dan vazgeçmeliyiz.

MISAFIR

KIMSENIN KAZIDIGI YOK.ERDOGAN IN SOZLERIN BIR DEGERI YOK.

salhor

Kırgızistan, Orta Asya'da Fetö'nün açıkça at koşturabildiği en serbest devlettir. Rüşvetin bütün kapıları açtığı, fakirlerin çöplüklerden rızık devşirmeye çalıştığı bu ülke, Fetö için bereketli ve kolay bir alan. Dünyada kaç ülkede üniversite kurmuşluğu var Fetö'nün. Ama Kırgızistan'da var. Kırgızların, iliklerine kadar işlemiş olan Fetö'yü tepeleyip atmaları kendi menfaatlerine, ama hakikaten çok zor. Türkiye AĞABEY, ama ataları RUSYA. Rusya TEMİZLE BUNLARI demeden harekete geçmeleri zor. Ama belki Türkiye şu son dönemden istifadeyle Rusları yanına alabilir. İnşaallah.

Adil ay

Ticaret bakanlığı elektrik ve doğalgaz zammını kontrol etse. Başka piyasayla gündem oluşturmasa.. Enflasyon üstünde bu zamların suçlusu yok gibi.. zamlı aldığı ürünü zamlı satana suç çok. Kırgızistanda böyle olmuyornuş..

Daniş Ar

Danıştay cinayeti, örgüt ve terör sayılmamış.. nasıl çözülür?

İlgiz b

Oradan fasulye patates soğan ucuzsa alalım.

Pak

20 tl ye karpuz yiyemiyoruz, kurgızistandan alsak. Yoksa suriye den almamız kanımıza dokunuyor

Misafir

Kırgızistan başkanı da demişki onlar bizim usullerimize göre faaliyetlerini yürürüyorlar, bunu neden haberde söylemiyorsunuz, demek ki kırgızistan o kadar dost değil

iş güç

Sen kendi ülkende bitir akp içindekileri bitir önce tayip bey.

ali

Bizim Memleketimizde de hiç ayırım yapmadan Pensilvanya yı ziyaret eden kim varsa içeri alırsanız bir nebze olsun adalet sağlanır. yoksa enişteler- damatlar fetoyu ziyaret edenler kol gezerken adalet boşa çalışmıştır

Misafir

Ben de dedim dolar bir lira olacak diyecek.

AK

ülkemiz İhtiyaç duyduğu cevizin önemli bir kosmını başta ABD olmak üzere dışarıdan alıyoruz. Umarım heyetimiz bu ziyarette Celalabad ceviz ormanlarının değerlendirmesini görüşür.

MiSaFiR

DİKKAT. Buralara fazla güvenmeyelim; içlerinde büyük dostlar da var, büyük düşmanlar da var. Özal da ölümünden önce buraları ziyaret etmişti. DİKKAT.

Misafir

AKP bu ülkeyi yönetemez hale geldi!.. Tayyip Her Şeyin Başı olacağım ;).... Dedi!. .Kimse Görev ve yetkileri ne bilmiyor?.Her kafadan farklı bir ses çıkıyor..