BIST 9.080
DOLAR 32,40
EURO 35,14
ALTIN 2.327,41

'Erdoğan ve Öcalan aynı şeyi söylüyor'

Hak-Par Genel Başkanı Fehmi Demir Kürt sorunu konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Abdullah Öcalan’ın aynı noktaya geldiğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
Misafir

HDP’nin barajı geçememesi ölüm - kalım meselesi değil. HDP kendi koşullarını biliyordur. Buna kilitlenmemek gerekir. Asıl kilitlenilmesi gereken seçim sistemi. Yüzde 10 gibi akıldışı bir baraj var. HDP’nin barajı geçememesi nedeniyle bazı partiler beleşten milletvekili çıkaracak. Bu adil bir durum yaratmayacak. Sıkıntı yaşanır. Ciddi bir siyasi istikrar tartışması yaşanır.

Barış Güvericini !!!

Öcalan-Tayyip el ele..

yıldırım

zaten leyla zanada başkanlık durumunu destekliyor

Tarık

Aynı noktada olmaları zaten sıkıntı ortak vatan gibi derdi yok aponun bu sadece laf nevruzda niye bir tane Türk bayrağı yoktu

memet

allah bir kürt olarak söyleyeyim hdp nin demokratik çözüm modeli sizin milliyetçi kürt madelinden daha doğru bana geliyor. ama sizin varlığınızda tabiki önemlidir.

vatandaş mustafa

ALLAHTAN KORKUN BE EY MİLLET TİTRE VE KENDİNE GEL.

berat

bizde aynı şeyi söylüyor AKP-PKK kolkola TAYYİP APO kolkola

HAMDİ

AMA ANAN NE BİLSİN KANDİL ÜZERİNDEN GEÇMİŞ APO DAHİL KİMİN SENİN BABAN OLDUĞUNU ATANİT

ekrad

vay yavrum vay ..sabahtan aksama gider fikir alirlar öcalandan ve sayin öcalanda onlara yol gösterir bu uykudan yeni uyanan sahista savcilari göreve cagiriyor...savcilar bizi soyanlar icin göreve bize yalan söyleyenler icin paramizi saklayacak yer bulamayan ückagitcilar icin göreve cagir yavrucugum..sayin öcalanin resmini erdoganin yaninda olamasina benimde gönlüm rahat degil hatta kabul etmiyoruz kck göreve...

atan

hapdi dikkat et öcalan senin baban cikabilir babana biraz saygili ol,,,inanmasan anana sor

güzel

doğru kafa yapısı

VATANSEVER

Seçimlere parti olarak gireceğiz. Listelerimizi hazırlıyoruz. Parti olarak hem Kürdistan’da, hem Türkiye’de bütün her yerde seçimlere gireceğiz. BAK BAK KÜRDİSTAN DA SEÇİME GİRECEKMİŞ YAZIKLAR OLSUN SİZİN BU LAFI ETMENİZİN TEK SORUMLUSU AKPARTİDİR. ALLAH BU MEMLEKETİ AKP DEN KURTARSIN. ŞURAYA KÜRDİSTANDA SEÇİME GİRECEKMİŞ. ALLAH BU MEMLEKETE DÜŞMAN OLAN KİM VARSA MECLİSİMİZE SOKMASIN BİZİM VERGİLERİMİLE MAAŞ ALIP VATANI MİLLETİ ATATÜRKÜ BU MEMLEKETTEN SİLMEYE ÇALIŞANLARA RABBİM FIRSAT VERMESİN.

Yusuf Kenan GAMAŞOĞLU

bırak ilgi şahıs gerekli itirazı yapar sen neden alındın ki. kaldı ki yalan mı yan yana ne demek iç içeler ya sen bu ülkede yaşamıyorsun yada hem kör hem sağırsın ancak bu durumda aksini inkar edebilirsin.

vatandaş kemal

T.C NİN CUMHURBAŞKANI VE TERÖRİSTBAŞI ÇOCUK KATİLİ ÖCALAN AYNI CÜMLEDE DENK ŞAHISLAR GİBİ YAZILMIŞ.NEYİN PEŞİNDESİNİZ KEFERELER.?

Yilmaz Yorulmaz

Bence Kürt sorununu yapan siyasiler kendileri, et tirnaktan ayrilirmi hic? benim ülkemin insaniyla ne sorunum olsun, kürdün yaptigi ekmegide yerim türkün yaptiginida.Buradaki sorun secmen kazanmak insanlari kullanarak oy kazanmak...

Muharrem Erdemli

buda kim loooo

AYLİN

bU İKTİDAR SAYESİNDE ÜLKEN BÖLÜNMENİN EŞİĞİNDE,,DOĞUDA KONTROL TAMAMEN PKK DA.

HAMDİ.

SAVCILAR GÖREVE.BU HABERİ YAYINLAYIP YAZANLARI CUMHURİYET SAVCILARINA ŞİKAYET EDİYORUM.CUMHURBAŞKANI İLE KATİL APOYU AYNI CÜMLEDE YANYANA SUÇSUZ ÖCALAN ŞEKLİDE DENK MİŞLER GİBİ YAYINLAYAN BU HABERİ SİLİN.

VATANDAŞ

AYNI CÜMLEYE CUMHURBAŞKANI VE TERÖRİSTBAŞINI YANYANA GETİRMEK NE DEMEK.DERHAL BU HABERİ DÜZELTİN YADA KALDIRIN.

Mehmet

BU KİM DOKTOR ???

  • 1