BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,31

Erdoğan ile Steinmeier telefonla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier ile telefonda görüştü. Liderler, ikili ilişkilerin yanı sıra, güncel konular da ele alındı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

uluslararası ilişkilerde dostluk yoktur menfaatler vardır ileri zekalı misafir yorumcu!

misafir

hani bunlar hitlerdi hristiyan kulübüydü ne oldu...ordan oraya zıplamayı bırakın siyasal islamcılar

misafir

almanyadan fayda beklemeyin

abdulmecit

gerçekten dünyayı sarsacak bir hamle..reisi kutlarım.hep böyle devam et.trump fena çatlamıştır.he birde telefon görüşmelerini kıs tut.malum kriz var,uluslararası fena yazar)))

Ahmet

Bir karar verseler, dostumuz kim düşmanımız kim

Misafir

AVRUPA!_____________________________________: Artık Mustafa Kemal'in ülkesi olmayan Türkiye'nin AB üyeliği konusuna nokta konmalı

Misafir

Borsa İstanbul'da kurulacak swap pazarı ilk etapta döviz piyasaları için hayata geçirilecek.Bugün bunu okudum bu işlemle haksız kazanç sahibi yabancı bankalara engel getirilecek,ekstra bir şey daha istiyorum.Türkiye ile oyun oynayan(dövizi haksız yere arttıran yabancı bankalara)ciddi cezalar getirin.Spekülasyonla nasıl para kazanılıyormuş görsünler.Bankacılık yapmaya geldiler soygunculuk değil,ahlaksız adamlar.

Can

10 yıl önce;hem dış güçler bize bu kadar saldırmıyordu,hem de senin gibi yaramaz tipler kaale alınmıyordu misafir 23:54..şimdi ise herkes bize saldırıyor,senin gibiler de etek giyip,zil takıp oynuyor!!!

Misafir

Çok değil daha 10 yıl önce, pek çok Türkiyeli kendini 'mutlu' diye tanımlıyordu ürkek de olsa. Bugünse, bir kara buluttur çöktü üstümüze.

  • 1