BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,69
ALTIN 2.414,25

Erdoğan ile görüşen İlber Ortaylı'dan dikkat çeken karar

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti. Ortaylı'nın kişisel kütüphanesini Cumhurbaşkanlığı Kütüphanesi’ne bağışladığı açıklandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

Vardır bi bildiği İlber hoca bu.

MİSAFİR

İLBER ORTAYLI TAKDİR ETTİĞİM HATTA ÇOK TAKDİR ETTİĞİM BİR PROFTU ..AMA ARTIK BENİM İÇİN BİTMİŞTİR..ELBETTE KENDİ TERCİHİ BİR ŞEY DENMEZ.. AMA NİÇİN -ANITKABİR DEĞİL..??

Oüuz Sürer

Eyvah artık ne yapsa yaranamaz İlber bey malum kesime.

Misafir

İLBER ORTAYLI ATATÜRÇÜ LAİK AYDIN BİRİDİR NE YAPARSA DOĞRU YAPAR..

Z.Z.

Bu misafir tam bir maydanoz. Her şeye karışıyor. Aka'da.. b... da.

Misafir

Önemli olan Niyet tir İlber hocaya Sağlıklı ömürler...

Koyu Ilberist

Ilber hoca candir essizdir milli servet gibidir.BIr de lafini esirgemez tak tak yuzune soyler.Erdogan gecen yillarda hocanin bir elestirisine kizmisti isim vermeden TARIHCI OLACAK ZAT diye bahsetmisti.Sonradan anladi ki Ilber hocayla polemige girmek icin mangal gibi yurek derya gibi bilgi birikimi gerekir.

Misafir

Kitap nasıl özetlenir yaaaaaaaaa!............... Diyelim ki Cumhur başkanımız John Steinbeck``in Sardalya Sokağı nı merak etti. Danışmanları kitabı alıyor, okuyor ve bir kağıda şunu yazıp veriyorlar: "Olay Amerika da geçiyor`!............

Misafir

Yoooooooo!... Öyle demeyin!................Erdoğan, geçenlerde, "Teksas, Tommiks okumaya kimse mâni olmuyor, ama çocukların dinini öğrenmesine manî oluyorlar" diye bir açıklama yapmıştı!..... Demek ki bazı kitaplardan haberdar.

🌑 🌑 🌑 Şarapçı Şükrü

🌑 🌑 🌑 Erdoğan a, "kitap okuyor musunuz" diye soruyorlar. Şu cevabı veriyor: "Kitap okumaya vakit bulamıyorum. Arkadaşlarım kitapları özetleyip getiriyorlar.""Arkadaşlarım" dediği, danışmanları, bürokratları....

Misafir

o kütüphane zaten adam kitap okusun diye değil sen oku diye var...

Misafir

Yaaaa Adam kitap okumuyor.... Sen kütüphane bağışlıyorsun!.

  • 1