BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,39

'Erdoğan çekilsin' dediği iddia edilen Albayrak bugün ne yazdı!

Karar gazetesi yazarı Hakan Albayrak'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdiği yazı olay olmuştu. Albayrak eleştirilere bugünkü yazısında yanıt verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
ZÜHTÜ

Radikalliği ile tanınan bir isimden bu ne rahatlık... Almıştır bir yerlerden yemini...

Misafir

hakan albayrak ebulzeri unutma o malatyalı qofik kekeçi kaale alma doğru bildiklerini söyle yalakalık sana yakışmaz

ihsan

bu Albayrak kripto fetöcü herhalde

DEĞİŞİM ŞART.

BRAVO BÖYLE CESUR YAZILAR BELKİ TÜRKİYEYİ DÜZE ÇIKARMAYA YARDIMCI OLUR,TEK ADAMA BAĞLI OLMAK,ADI ÜSTÜNDE BAĞLI OLMAKTIR,HELE ELEŞTİRME CESARETİ GÖSTEREMEMEK VE BİAT EN KÖTÜ DURUMLARA YOL AÇAR Kİ KİŞİNİN KENDİSİ BİLE ŞAŞIRIR.TÜRKİYEYİ BOĞMAYIN,HAKİKATEN CIVIL CIVIL OLMAYA LAYIKIZ.DEMOKRASİ BUNU SAĞLAR.PASLANAN GİTSİN BİR ZAHMET.

Gerçek VATANDAŞ

İttihat Terakkiciler de hürriyet, muasır medeniyet gibi süslü laflarla "Abdülhamit gitsin ne olursa olsun" diye koskoca bir Osmanlıyı yıktılar. Sizin derdiniz Erdoğan değil İslam Dünyasının son kalesi Türkiyeyi ele geçirmek. Millet sizin sandığınız gibi tarihini bilmeyecek kadar aptal değil. Bu millet devletini ve vatanını kimseye yem etmeyecektir, boşuna ağzınızı sulandırmayın yamyamlar.

Misafir

akp deki iç savaş,derinden ve sessiz gidiyorken; daha fazla gizlenemedi.tarflar daha fazla dayanamadı.önümüzdeki günlerde, açıktan ve şiddetli devam edeceği anlaşılıyor.sonuç ,erdoğan ın devrilmesi ile netilenecek galiba.bu savaşı, akp deki yenilikçiler kazanacak kanatındayım.sabır taşı çatladı çünkü.

veli

akp iktidarın saltanatını sürsün çünkü birdaha iktidar olamayacak.

  • 1