BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.310,52

Erdoğan: Adana sağlık alanında dünyayla yarışıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'nın sağlık alanında dünyayla yarıştığını belirterek, "Bay Kemal, Bay Muharrem, tavsiye ederim. Sıkıntınız olduğunda doğru buraya" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
Misafir

Hayaller hayatlar :)

ddd

Adana da demek müşteri çok ondan sağlık alanında

MİSAFİR

ÖRÜMCEK KAFALI SAHTE AYDINLAR GERİDEN ÇAĞDAŞLAR YENİLECEKLERİNİ ÇOK İYİ BİLİYORLAR ŞİMDİDEN KIVIRMAYA YOL ARIYORLAR OYLAR ÇALINACAKMI CART CURT ,ULA ÜLKEYİ SİZİNN GİBİ HIRSIZ ARSIZ TERÖRİST SATILMIŞLARDAN KURTARMAK İÇİN SEÇİME GİDİYORUZ ZATEN KORKMA OYLAR ÇALINMAZ SİZ SAHTEKARLIK YAPIP SAHTE OYLAR VE SANDIĞA MİLLETE BASKI YAPMADIKTAN SONRA VE SİZ ÇALMADIKTAN SONRA OYLARA HİÇ BİR ŞEY OLMAZ ÇÜNKÜ SİZ BU ÜLKENİN YÜZ KARASISINIZ

MİSAFİR

uşaklar türkiye düşmanları hainler satılmışlar teröristler haşhaşiler hepsi bilik olmuş erdoğana saldırıyorlar ne acı değilmi çünü erdoğan imanlı namuslu onurlu adaletli merhametli vatan millet sevdalısı insanlık dostu bir adam ,ama bu çanak yalayıcılar mısırı suriyeyi ırakı osmanlıyı bile böyle haktan görünüp ihanet edip yıktılar türkiyem uyanık olsun bunlara 24 haziranda osmanlı tokadını yapıştıralım inşallah

Misafir

OY lar calinacak,mi sen Devlet olarak bilirsin

Misafir

chp iktidara geldiğinde inşaat ihalelerini chp yandaşları almayacak , bu inşaatları chp nin yandaşları yapmayacak mı ??? chp li belediyeler ak partililere mi veriyor ihaleleri ? yoksa yandaşşşşşşşlarına mı ! mal mal konuşma.

kundemacı

Hastahaneyi yandaş müteahhitler yaptığı için, hastahaneye müşteri toplamaya çalışıyor.

Misafir

Neyse 25. Haziran da gideceksiniz ve herkes rahatlayacak...

Misafir

Ney Kemal adlı hirboya. O dediklerinin hepsi yap işlet devret. Üstelik de yandasa sattığınız ve peşkeş çektiğiniz onca Milli varlıklara rağmen bunca borç taktınız bu Halka. Bir de utanmadan kendi körlüğünü başkasına yaftaliyorsun.

Misafir

Terör destekçi partilere karşı CUMHUR ittifakı yanındayız

Misafir

Süper bir yorum bravo

Misafir

Hergün Cuma namazı kılan muharrem mi :))))

Misafir

Siz yapmaya devam edin Reis , biz yıkanların karşısında sizin yanınızdayız

Ney kemal

Kk kalmış 16 yılda 400 milyar doları ne yaptınız diye soruyor yapılan yatırımları göremeyecek kadar kör duyamayacak kadar sağırmısın sen KK

Misafir

25 haziranda cok guvendiginiz bir daha gitmeyecek dediginiz tayyip erdogan ile birlikte siyasette ebedi bir daha olmayacaksiniz.Muharrem Ince bu isi bitirecek.

Misafir

Niye muhatap alsın biri cumhurbaşkanı biri de parti başkanlığını bile kazanamayan bir milletvekili .Üstelik tek işleri yalan iftira ve teröre destek olan adaylar.

DEVAMMM

24 HAZİRAN AKŞAMI KABIZ OLABİLİRLER HASTENEYE GİTSİNLER.

mehmet

tv ye davet eden misafir rumuzlu kullanıcı erkek gibi chp seçmeni olduğunu yazarak yorum yap bu kadar mall olma

adanalı

tüm adananın ruh saglıgı yok. adamın dedigine bak. her gün 3.sayfa haberindeyiz

Misafir

Yüreğin yiyorsa ve Müslüman isen Muharrem Ince ile bir TV kanalında çıkıp Ekonomi ve dış siyaset tartışmanı istiyoruz Ak Partili seçmen olarak. Eğer çıkarmıyorsan ve bahane üretiyorsan artık sana ASLA oy vermeyeceğiz.

  • 1