BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,97
ALTIN 2.325,12

Ege'de yeni kriz! Başbakan açıkladı: O bayrak indirildi

Başbakan Binali Yıldırım, Yunanistan'ın Didim açıklarındaki Hurşit Kayalıkları'na bayrak dikme girişiminde bulunduğunu, Deniz Kuvvetleri'nin müdahale ettiğini belirterek Yunanistan'ı son kez uyardı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da Yunanistan'ı uyararak, "Askerlerimizin elinden bir kaza çıkabilir" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 54 Adet Yorum
Misafir

İçimizdeki İrlandalılar Yunan adalarında tatillerini genişçe yapabilsinler diye Yunan adalarının sayısını arttırmak istiyorlar.Ülkemizde bu kadar güzel tatil yapılacak yer varken,Yunan adalarına tatile giden gafiller!Temelli olarak Yunanistan'a gönderileceksiniz.

Misafir

Kafayı yiyenler bayağı artıyor.yazık..kaçanlar hep sizden.

Bravaa.!!!!

E ee tebrik mi delim,bizim adalarıda boşaltsınlar ozama bi zahmet,şimdi mangala başlarlar.havalar ısındı.

karal

yunan artıgı chp yi kendi haline bırakın 2019 yolun sonu oldugunu biliyorlar

Misafir

savaş çıkarsa ilk geberecekler içerdeki hainler

Misafir

chp liler korkudan yunanistana kaçıyor

Misafir

AB bildirisi: Türkiye’nin Afrin harekatı insani durumu daha zor hale getirdi.. Sivil kuruluşlar için güvenli, engelsiz erişim sağlanmasını istiyorlar!.........

Misafir

uzaktan kumandalı ses getiren bomba korkutucu yaralara sebeb olan vz kimyasalları karasularımızın tum taşları insan vucundan giyisilerinden çıkanlara kimyasal kırmızı renk bubi tuzaklanması çok eğlenceli olur ve ses getirir

Misafir

AB'ye üye 28 ülkenin dışişleri bakanlarının, toplantı sonunda kabul ettikleri ortak bildiride "Türkiye'nin askeri harekatı, insani durumu daha zor hale getirdi, Suriye'nin kuzeybatısındaki insani durumun kötüye gitmesinden derin endişe duyuyoruz!....... "

k.k.k

Bunların bayağı bir kaşıntısı var. Yani ben diyorum ki artık 1-2 tane Yunan botunu vurup batırsak !

eser

16 türk adasına da yunan bayrağı dikildi. Elimizden kaza çıkabilir de de geri al. Bu gune kadar niye sessiz kalıyorsunuz.

Misafir

afrinde suriye devletimi mi var sen gerçekten komiksin

35 TC 1923

Erdoğan Türkiye’yi 2019 seçimlerine savaş atmosferi içinde sokmak istiyor.

35 TC 1923

AKP Rejiminde Dünyanın “Müslüman karşıtı gâvurlardan” oluştuğunu düşünmeye itiliyor. Türkiye radikalleşiyor dinle zehirleniyor

Misafir

Bu delirme hali Türkiye’ye özgü olsaydı, sürdürülemezdi. Ama dedik ya her yer AKP, herkes Tayyip!

Kulak Kuşçu

Yunanistanın denetiminde olan Girit adasının %75 belgrad, sofya ve londra antlaşmalarına göre türkiyenin hakkı. Bu antlaşmalardan doğan hakkımız ne zaman alınacak?.1913 Londra Antlaşması ile Yunanistan’a Girit Adası’nın dörtte biri verilmiştir. Girit Adası’nın sadece dörtte biri Yunanistan’a aittir. Girit Adası’nın etrafındaki 14 ada ile adacık ve kayalıklar Osmanlı Devleti’nin egemenliğinde kalmıştır.10 AĞUSTOS 1913 BÜKREŞ ANTLAŞMASI İLE BULGARİSTAN, GİRİT ADASI ÜZERİNDEKİ DÖRTTE BİRLİK HAKKINDAN FERAGAT ETMİŞTİR. 1913 BÜKREŞ ANTLAŞMASI, YUNANİSTAN’IN GİRİT ADASI ÜZERİNDE TEK BAŞINA FERDİ MÜLKİYETİ’NİN OLMADIĞINI GÖSTEREN SOMUT BİR BELGEDİR!1923 Lozan Antlaşması’nın 12.Maddesi ile antlaşmaya taraf olan toplam sekiz ülke tarafından, 1-14 Kasım 1913 Atina Antlaşması’nın 15. Maddesinin uygulanacağı teyit edildi. Anılan teyit ile 30 Mayıs 1913 Londra Antlaşmasının uygulanacağı kayıt altına alınmıştır. 1913 Londra Antlaşması ile Yunanistan’a Girit Adası’nın dörtte biri verilmişti.

Yunan Sopa İstiyor ...

Avrupa istiyor, yunanlılar da bu hareketleri yapıyor. Amaçları Türkiye'nin dikkatini suriye ve ırak dan batıya doğru çevirmek. Yani, Türkiye'nin ortadoğu ile ilgilenmesini istemiyorlar.

Afrin

Suriye Devletinde Afrin'e bayrak dikenlerin Ege kayalığına bayrak hassasiyeti!..... Komik olmayın!......

Suli

Sen 18 Türk adasını satarsan muğlaya da dikerler izmire de. Sahi eyyyy yunanistan diye bir ses duyan oldumu.Bu sessizligin 15 Temmuzla bir ilgisi olabilirmi?

Misafir

artık chp ye oy vermeyicem kk partiden girmeli

Misafir

sen oyle zannet akılsız

Misafir

‘BİZİ ALDATAN BİZEN DEĞİLDİR!’ YA BİZDEN OLMAYANI ALDATAN? O BİZDEN MİDİR? BİZ KİMİZ?

Misafir

E sana ne papazın akrabası mısın?

Misafir

Fetö sever ak parti de bunu engellemiyor neden acaba?İşine gelmedimi gaz manyağı yapıyor ortalığı.

Misafir

15 TEMMUZ’DA ERDOĞAN’A SUİKAST İDDİALARI UYDURMA ÇIKIP HAVADA KALINCA YANLI SABAH 21 AY SONRA BOŞLUĞU DOLDURDU: “2. TİM VARDI AMA HEP GÖZDEN KAÇIRILDI!”................