BIST 9.530
DOLAR 32,43
EURO 34,79
ALTIN 2.478,74

Doları olanlar dikkat! Dünden bugüne çok şey değişti(6.9.2018)

Dolar kuru bugün bir miktar yükselişle güne başladı. Dün 6.72 seviyesine yükselene dolar kuru kapanışta 6.58 seviyesine inerken akşam saatlerinde uluslararası piyasada 6.52 seviyesine kadar gerilemişti. Dolar bu sabaha ise 6.59-60 sınırında başladı. Günü 6.56 ile tamamladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 35 Adet Yorum
Misafir

dolar hic inmiyoki 600 dan asaya olamiyo,demakki cok kotu dorum millat icin biz icin

halim duman

Biz doları olmayanlarda ki değişim daha şahane

Muray

Haber okunsun diye böyle başlık yapılmaz. İçi boş haber.

nedim

Abi ara sıra temiz hava alın çok şey değişti dediğiniz nedir biz le kafamı yapıyorsunuz

Akay

Dövizi sıradan insanlarda aramayın döviz altın ülkeyi yönetenlerde ve yandaşlarda arayın, diğerleri geçim derdinde

Misafir

Gerçek değeri nedir doların 4,20'mi? Sabitleyin 4,20'ye. Sabitli-yemiyorsunuz çünkü 700 Milyar dolar iç dış borç var. Sabitlense, Dolar borcu olanların dolar talebine yetişemeyeceksiniz. Bakın size bir öneri satın fazlalık makam araçlarını, makam uçakların, varsa makam helikopterlerini. 400 Yataklı yazlık sarayı da satın.

Mustafa tilki

Doları satın derler dolarla makam arabası alırlar dolarla villa alırlar ama halka dolarınızı satın derler önce sizi satarsak dolar duser

Misafir Almanya

Üç kürüş dünce konuşmaya başlıyorlar bekleyin sene sonu dolar 8 lirayı geçecek bu iyi günleriniz AKP liler

dolar düşecek

devletine güvenmeyen kaybedecek

dolar düşecek

dolar daha çok düşecek yabancılar satışa geçti herkes 13 eylülü bekliyor merkez bankası müdahalesi ile dolar 5.5

Adamın biri

Haberciliğinize hayranım. Gazetecilik, medya vb. alakalı sektör personelleri de yemin etmeli. İlkeli, dürüst, doğru haber yapacağına dair... Dolar 20 krş 20 krş artarken kafanız kuma gömülüydü be!!!

misafir

6 .6 dan 6.5 düşmüş battiniz dolari olanlar

HAKAN

REİSİN PEŞİNDEN GİDENLER KAYBETTİMİ ? KAYBETTİ? DAHADA SÖYLECEK SÖZ YOK...4 LİRADAN DOLAR BOZDULAR BUNLARA GÜVENİPTE.BAZEN ŞÜPHELERİM VAR KİMLERE ÇALIŞIYOR BUNLAR.

ersin

İyiki Millet İttifakı kazanmadı.Kazansaydı şimdi un 95 den 175 e çıkacaktı,dolar 6,60-avro 7,60-,çeyrek altın 410 tl olacaktı,şeker fabrikaları satılacaktı,benzin de 6,60 olacaktı elektiriğe doğal gaza üstüste 3 kere zam gelecekti,60 liralık araba 100 lira olacaktı.Allah korudu da Millet İttikfakı kazanmadı.

MURAT K

BATIYORUZ BEYLER DURUM ÇOKKKKK VAHİM.CDS TAVAM YAPMIŞ.BORÇ SİGORTALAMA DEĞERLERİ PATLAMA NOKTASINA GELMİŞ.BUNDAN SONRASI ÇOK KÖTÜ OLACAK ÖNLEM ALINAMAZSA.YA FAİZİ ARTTIRACAN YA KARŞILIKSIZ PARA BASACAN ABD NİN 1971 DEN BERİ HALA YAPTIĞI GİBİ.YOKSA GÜÜÜÜMMMMMM!!!!!

kara HALİL

REİS TÜRK lirasına yatıran kazanır demişti inşaallah aynen öyle çıkacaktır,gavura da parasına da bel bağlayan sütü bozuklar madara olacaktır,Türk milleti devletinin liderinin yanındadır EEEEEY Bizanslılar duyun duyurun emi

Misafir

Bugüne kadar bir çok kötü tecrübe yaşadım. Tek öğrendiğim şey bu gibi sitelerde ne söyleniyorsa tam tersini yapın. Dolar satın diyorlarsa alın. Alın diyorlarsa hemen satın. Bu habere göre dolar yükselmeye devam edecektir. Ekonominin e sinden anlamayanlar ekenomi haberleri yapıyor.

Yaren

Hakikaten gören de dolarda çok bi değişiklik var sanır laf olsun diye haber yapmışlar

Misafir

):)) Nasıl değişim bu. Gören Görmeyen DOLAR 5 TL'ye geldi zanneder.

melih

son 2 ay ve öncesinde dolar bozdurup ev alanların hepsi pişman..herkes zaten kıt kanaat geçiniyor. herkes kendi çocuğunu, ailesini, yemeğini düşünmek zorunda.. devletin bile devleti düşünmediği, suriyeliye bol bol harcama yaptığı ortamda zorla geçinen halktan fedakarlık bekleyemezsin..

aaaaaaaaaaahahhhhhhhhhahah

mehterlerin yürüyüşü gibi bir geri üç ileri ahahahahahah

Misafir

turizm patlamış, elbette patlar. vatandaş geçim derdinde yabancı turist 1000 euro ile geliyor tatilin kralını yapıp gidiyor. 1x7 deli para.

Misafir

valla bence siz defolup gidin hiç de grlmeyin.

esmeray

Ne oldu ?dolar geçenlerde çakılmştı sert düşmüştü?

Misafir

Şu yorumlara bakarmısınız amerika açık açık Türkiye ile savaş halindeyiz diyor bizim anlamazlar adalet yok diyor demokrasi yok diyor. Akıl tutulması bu olsa gerek. Siz çok demokrat olan adalet dağıtan amerikaya gidin iyisimi