BIST 8.972
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.282,26

Dolar yeni kabine ile fırladı! 10.07.2018 dolar ne kadar

Dolar kuru dün yeni kabinenin açıklanması öncesi gün içerisinde son ayın en düşük seviyesine inmişti. Kapanışta 4,51 seviyesine gerileyen dolar kabinenin açıklanmasıyla sert yükseldi. Dolar bu sabaha ise yine gergin başladı. Önce düştü sonra yükseldi. Peki piyasalardaki son durum nasıl? İşte yanıtı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 36 Adet Yorum
Misafir

medyum olmaya gerek yok Türkiye bu durumu daha önce yaşadı.ekonomistler bilir.recep başkanına sor çiller ve ecevit dönemlerinde ne oldu neden ımfden derviş diye biri neden geldiçrecep başkanın onun programına neden uydu?sor bak sana ne diyecek?aktrol olmasaydın söylediklerime itiraz etmezdin.yeni yetme isen bilmezsin.cevap veremediğin konularda karşındakini medyum gibi zeka seviyeni gösteren eleştirilerde bulunmasan iyi edersin.bu arada benim paraya ihtiyacım yok.

Misafir

İslam dünyası, isim-müsemma birliği içindeki tekke, mektep, medrese ve mabet gibi yerlerde, mahrûti bakışlı hakikat eri muallim rehberlerin Kitap ve Sünnet çerçevesinde ciddi bir adanmışlık ruhuyla yerine getirecekleri irşad ve rehabilitasyona muhtaçtır.

Misafir

soganin patates fiyatinin hakkindan gelmeyen kafalar DÖVIZ KURU kontrolünü nasil yapacakmis?

Misafir

felaket tellalları iş başında. yahu geleceği bu kadar iyi biliyonuzda bari chpye bir faydanız olsaydı.

Misafir

sen geleceğin kehanetlerini iyi biliyorsan medyumluk yap iyi para kazanırsın ha.

Misafir

ekonomide damatlar konuşmaz gerçekler konuşur. yakında temel mal ve hizmetlere zamlar gelecek Türk ekonomisi yükselen maliyetler nedeniyle düşük kalan ücretlere yapılan zamlar yeni fiyat yükselmelerini tetikleyecek piyasa daralmaları yeni zamları getirecek gerek maliyet gerekse talep enflasyonuniç içe girecek ekonomi hiper enflasyon girdabına girecek.döviz kurları ve faizler yükselecek Recep başganımız heyt uleyn diyecek FAKAT FİYAT ARTIŞLARI DEVEM EDECEK neticede Türkiye IMF den yeni bir Derviş talep edecek.2023 de ülkemizi böyle bir tablo bekliyor.

Misafir

maaşallah maşallah rrr rrraaa recep tayyip çok yaşa.

ne oluyeah?

ne oluyeah size tl elden gideyeah diyosunuz şimdi de 10 TL olsun albayrak 1 sıfır atacak..

MİSAFİR

TÜRK LİRASININ SAĞLIĞI YERİNDE SAĞLIĞI BOZUK OLAN SENİN ÖRÜMCEK BAĞLAMIŞ BEYNİN

ali

aynı günde 4,52 den 4,72 lere çıkıyor ...ekonomiye bak acayip satabil....saat 12 de 100 bin dolar alan saat 16 satsa günlük kazançı 2 bin temiz.

Misafir

valla seni ekonomi bakanı yapsalarmış keşke, doları tepetaklak ederdin xd:)

Misafir

DOLARIN ATEŞİ FALAN YOK!..BİR YERE FIRLADIĞI YOK!.... . SON DERECE SAĞLIKLI!.......SAĞLIĞI BOZUK OLAN TÜRK LİRASI!........ ...

Misafir

Sn Ekonomi bakanımız S dolarda'ki bu spekilatüf durum sadece düne ait değil.Dilerseniz son 1 yılda sn.başkanımızın yaptığı konuşma saatleri kayıtlarını alın aynı saatte yayın yapan müdürü olduğun blommberght yayınlarını ikisini aynı anda izleyin daha sn.Başkan ilk sözünü söyler söylemez dolar 1 lira ya kadar değer kaybediyor konuşma bittikten sonra aniden düşer.Bu nu iyi takip edenller bu arada al-sat yaparak voleyi vuruyorlar.Şimdi bunu şöyle söylebiliriz. Dolar hareketi piyasadan değil "YAZILIMA" YANİ BİLGİSAYAR PROGRAMINA MÜDAHALE EDİLİYOR.Ben twitten yazdım bu Dolar algoritması günlük kayıtları istensin kim ne yapmış diye özellikle o saat kayıtları incelenirse kimlerin bu alçakça oyunun 82 milyon insanın yaşam mücadelesini aşağıya çekme çabasını nasıl adice şerefsizce yaptığını ortaya çıkarsın.Biz yukarı çıkıyoruz ama birileri maalesef masada hile yapıyor.bu durum derhal ortya çıkarılıp kişiler en ağır şekilde cezanlandırılmalıdır.

kundemacı

Dolar' da hattını aştı. Cübbeli tarafından dolara beddua ettirilip yerin dibine sokulması gerekir. Ali ERBAŞ' ta bu işi yapabilir. Yeter artık. Yapsınlar beddualarını.

fikret oduroğlu

şaşıracak bir şey yok.ülkeyi sıkıntılı günler bekliyor. Erdoğan ,damadı Berat ile birlikte IMF' nin kapısını açık olarak çalmak zorunda kalabilir.

kundemacı

Zorla olmaz, bunlar yıllardır bu işi beceremedi. Hayali düşmanlar icat ederek suçu bu hayali düşmanlara yıkmakla ekonomi düzelmez.

MİSAFİR

YAHU DOLARI FETÖ AMERİKA VE CHPKK YÜKSELTİYOR ,BUNLARINDA YAKINDA BELLERİ KIRILACAK MERAK ETMEYİN ALLAH HİÇ BİR NANKÖRÜ HAİNİ SEVMEZ İÇ VE DIŞ DÜŞMANLARIMIZ AKLILLARINCA ERDOĞANI HÜKÜMETİ MİLLETİN GÖZÜNDEN DÜŞLÜRECEKLER,, OYUN BU ,SEÇİMDEN ÖNCE SOĞAN PATATESİ STOKLADIKLARI GİBİ ,ALLAH BU HAİNLERİ DOST GÖRÜNÜP DÜŞMANLIK EDENLERİ İÇİMİZDEKİ İHANET ŞEBEKELERİNİ PERİŞAN ETSİN RABBİM,,DOLAR YÜZ LİRADA OLSA REİSİ YANLIZ BIRAKMAYACAĞIZ SONUNA KADAR ONUNLAYIZ BÜTÜN HAİNLER SATILMIŞLAR TERÖRİSTLER İNSANLIK DÜŞMANLARI SAHTE AYDINLAR GERİDEN ÇAĞDAŞLAR DİPLOMALI CAHİLLER TÜRKİYEYE DÜŞMANLIK EDENLER BUNU GUŞ BEYİNLERİNE SOKSUNLAR GARİİİ

Misafir

kabine değil sanki kabile:)) bu ne ya.. kım hangı sektorde iş yapıyorsa o bakanlık onun olmus. Haksız kazancın onu acılmıs kolaylıklar olsun dıye kabıle devletı kurulmus sanki...

Misafir

Dış güçler diyeceğim ama onların da umrunda değiliz. Kim ne yapsın kabile devletini.

Misafir

kasayımı bozduracak...................

ulkem

dun sıtenızde şokşok dolar düştü yazıyordunuz hadı bey

Misafir

"Ne bizim ne de bizden sonra gelecek olan cumhurbaşkanlarının yürütme görevi konusundaki aksaklıklar eksiklikler konusunda milletimize karşı öne sürebilecekleri bahaneleri kalmamıştır." Recep Tayyip ERDOĞAN 09.Temmuz.2018

Neyse

Yani demek istediğim artık yürütmede parti olarak ak parti yok o dönem kapandı...

HA

ekonomi iyi olmayacak GİBİ

vatandaş

düşeceğini sanmam artık keşke dün dolar alsaydım diyorum şimdi zaten piyasalar yine akp gelecek diye yükseldi niye düşsünki