BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Dolar kuru 3.60'a dayandı Euro fiyatları çıldırdı yorumlara dikkat!

Dolar kuru bugün 3.60 liraya dayandı. Piyasalar bugün Euro ve Dolar fiyatlarından gelen son dakika haberleriyle çalkalanıyor. Euro 4.21 lira ile tarihinin en yüksek seviyesine çıktı. Dolar/TL bugün 3.59 lira ile 2.5 ayın zirvesinde.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

Hem diyor aslında adaleti sağlıyoruz aslında artış fazla olmuyor hemde kendi sözüne bak:Araba almak isteyenler için bu yıl sonuna kadar araba almak, gelecek yıllara dönük ödenecek vergiler bakımından avantaj getiriyor"

Misafir

bu kadar ZAM yapacaginiza biraz kendinizden fedakarlik yapin, harcamalari kisitlayin, mercedeslerinizi terk edin, zengin sofralarinizdan vazgecin, Suriyelileri evlerine gönderin, vesaire... yapabiliyor musunuz ??????????????

Misafir

Ekonomik iflas!_______________Türkiye savaş ekonomisi için vergileri arttırırken zenginler için talih kuşu .

Misafir

tayip sag olsun

ALİ ÖZER

mtv ve diğer vergilerin artışı anormal derecede akaryakıt zamları yapılırken heralde doların 3,40 larda olması düşünülemez BUNLAR HE HÜKÜMETİN YANLIŞ SİYASETLERİNDEN KAYNAKLANMAKTADIR.BU OLAY 2019 SEÇİMLERİNİDE ETKİLEYECEKTİR ASIL KAOS 2019 DA TL DE KALMAYIN.

Huseyn Ciftci

Sayın Maliye Bakanı ve Hükumetimiz memnun olsun. nasıl olsa ev, araba, benzin, yemek, kalem defter hepsinin parasını devlet ödüyor

  • 1