BIST 9.684
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.428,32

Diriliş Ertuğrul'da Halime Hatun'un ölümü izleyiciyi kahretti!

TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'da heyecan doruğa çıktı. Diriliş Ertuğrul'da Halime Hatun'un ölümü, izleyicileri yasa boğdu. Peki Halime Hatun gerçekte nasıl öldü?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

Turbenin demir saç kepenklerindeki düşman askerlerinin kurşun delikleri her ziyaretciye mutlaka gösterilmeli

Misafir

Wikingler dizisindeki olayların hepsi mantıklı, gayet normal Ertuğrul Dizisi anormal dimi :) Dünyada reyting alan dizilerin hangisinin bir mantığı, hayatla bağlantısı, izafiyeti var açıklarmısın bay Bilmiş...(İmza Sarıların Hasan)

Misafir

misafir kepazelik, osman bey 23 yasindayken yasliliktan dolayi vefat eden, halime hatunun, osman beyi dogurduktan sonra öldürülmesidir. tarihimize yapilan bir ayiptir bu. sanirim IQ seviyen düsük oldugu icin olayi kavrayamamissin. yorumunla kendini de rezil, kepaze ediyorsun.

Misafir

belli ki vatanim sensin diyen kiytirik dizinin reklamini yapmak icin burdasin. o dizinin ekibinden birisi olabilir misin acaba, diye düsünüyorum. dirilis ertugrul türk televizyon tarihinin gelmis gecmis en iyi dizisidir. senin gibilerin begenmesine gerek yok. reytinglerde tavan yapmasi ve toplum tarafindan kabul görmesi herseyi özetliyor. buraya gelip, gezicilerin yazdigi türk tarihine düsman olanlarin oynadigi insanlarin kiytirik dizisini övme!!! bas gitttt ait oldugun yere...

Misafir

duyanda seni ülkenin vergi milyarderi sanacak. Kim bilir kaç defa fiş almazsak kaça bırakırsın demişsindir alışverişte vergilerimle dizi çekiyorlar diyorsun. Sen çektte güzel birşey izleyelim bari vergi memurumuz.

misafir.

TRT özensizce bir dizi yapmış. Zaten her bölümde Ertuğrul be düşmanlarca yakalanır, sora tam öldürülecek iken bir mucize olur ve dir bölümde kurtulur. Bu senaryo bir -iki sefer olsa belki ekilebilir. Ancak Ertuğrul ey o kadar çok yakalandı ve bir o kadar da kurtuldu, kabak tadı verdi. Bir de dizideki tüm şahıslar günümüz Türkçesi ile konuşurken, sadece Ertuğrul'un "gelesin-gidesin, hatun kişi..." gibi sözde o günün Türkçesini kullanıyor görünmesi de komik. Bir de Düzyatağan'ın bu kelimeleri yayarak telaffuzu da felaket. Zaten TRT bizim vergilerimizle bize hizmet vermiyor. Başka gece yokmuş gibi kanal D de "Vatanım Sensin" esnki altnatifmiş gibi "Kutulamer" konmuş. Ancak "vatanım Sensin" kurtuluş savaşı ruhunu veriyor.

Misafir

bu millete mal olan bir yapimi firsat bilerek birseyler elde etmek ve istemek cok kötü bir sey acaba bayan esra Bilgic neden diziden ayrildi bu sorulur selam sevgiler

Misafir

kepazeliği en yanlış dizide arıyorsun.

bu türk tarihine bir ihanettir

tam bir kepazelik, tam bir rezalet. ölüm sahnesi muhtesemdi ama tarihi bu denli carpitmak, halime hatuna, osman beye ve türk tarihine büyük bir saygisizliktir. bu yanlis derhal düzeltilmelidir. yeni dönemde osman bey annesiz büyüyemez. öyle olursa dizinin reytingleri yerlerde gezer ve cok büyük bir seyirci kitlesini kaybeder. muhtesem yüzyil gibi yalan ve dolan olur.

kurban

anlamıyorum Vikipedi göre HALİME HATUN 1281 tarihinde ölüm yazdı. osman gazi 1258 tarih doğum bu nasıl oldu. kafam karşıyor : /

mustafa Kahramanlar

Aşk dizisi mi çekiyorsunuz? Adam gibi iş yapın

Misafir

Bakarsınız haftaya geriye dirilir, ölmedi moğollar büyü yaptı sanırsam

  • 1