BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,92
ALTIN 2.438,47

Devlet Bahçeli'den Meral Akşener iddiası! O gece evinde kim vardı?

MHP Genel Başkanı Bahçeli partisinin grup toplantısında İYİ Parti lideri Meral Akşener'e çok ağır laflar etti. Bahçeli, Akşener'in evinde olay görüntüleri çeken elin sahibini sordu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 55 Adet Yorum
orhan ince

kafayı yedu sonunda el kime ait olduğunu merak edeceğine onlar kim acıklasana

ülkücü

Kimdi o çekimi yapan hangi oyunun peşindesin meral....

Misafir

Hiç kimseye hiç sözüm yok sana yok bana yok hiç kimseye yok

msafir

hayatında hiç kadın olmuş mu? sevgilisi, arkadaşı olmuş mu? nedir bu kadın düşmanlığı anlayamadık bir türlü?

Misafir

Çok İleri zeka(!) akıllı çocuk!Tükürdüğünü yalayanın hiç ama hiç. bir sözüne inanmayacaksın!Evdeki 3ncü kişi de Trump'du değil mi?

fikret boduroğlu

başkasının evinimi gözetliyorsunuz.utanmazlar.bu suçdur.

aslnn

bahçeli artık bırak bu işleri sana göre değil çakıcıyı çıkarayım derken kendi içeriye girecek sanki

murat

yani evde 3 kişi olunca saldırı meşru mu oluyor. Bunu hiç kimse demokrasiyle anlatmasın bize. eğer aynı kişiler bahçelinin evine gitselerdi, ne olurdu biliyormusunuz, ben söylemeyeyim herkez biliyordur.

değirmenci ABİ

Sayın BAHÇELİ şuanda en kurt politikacıdır ayrıca geçmişi itibariyle büyük birikime sahiptir bu BİR. İKİ evdeki kişi net bir bilgi gereği söylenmiş bir işarettir.yani İP in ipi kimin elindedir bu kadar basit.zevzekler anlamazda belki çıkar bir iki akıl ne diyelim

Misafir

İnce ve doğru mantık sergilemişsin akıllı biri olduğunu sanıyorum ancak ancak bilgi birikim eksiğin var bu konudaki yorumunda yanlış pencereden bakıyorsun hadise mizansen değil..çok daha detaya girmen gerekli dostum

Misafir

Bırak zırvalamayı Türkiye düşmanlığı ile yan yana gelecek en son isim bilge lider Devlet bahçelidir.

Misafir

Sana ne evdeki 3, kişiden

Misafir

BU ÜSLUPTAN, TÜRK MİLLETİNE HAYIR GELMEZ !TÜRK, VAKURDUR,EFENDİDİR,MEDENİDİR...

Demir

He he kırarsın,dökersin.Nede olsa mafyaları savunuyorsun.içerdekileri çıkarabilsen senin önünde kimse duramaz.Mafya babası deriz sana!

hakan

ey bahçeli Türk tarihi senin Türkiye düşmanlığını asla unutmayacaktır. şimdi susuyoruz ama tarih er yada geç gerçekleri yazacaktır. sana ve senin gibilere rağmen Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Meral hanım tehdit mi ediliyor

3. kişiler Bahçeliyi ilgilendiriyor ki. her birey evinde 3. 4.5... kişilerle oturup sohbet edebilir,politika, siyaret, ekonomi... konuşabilir. Bahçeli Meral hanımı takip mi ettiriyor, evini mi gözetletiyor. bahçeli bunların suç olduğunu bimior mu. Sözleri tehdit değil mi,

Misafir

Bence 2. şık. Sen hakkını helal etme.(Turgay)

Misafir

Bir zamanlar Devlet Bey'e ben de çok kızıyordum ama şimdi gördüm ki oyunu kuralına göre oynuyor. Hani bir zamanlar bir BBG evi vardıya. 10-15 kişi aynı evde kalırdı da 2'si sürekli birbirini yerdi. Biz de ikisinden birini tutardık. Diğerlerini görmezdik bile. Ali Bey tam da sizin dediğiniz gibi oluyor. Devlet Bey Meral AKŞENER'i gündeme taşıyor. O'na katkıda bulunuyor. Yoksa Devlet Bey bilmiyor mu bu çıkışlarının kendisine zarar ve Meral Hanım'a yarar sağlayacağını.

Yurdakul

Sana verdigim oylar haram olsun sen nasil biri oldun ciktin

Kürşat Alper Kılıçkıran

Bana öyle geliyor ki; her şart ve koşulda ülke çıkarlarını her şeyin üstünde tutan sayın Devlet BAHÇELİ Türk Milliyetçilerini kızdırma ve küstürme pahasına rağmen etkili bir siyasi taktik uyguluyor. İYİ Partiyi döverken büyütüyor. Eğer siz şuan İYİ Parti ile -sizin deyiminizle- bir tahterevalli siyaseti yapmıyorsanız, demek ki karacahilin tekiyim ve bunca yıldır siyaseti hiç okuyamamışım. Eğer bu bir siyasi taktik değilse de size bir Türk Milliyetçisi olarak hakkımı helal etmiyorum.

adil emanet

Daima devleti yanına alıp,karşısındakileri,açık veya imalı tehditlerle sindiren,dahası temizleyen kahraman!delikanlı! bunlar.Artık çoktandır örttüğü peçeye gerek görmüyor.Bir bildiği vardır.

Misafir

ÜLKE KRİZDE AMA SİZ KOLTUK SAVAŞLARINA DEVAM EDİN. SİZİN MİLLİYETÇİLİĞİNİZE...

Misafir

GERÇEKLERİ BİRTEK VATANDAŞ SÖYLÜYOR VATANDAŞ GÖRÜYOR SİYASİLER GEÇİŞTİRİYOR SADECE AMA GERÇEKLER ACIDIR BEYLER İNSANLAR SİZE DEĞİL ÇARŞI PAZARA BAKIYOR GERÇEKLERE BAKIYOR

kilic

normal degil bu adam

IYI

evde kim vardi! sananeeeee yav bu nasil lider olmus mhp ye ?