BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,88
ALTIN 2.430,01

Destici: Ekonomik bir krizin yaşandığı su götürmez bir gerçektir

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, ekonomiye ilişkin, "Şu anda ekonomik bir krizin yaşandığı su götürmez bir gerçektir. Bu krizin nedenleri arasında zamanında düzeltilmeyen halının altına süpürülerek günü kurtaran politikaların neden olduğu yapısal sorunlar da var.'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum

Ma ma ma ma mani mani mani pilasyoooyoyoynnnn

OFLU BABA

KEMAL SENIN RESMINI GORUNCE KOCAMUSTAFA PASADA SIGORTA HASTAHANESINDE SABAHLARA KADAR ILAC KUYRUGUNDA BEKLEDIGIM GUNLER AKLIMA GELIYOR IKI GUNDE BIR DEGIL HERGUN YAPILAN OTOMATIK ZAMLAR AKLIMA GELIYOR IMF NIN TURK MILLETINE YAT KALK SURUN EMIRLERI AKLIMA GELIYOR COP KOKUSUNDAN MASKE ILE DOLASTIGIMIZ GUNLER AKLIMA GELIYOR BIR BIDON SU ICIN GECEDEN MAHALLENIN CESMESINDE KUYRUKTA GECIRDIGIM GECELER AKLIMA GELIYOR ELEKTIRK YERINE MUM ISIGINDA DERS YAPMAK AKLIMA GELIYOR CEKEN BILIR BU IZDIRAPLARI YEMIN EDIYORUMKI GENCLIGIMI HEBA EDEN SEN VE SENIN PARTINE GUNAHIMI VERMEM

msfr

1970ler1980leri yaşamamış çocuklar--her-hafta zamlardan habersiz...2001 de chp zihniyetinin Amerikan dervişi getirip faizlerin 100de 130 lara çıktığı günlerden haberleriniz yok...dolar birgece 100de 200 artışlardan bilgileri olmayanlar yüzde 25 zamların ve yüzde 20 dolar artışında etkilene yüzde 20 lik piyasa artışına kriz demeleri krizden bilgileri olmaması,,

Misafir

Bu arada 50 kiloluk bir çuval unun fiyatı 95 liradan 175 liraya fırladı........Son elli yıldır unun karaborsaya düştüğünü siz hiç duydunuz mu?.

Misafir

ula tayyip seni fırçalar haaaaaa

VAR LAF

İTTİFAKA DEVAM... ÇIKAR VARSA GENELİ LAFTA YAPMAK GİBİ..

TUNÇ

Seni milletin vekili yaptılar sen çıkıp ne diyorsun.

deha

eyt mağdurlarını sıkıntılarını bir an evvel çözüme kavuşturulması gerekiyor.

Başkan EL MAĞDURO

Kriz varmış. Ama halen krizi çıkaranlarla birlikte hareket edecekmiş. Yani yeni krizler çıkaracaklarmış.

Misafir

PYD: Açılımı, Partiya Yekîtiya Demokrat – Demokratik Birlik Partisi.......................... YPG: Açılımı Yekîneyên Parastina Gel – Halk Koruma Birlikleri.

yok

başkan kriz yok diyor başkaları var diyor.100 kişi var diyor 1 kişi yok diyor.bence 1 kişi dogru söylüyor kriz yok

WER

EEE.. GÜNAYDIN... DOKUNUNCA MI HİSSETTİN VEYA ANLADIN? YOLA DEVAM BENCE DAHA ANLAYACAĞIN VAR GİBİ...

  • 1