BIST 9.052
DOLAR 32,32
EURO 35,14
ALTIN 2.296,28

Destici: ABD'nin saldırılarına sevinenler vatandaşlıktan çıkarılmalı

BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Türkiye'nin ABD karşısında dolar üzerinden maruz kaldığı bu ataklara sevinenler, şakşakçılık yapanlar, Türkiye'nin ekonomi üzerinden maruz kaldığı manipülasyonlara destek çıkanlar, Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşlığından çıkarılmalıdır" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Vys

Adam haklı beyler, vatandaşlıktan ya çıkarılmalılar ya da çüklerini kesmek lazım

Emin can

Vatandaşlıktan çıkarılmaları biraz ağır olur sanki ama iyi bir cezayı da hakediyorlar

Kenan

En çok MHP sevinmiştir. MHP seçimler için aldığı tüm yardımı dövize yatırdı, çünkü dolar ve Euro'nun yükseleceğini, yani finansal krizin olacağını önceden öğrendiler. Dolar zirve yapınca da tekrar TL'ye çevirdiler. Bunu Destici bilmiyorsa, siyaseti bıraksın.

iiiiiiiii

ağzı olan herkes konuşmak için konuşuyor.

Misafir

Bu alamet-i farikada kim?

Misafir

Eeee, neden duye sormicsksiniz tabii

Yavuz

Genel Başkan Mustafa Destici'ye tüm kalbimle katılıyorum. Kim ABD'nin uygulamalarına seviniyorsa onların safında yer alıyor demektir. O halde bu vatan hainleri bu vatanı terk etsin, yada terk ettirilsin.Bu vatan ne zaman bu kadar hain yetiştirdi.

Astr

Adam haklı, rahatsız olanlar da incelenmeli...

Misafir

cumhurbaşkanlığına gösterdikleri adaya, partiyi teslim etmeyip 1200 delegenin oyunu sayamayan chpyemi teslim edeceğiz ülkenin dümenini. yoksa teşkilatlanmadan sorumlu genel başkan yardımcısının genel başkanı hakındaki; fetö terör örgütü ile bağı olduğu hakkında deliller mevcut sözü varken, tülbent devrimi yapacaklarımı getirelim iktidara. seçimden önce 2si hariç 4 cumhurbaşkanı adayının sakız ettiği büyük yatırımları durduracağız, şurayı kapatıp burayı yıkacağız söylemlerini, hele biri varki beni değilde TAYYİP ERDOĞANI seçerseniz seçimden sonra dolar 8, 10 lira olacak diyenimi!!! bu vaatlerin üzerine seçim sonrası abd bunların seçim beyanatlarının aynısını bize dayatmaya kalkıyorsa söyleyecek bir söz varmı... sorun kaptandamı yoksa gemide bulunup ellerine fırsat geçtikçe gemiye delik açmaya çalışan bir kısım mürettebatta mı sorun?

Misafir

denizin ortasında kaptan değişmez üstelik türkiyede tek kaptan var oda erdoğandır diğerleri ancak kamorat olur,...

Misafir

Gemiyi kurtarmak için başarısız bir kaptanın etrafında toplaşmak mı yoksa geminin nasıl sağ salim yüzdürüleceğini söylemek mi gerekir?.........Kaptan gemiyi yürütemiyorsa, kaptan değiştirmek de bir yoldur.

xtr

Boş konuşmuş. Nasıl çıkaracaksın? Böyle termometre veya alarm cihazı mı var millete taktığınız?

Misafir

İŞİNİZ GUCUNUZ GERILIM VE KAVGA.SAYIN DESTICI SIYASET ADINA BU MILLETE NE KAZANDIRDIN HANGI ÇÖZUMU SUNDUN.EKONOMİK ÇÖZUM ÖNERİLERIN NEDİR.BIRAKIN BU ANLAMSIZ CIKIŞLARI

Misafir

atış serbest.idamı getirin siyasetçilerden başlayalım.

memur

Çok doları ,altını olan sevinir tabi.....zenginleşiyor...benim gibi borcu olanlarda küfrediyor.....sana ne oluyor ....

Misafir

Temmuz ayında , genç kadın işsizlik oranı ise yüzde 23,2 olarak gerçekleşti.

ddd

Aslında sizin gibi sözde vatan severler bu ülkeden defolup giderse Türkiye Dünya yıldızı olur

Misafir

yazmaya değmez......................................

  • 1