BIST 9.092
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,53

Deniz Baykal kurultay sessizliğini bozdu! Hangi tarafı destekliyor?

CHP'de olağanüstü kurultay için geri sayım başladı. Muhalifler imza toplamaya devam ederken eski genel başkan Deniz Baykal'ın ne diyeceği merak konusuydu. İmza toplamayı doğru bulmadığı iddiası ortaya atılan Baykal sessizliğini bozdu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
mevhibe inal

Kılıçlar asıl Bütün Dünyada Bölgemiz için çekildi. YERLİ-MİLLİ olma, basit hırsları bırakıp, birleşme zamanı. Öyle Soroslarla, Benensonlarla, nüfus-gıda kontrolcülerle, finans kapital, sanayi kapitalcilerle Türkiye olmaz

Misafir

sayın selin hanım a ,bekar bir vekil ile veya başka birisi ile evlenmesi ve çoluk çocuğa karışmasını tavsiye ediyorum.kendine elini uzatanları arkadan vurma hastalığından kurtulur belki.kendisine şimdiden iyi geçim ve mutluluk diliyorum.

Misafir

3)sayın kılıçdaroğlu seçimi kaybederse kendisi ve onunla beraber olanlar chp den ayrılır,ayrı bir parti kurar,mücadele kuracakları partide devam eder.bu konuda kendilerine maddi manevi destek oluruz.benim ve bizim chp ile olan bağ ve ilgimiz de sıfırlanır.ayrı partide ,kılıçdaroğlu nu desteklemeye devam ederiz,devam ederim.chp de kendi çalıp kendi oynamaya ve olağanüstü kurultaylarla,genel başkan tartışmalarıyla varlık sürdürmeye devam eder.düşmanı güldürmeye devam eder.kendileri bilir.chp içindeki halis mücadele adamalrına başarılar,saygılar.

Misafir

2)derhal kongreye gidilmeli,kim adaysa ortaya çıkmalı,delege iradesini kullanmalıdır.diyelim ki,sayın kılıçdaroğlu genel başkanlığı kaybetti.sorun değil.mücadele yeri chp olmaktan çıkar.chp içinde sadece kazan kaldıranlar değil,delegelerin de erdoğan ın yeniçerileri ve mankurtları olduğu ortaya çıkar.bizim ,erdoğan ın politikalrına yağ süren ve onun yeniçerisi,mankurtu olanlara desteğimiz asla olmaz.öz kardeşim dahi olsalar çiğner geçerim.onlarla dost,arkadaş,müttefik veya yakınlık bağımızı kestik zaten.

Misafir

1)chp genel başkanı sayın kılıçdaroğlu akıllı davranıp derhal olağanüstü kurultaya gitmelidir.artık tetik çekildi.geri kaçmak olmaz.6 ay önce genel başkan seçimi yapıldı.ama,erdoğan ın chp içindeki yeniçerileri,erdoğan ın ekmeğine yağ sürüyor.genel başkanı değiştirmek isteyenler.erdoğan ın yeniçerileri ve mankurtları olduğunu ispat etti.bu vakitten sonra seçime gitmemme hususunda direnmek onların işine gelir.karşı propagandalarla yıpratma savaşına giderler.tam da erdoğan ın istediği ortam oluşur.

ihsan

baykalın bir şey diyecek hali kaldımı vekil olması saçma

Misafir

bay bay kılıştaroğlu ... Baykal bile git artık diyor...

  • 1