BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.300,70

Demirtaş yazdı besteledi söyledi: Korkma bağır!

HDP’nin tutuklu cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın Edirne cezaevinde bestelediği şarkı sosyal medyadan paylaşıldı. Şarkıyı telefonda eşine söyleyen Demirtaş'a ünlü şarkıcı Suavi de eşlik etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Misafir

Daha çok vakti var bol bol beste yapsın.Ölene kadar hapiste.Öbür dünyaya götüreceği günahlarıyla artık rahat yüzü görmez.Ne bu dunyada nede ahirette.

barış

cok büyük mühterem cumurbaşkanı karışmayın carbırılsınız

Misafir

hala bu adamın haberlerini nie yayınlıyorsunuz burda

Misafir

hain seni ellerindeki kanın hesabını vereceksin yargı önünde ve hak ettigini bulacaksın nşallah

Misafir

senin gibi parlak oğlanlar anlamaz .

vatanseven

ahmet hakan saz caldirdi internet haberde siir okutuyor ! valla size bi haller oldu internet haber birdenbire demirtas sevgisi depresti sizde gun asiri bu vatan hainin haberleri parlatiliyor hayirdir insallah internet haber !!!!

Misafir

bu parlak oglani neye hazirliyor devletimiz

Sakir Tuzeken

Tabi bizim oglan gecen secimlerde türkü ve saz ile 13% oy almisti. Herhalde birdaha deneyecek.

Misafir

fazla özgürlük olunca işte böyle türk milletinin aklıyla dalga geçerler.fazla özgürüz

Misafir

sen ne diyorsun haksizlik mi? katliama ugrayan insanlar ne olacak?

Misafir

Bu katili, haini, bölücü vatan düşmanını neden sürekli parlatıyorsunuz. Böyle yazdım diye bu yorumu yayınlarmısınız bilmiyorum.

Misafir

selocan senin uğradığın haksızlığa tarih unutmayacak

burak

Adamda ammada marifet var, helal bu adama vallahide billahide. Adamın tek çaldığı şey sazı. Yani hırsız değil ve öyle olmadığı için cezaevinde buda en büyük kanıtı.

Misafir

herkes bir iş sahibi olur ama sanatçı olamaz. ben doğulu kardeşlerimizin yanık sesine hayranım. allah o bölgeyede böyle bir özellik vermiş bir müzik aletini herkez çalamaz.doğuda her evde biriki saz var ve eğitim alamdan küçükken öğreniliyor. keşke demirtaş ve ekiebi ,bir kara alsalar ve birdaha pkk doğuda kimseye dokunamaz ve siyasui görüş bildireemez .demeli. ve biizm partimiz türkiye partisi pkk alçaktır desin ikinci olurlar keşke pkk ya dirsek çevirsieler

ömer

Parlatmayın bu teröristi. A.Hakan çıkardı aydın doğanın televizyonuna bu teröristi. Yüzlerce kürt kardeşimizn ölmesine sebep oldu. Sizlerde yeni katliamlara çanak tutmayın.

xtr

Offf, hep hakaret hep hakaret...

alper

çok beğendim. keşke teröre olan desteğini çeksen de aynı yolda yürüsek. aslında en beğendiğim siyasetçilerden birisin ama asla oy vermem sana böyle gidersen.

  • 1