BIST 9.071
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,48

Cumhuriyet'e Saray darbesi mi yapıldı?

Saray'dan, Tayyip Erdoğan'dan pek haz etmeyen Ali Sirmen'in, uzun uzun neden Alev Coşkun ve arkadaşlarının yanında yer aldığını anlatması, başına taş düşse Tayyip Erdoğan'dan bilen kesimi ikna edecek mi sizce?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
Misafir

İstanbul'daki Üçüncü Havalimanı şantiyesinde çalışan ve insanlık dışı çalışma koşullarını protesto eden işçilerin eyleminin ardından bölgeyi ziyaret etmek isteyen CHP'li vekillere izin verilmedi.

Misafir

Bir asırdan bu yana yayımlanan "Resmi Gazete" kapatılmış...Haberiniz oldu mu? Demek ki kağıt da bitti!

kerem altundağ

ey cehape senden millet olarak kurtulmamız için senin bir kere olsun iktidar olman şart.tabi cesaretin varsa

Misafir

Biride kalkıp söylesin adı Kemal olmakla ne Orhan KEMAL ne de Mustafa KEMAL olunmuyor

Misafir

Taha Akyol'un kovulmasının şifresi Erdoğan "manşetlerle savaşarak geldik" dediği zaman akla ilk gelen Hürriyet gazetesiydi.

Misafir

............ Demirören Grubu, AKP'nin ruhuna uygun gazete yaparken kimleri gönderecek diye beklerken, gemiden ilk atılan Taha Akyol oldu............... Haliyle bu tarihi dönüşüm "nereden nereye" dedirtti.

Misafir

O zaman gel sen yap deyeceğim ama sen de gider ülkeyi satarsın.

Misafir

misafir; yorumun başında onu belirttim zaten. 9 kez kaybedeni bırak, chp ye oy vermedim.

Misafir

9 kere kaybedip 10. kez kaybedecek adama oy verir misin? :D

Misafir

Ak Partinin bütün foyalarını chp çıkarıyor da ondan.

sancar

kk beceriksiz. peki ülkede darbe olmuş haberi yok, ekonomi, eğitim, tarım hayvancılık ortada, gazeteler kağıt bulamıyor, okul kitaplarının basılamadığı konuşuluyor, suriyeliler sorun ( kardeşin bile rahatsız), memlekette para yok yastık altına bakıyor.zamlar hergün geliyor. Allah için söyle iki kere kandırılıp seni zarara sokan birini, internet gazetende çay ocağı teslim edermisin?

12 Eylül

12 Eylül 1980 darbesinin 38. yılı...12 Eylül anayasası delik deşik oldu ama, o dönem hazırlanan Siyasi Partiler Yasası maşallah sapasağlam duruyor!

Misafir

Diyelim ki sen haklısın... İyi hoş da hiç bir şekilde muhalefet partilerinin yanında olmayan ama yanlış işlere karşı konuşmaya çalışan gazete ve televizyonların engellenmediğini;İnanıyorsan Allah için,inanmıyorsan "dürüstlüğün gereği" söyleyebiliyor musun?

ertolga

Medyası bi taraftan saray bi taraftan mıhalefete saldırıyor.Erdoğan yine dava açmış kılıçdara 250 bin liralık.Verecek cevap yok tabi ha bire dava ile sindirmeye çalışıyorlar.

Misafir

Kin min değil be abi.Maksat gündemi flulaştırıp hükümetin yanlışlarını örtbas etmek muhalefete zırlayıp suni gündemler yaratmak.Bak mesela bu gün güya Reyhanlı faili yakalandı diye haberler çıktı.Bi de video yapılmış yakalanan şahıs ''ben yaptım'' diyor.E dün elektiriğe gelecek ekim zammı haberi çıktı ...Bu işler böyle işler.

Misafir

Bu nasıl bir kafa yapısıdır. Ülke yangın yeri ekonomi çökmüş siz özışık kardeşler hala tek derdiniz cehape bu nasıl bir kin nasıl bir düşmanlık.....

Misafir

Ya siz Özışık kardeşler cehape düşmanlığının altında yatan sebep nedir acaba????

turşucu

Erdoğanla,Başbakanla uçaklarda gezen Saray Medyası mensubunun sorduğu soruya bakar mısnız ? 😃Cumhuriyet'e Saray darbesi mi yapıldı? diyor

hacı sorut

Sen şimdi bırak CHP yi Cumhuriyeti falan da bu yakalanan Reyhanlı sanığı Yusuf Nazik ile eski bakan Sadullah Ergin arasındaki ilişki iddialarını araştır da yaz bakalım.

remzi

Ülke ne hale geldi siz hala CHP goygoyundasınız.

Şeş-i Dü

FARKINDA MISIN?........Senin Beynine habis bir CHP korkusu virüsü yapışmış!............Gözün başka hiçbir şey görmüyor. ....................

  • 1