BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,24

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayram mesajında özel rica!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Erdoğan mesajında ''Bayram vesilesiyle memleketlerine gidecek vatandaşlarımdan ve şoförlerimizden trafik kurallarına uymalarını özellikle rica ediyorum'' diyerek uyardı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
ahmed

oylarını kömür ve makarnaya satıyor diyen chp ve avaneleri bakınız denizli merkez efendi chp ilçe başkanlığı bedava çek(35 lira değerinde) dağıtıyormuş hazirada alıyon süre 15 temmuza kadarmış.

Istanbullu

Geçim sıkıntısından kafayı yemek üzereyim kiralık ev bulamıyorum artik çocuğumun vebali boynuna 3 kuruşa çalışıyoruz her şeye zam her boktan vergi aliyosunuz aldığım para neye yetecek 850 tl ye çöp gibi ev vermiyo artik kimse suriye afkan doldu ülke allah yanına bırakmaz inşallah hırsızlık katıl olmamak için kendimi zor tutuyorum cumhurbaşkanlığı sitesine bile yazdım durumumuzu anlattım nefret ediyorum sizden kafayı yedirdin bize

abdülhamid

hak hukuk adalet milliyetci hareket

Misafir

milleti ayristigin icin senin yatacak yerin yoktur

Misafir

keşke bu kadar MHP ye yanaşmasaydı keşke muhalefet olsaydın o ırkçı partiyle ortak olmasaydın

Missoa

24 Haziran'da inşallah bizler için 2. Bayram olacak yeter TAMAM.

Misafir

400 bin emeklinin parasini vermediniz allahtan kork.cikip birde yapmadigi seyi yapmis gibi gösteriyorsun.ikincisi vatandastan rica edilmez,yasalari ve cezalari caydirici hale getirirsin bak baklim kaza oluyor mu olmuyor mu.

Misafir

Kanun çıkarılsın ve Rabbim,hamdolsun,elhamdülillah kelimeleri bütün siyasetçilere yasaklansın! Bu kelimeleri insanlar yalnızca Allah'ın huzuruna çıktıklarında yani namazda ve şükrettikleri anlarda kendileri duyacak kadar yüksek bir sesle söylesinler.Kimseye duyurmak için değil!

Misafir

Birisi reize kul hakkından bahsetsin. Bahsetsinde devletin malını özel işlerine kullanmaktan vaz geçsin.

Misafir

zeyir zikkim olsun hersey

kundemacı

''Bayram vesilesiyle memleketlerine gidecek vatandaşlarımdan ve şoförlerimizden trafik kurallarına uymalarını özellikle rica ediyorum'' herkes özel işlerinde devletin uçaklarını, helikopterlerini ve resmi araçlarını kullanıyor. bayrama giden vatandaşa uçak verilse trafik kazası olmaz.

Misafir

Devletin uçağı, arabalarıyla ve maaşını ödediği onlarca korumayla gittiği babaocağındanmı demiş?

Misafir

sonunda bunların arkasın şöyle denir: keskin sirke küpüne zarar...ne ekersen onu biçersin!!!!!!!!!!!

Şarabcı Şükrü

Barışta oğullar babalarını, savaşta da babalar oğullarını gömerler.........

  • 1