BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,82
ALTIN 2.418,63

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli et fiyatları açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, et fiyatlarıyla ilgili konuştu. Erdoğan, et fiyatlarını düşürmek için gerekirse ithalata giderek piyasayı balanse edeceklerini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 55 Adet Yorum
Misafir

Organikin pesinde dunya dönüyo

Misafir

Milleti niye evhamlandıriyon yiiiiiaaaa

?

🈵🈵🈵🈵🈵🈵🈵🈵🈵🈵🈵🈵🈵🈵🈵🈚🈚🈚🈚🈚🈚🈚🈚🈚🈚🈚🈚🈚🈚🈚🈚🈚🈚🈚🈵🈵🈵🈵🈵🈵🈵🈵🈵

Misafir

İssizlik maası ab girmede kosullardandı onun icin birakamayiz

Misafir

Yeterince hayvanimiz var ,daha ne istyorsunuuz ki

Misafir

Telal yapiyon ,evlad

Misafir

Bir adamı ister sahra çölünde egit donanımlıysa yine dunya vatandası gibi kulturü yüksek olur

Misafir

Yine sacmalamışsınız ,lütfen

Misafir

Ama böyle olmaz ki hep ya yan anliyorsun

Misafir

wallahi ben şaşırdım kaldım hayvancılık mayvancılık yapmıycam artık

Misafir

Sayın başbakan kanım et fiyatları neden düşmedini bili yorsunuz ama nedense oruya dokunmuyor sunuz bizde yem 90.lir mazot 6.500.lira.gübre .160.lira .nasıl düşecek tam tersi ital yapar sanız köylü bu işi hep bırakır ondan sonra bi amborgo et.1000.liraya çıkar çare ital deyil girdileri düşürmektir ayrıca siz buza lara des tek veriyok diyor sunuz ama daha 1.buzaya alabildim.yok aşımızyok yokyanlışlık oldu herkez görevini yapmıyor. birde hep geçlere des tek veriyor sunuz genç köyde nasıl dursunki sigorta 600.lira yapan herkeze destek verilmesi daha uygundur saygılarımla Ali rıza Erol Sinop.Durağan Akcaalan eski muhtarı

Misafir

kıyma kasapta 45 tl. el insaf. ha bir de işçinin kıdem tazminatına dokunma. hak yeme. haksızlık yapma.

SEMA

Chp'den önce Osmanlı Medreselerinde de sınıflar 300 kişilikti. şaka değil gerçek.

suna

Chp en son ne zaman iktidar olmuş?Erdoğana sorulması gereken bu aslında.

sami samimi

CHP döneminde 1947 ye kadar hiç olmazsa sınıfta öğretmen , kitapda bilgi, müfredatda bilim vardı...Ama bunlara sorsan Chp iktidardayken internet bile yoktu.Şimdi oyle mi? hamdolsun her evde var.

Misafir

sayın cumhurbaşkanı eti sadece reyonda görüyoruz... ithalmiş yıllardır ithal ediyorsunuz ne değişti

misafir

Kardeşim et fiyatını düşürmek için uğraşmasınlar et yüz tl olsun önemli değil benim alım gücüm olsun. geçiniz bunları. Boş laf.

Misafir

Chp den mi miras kaldi 75 kisilik siniflar?Cumhuriyet in kurulusundan bu yana sizin zihniyet yonetiyor ulkeyi kalan tum kotu miraslar Adalet partisinden,Dyp den Anap dan kalma,haaa o sattiginiz fabriklar var ya sadece onlar Chp den miras kaldi!!!

remo

Ekim ayının son haftasında Milli Eğitim Bakanlığı 900 Suriyeli öğretmen ataması yaptı.Bunlardan 6'sı Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi Süleymanşah İlk.Okulu 'na yapılmış.Bu okulda sınıflarda 20 Öğrenciden 10'u Suriye'li, 10'u Türk.Türk öğrencilere de Suriye'li öğretmenler ders veriyor!

k.k.k

Sayın Erdoğan birçok şeyi yaptınız. Ama Fetö'nün siyasi ayağına operasyon yapamadınız. Ekonomiyi yönetemediniz. Devlette israfı önleyemediniz. İşsizlik parasını ve Suriyelilere verilen yardımları lütfen kesin ! Bu ülkenin boş insanlara verecek parası yok !

karamanlı

birisi hatırlatsın, zaten et ithal ediliyor ve sonuç sıfır.

Misafir

et üretimini bitirdiniz ithallata yöneldiniz.hastalıklı etleri ithal ettiniz.hem de pahalıya.fiatlar da uçtu.kazanan akp nin ithalatçıları oluyor halk daima kaybediyor.tarım ve hayvan ürünlerini ihtaç eden türkiye,akp hükümetinde tarım ve hayvan ürünlerini ithal ediyor.utanılacak duruma, alkış tutun şimdi.

MİSAFİR

HANGİ ETTEN BAHSEDİYOR SAYIN RTE.? ŞARBONLU ETTENMİ VEYA HASTALIKLI VE HORMONLU ETLERDENMİ? BU ÜLKE İNSANLARI ÇOK İYİ BİLİRKİ EN İYİ ET KENDİ YETİŞTİRDİĞİMİZ HAYVANLARIN ETİDİR ..AMA ŞU AN ÜLKEDE HER ŞEYİN BİTTİĞİ GİBİ -HAYVANCILIKTA İFLAS ETMİŞTİR ..BANA GÖRE BİRAZ AKIL SAHİBİ OLANLAR ARTIK ET YEMEZLER ..

Misafir

Et fiyatlarini SEN degil disaridan aldigin icin DOLARA göre degisir. Ister kabul et ister etme, parayi ödemek zorundasin. Neymis TL ile alis veris yapacskmis, senden baslayalim

Misafir

anlaşılan et üretiminin sonu gelecek.