BIST 9.106
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.324,91

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş İdlib açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tahran'daki üçlü zirve sonrası twitter'dan açıklama yaptı. Erdoğan, Suriye'de rejimin on binlerce sivilin ölümüne göz yummayacaklarını ve böyle bir oyunun parçası olmayacaklarını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 36 Adet Yorum
Misafir

Doğru çeyrek ekmekten,Aloevera,Starex meyvesi eşliğinde,Efuli Liçi meyvesi eşliğinde,Ejder Meyveli Smoothie Chia tohumu eşliğinde, Zencefilli Somonlu Suşi,Pateşur içerisinde Çerkez Tavuğu ve Tartalet içerisinde Humuslara kadar geldik.Hamdolsun Allah akıl fikir versin Amin...

Misafir

Evet evet İyiki eskiler kazanmadı.Kazansaydı şimdi un 95 den 175 e çıkacaktı,dolar 6,60-avro 7,60-,çeyrek altın 410 tl olacaktı,şeker fabrikaları satılacaktı,benzin de 6,60 olacaktı elektiriğe doğal gaza üstüste 3 kere zam gelecekti,60 liralık araba 100 lira olacaktı.Allah korudu da eskiler kazanmadı.Ekmekle karnnı doymuşmuş esdirmişmiş.

Misafir

3 ayda %40fakirleştikde erdoğan öncesine heves ediyodunuz alın size eskilerden bir esinti,elimize zaten çeyrek ekmek geçiyodu bunu 1 ekmeğe çıkarınca karnımız doydu,burnumuz kalkdı,eski daha iyiydi havası esdirmeye başladılar eskiyi bilmeyen beylerimiz oltâya geldi,ekmekde azbi eksilince zıpladık ee hani eski iyiyidi

Bu Fakir

Sayenizde Türkiye bu oyunun bir parçasıdır ve askerlerimizi oraya sokarak oyuncusu olmuştur. Senaryoyu ise sık sık bahsettikleri üst akıl yazmaktadır.

akp liiiiiiiiiiiiiii

üç milyon daha kabul edersen reis yakında TÜRKİYE de güney suriye kurulacak haberin olsun sonra da avrupa bizi kandırdı demeee

Misafir

Benim anlamadığım teröristler niye hala şehirlerde sivillerin arkasına saklanıp mevzi alır. Çıkın kardeşim daga, o koruduğunu sandığınız halkın tepesine bomba yağıyor. Evler yıkılıyor. Galiba bombalamak isteyen Esed ve Rusya halktan yana görünümlü teröristleri yollayıp bomba atıyorlar. Danışıklı dogus.

ihsan

reis bir an evvel idlipteki teröistlere silah bıraktırılsın onların kendi menfaatlerinede orada yerleşir vatandaş kalırlar esad rus iranada müdahale imkanuı kesilir

Misafir

Ülke ne hale geldi kör müsün arkadaş?.Eleştiren herkesi fetöcü ilan edince düzelecek mi bu gidişat?Aklınızı neyle yediniz anlamadım ki? 3 ayda % 40 fakirleşmişiz sen kalkmışın ne diyorsun.Ama size göre bunun da sorumlusu dış güçler.Ülkeyi de zaten onlar yönetiyor ya.

Oyun Bitti

Tahran'daki masada Putin, Reis'in gözlerinin içine baka baka aynı saatlerde İdlib'ı Esed ile beraber bombalıyordu. Putin, Reis'e bu oyunda artık sen yoksun diyordu. Ne Putin'e yarandık ne Trump'a. Hani Reis sen derdin ya, Taraf olmayan Bertaraf olur diye. Elimizde nur topu gibi 10 milyon Suriyeli kaldı. Hani Reis sen derdin ya, 3 çocuk yapın hatta 3 te yetmez 5 çocuk yapın diye, Allah dualarını kabul etti, 10 milyon birden oldu. Onların üreme korkusu da yok, doğurup çocukları kucaklarına alıp, medine dilencisi gibi dilenirler, çocuk ağırlaşınca hafif olsun diye bir daha doğurur kucağına alır dilenir. Ümmetim çoğalın derken yanlış anlama olmuş sanırım. Zamanında iki tarafında elinde kılıç-kalkan-mızrak vardı, kim kalabalıksa o savaşı kazanırdı. Azdan az çoktan çok ölürdü. 10 milyon niye ülkemizde 100 pilotun yağdırdığı bombalar yüzünden. Dünya hayatını dine bağlarsak, Allah'ın onların belasını vereceğine kendimizi inandırırsak, tembel olur her şeyi Yaradan'dan bekleriz.

Misafir

sahi bop projesinin eş başkanı kılıçdaroğluydu değilmi

Emin öztürk

BEN BAŞKANA GÜVENMİYORUM İNANŞIM KALMADI BİZİM MAZLUMLAR NE OLUCAK TAKILMIŞ SÜRİYE NİN PEŞİNE GİDİYORUZ FELAKETE

Misafir

18)Bundan sonra,gerekli hallerde,arkadaş-dost-müttefiklerimizin benimle ya yüz yüze görüşmeleri uygun olur.Medya üzerinden söylenmeyecek huhuslar olabilir.Yüz yüze olmasa da ,güvendiğiniz kişiler kanalıyla ve güvendiğiniz elemanlarınızla benimle irtibata geçin.Bundan sonraki çalışmalar, gayet gizli olmaldır.Aklıselimlere başarılar,saygılar.

Misafir

17)Şimdiye kadarki söylemlerimin,yorumlarımın,sözlerimin,düşüncelerimin,hedeflerimin,taktiklerimin,tavırlarımın arkasındayım.Hiçbirini geri almıyorum,Mücadelede geri çekilmiyorum,hiçbir zaman geri çekilmek niyetinde değilim.

Misafir

16)Bütün çalışma,mücadele,hizmet ve gayretlerimizde;bize,arka çıktıklarımıza ve şahsen bana karşı her desteği veren ,katkı yapan ,omuz veren ,elimizden tutan arkadaş-dost-müttefiklerimize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.Bu andan itibaren, artık siyasi mesajlara gerek kalmadığı ve siyasi alandaki çalışmalarımızın tamamalandığı kanaatındayım.

Misafir

15)Geçmiş dönemlerde din-siyaset ilişkisinde,siyasete girmeden hizmet etmek isteyenler oldu.Bu mevzu onların bileceği iştir.Ben acizane olarak,diini-sosyal-toplumsal hizmet ve mücadelenin , bu asırda siyasetle olabileceğini düşünüyorum.Mücadele ve hizmette siyaset yolunu seçmiş olmamın nedeni budur.

Misafir

14)Sonra da suçlarını bastırmak,baskın çıkmak,kendilerini temiz göstermek için birilerini dini siyasete alet etmekle suçluyorlar.Ben şahsen,o istismarcı gürüh gibi, arka çıktığım partinin iktidara gelmesi veya iktidarda kalması kunusunu din cephesinde ele almadım,dini kullanmadım.Filann parti dindardır onlara oy verin demedim.Dini kurumları,parti bürosuna çevirmedim.

Misafir

13)Erdoğan ın izinden gidenler;Camilerde,yurtlarda,kur an kuslarında diyanetin bütün kurumlarında,tarikat ve cemaat toplantılarında,aile ve iş çevrelerinde,medyada vs yerlerde; akp iktidarı ve erdoğan lehine dini siyasete alet ettiler.Okul-kışla-cami-kur an kursları dahil her yeri, akp seçim bürolarına çevirdiler.

Misafir

12)İşte bu hedef ve nedenlerle ben; siyaset yolu ile toplumlara ulaşmaya,düşünce ve yorumlarıma taraftar bulmayı,gerçek bilgiler ulaştırmaya,kişi ve toplumları toplumları bilinçlendirmeye ve birlik oluşturmaya,problemler karşısında çözüm yolları aramaya,yanlışları düzeltmeye,dünya barışını sağlamaya çabaladım.Hiçbir zaman,dini siyasete alet etmedim.Siaysi ve dini hizmetler için,toplumalra ulaşabilmek adına siyasetten yararlanmaya çalıştım.Bu,dini siyaste alet ettim anlamına gelmez.

Misafir

11)Bir ülkenin temel kabullerine ne kadar uygun politikalar üretirseniz o ülkede o kadar başarılı olursunuz. Çünkü toplumsal kabuller, toplumsal destek de arkasından gelecektir. Toplum desteği ise siyasi olarak iktidarı ve beraberinde gücü size teslim edecektir.

Misafir

10)Yaptığı bir siyaseti sadece makam ve mevki sahibi olabilmek için değil, halkına ve sahip olduğu düşüncelere en iyi doğrultuda hizmet edebilmek için yapmalıdır. Seçilmeyince veya aday olmayınca çevresini dağıtmamalı ve halkın huzuru için elinden geleni yapmaya devam etmelidir.

Misafir

9)Siyasetin ve iyi siyasetçinin yapması gereken en önemli şey, toplum desteğini daima arkasında tutabilmek olmalıdır. Bunun yegane yolu, hak ve adaleti doğru dağıtabilmekten veya bu algının kaybedilmemesinden geçer.

Misafir

8)Siyasetin etkin hale gelmesi, bu yolda siyasetçilerin birbiriyle yarışması ve sürekli vaatler verilmesi insanların siyasete bakış algısını etkilemiştir ve çoğu insana göre siyaset yalan ve dolandır. Verilen vaatlerin seçilen siyasetçiler tarafından yerine getirilmemesi ya da eksik bir şekilde yapılması insanların siyasetçilere olan güvenini sarsmıştır.

Misafir

7)Siyasette,olayları gününe ve koşullarına göre yorumlamak gerek. Bu yüzden o gün, nasıl koşullar olduğunu bilmemiz gerekiyor.Ekonomi politikasından kültür politikasına, sosyal politikadan askeri politikaya, her ülkenin siyasetçisinin o ülkenin temel değerlerine, temel kabullerine uygun hareket etmesi gerekir.

Misafir

6)Düşünürler, düşünmeye başladı, felsefe gelişti, bilim gelişti… Bilim geliştikçe politika etkilendi, ekonomi ve yönetim üzerine düşünürler gelişti ve bazı şeyler değişmeye başladı.Böylece siyaset toplumun parçası olmaya başladı ve siyaset bilimi ortaya çıktı.Türk siyaset biliminin duayen hocaları; bence,sayın İlber Ortaylı ve sayın Celal Şengör hocalardır.Ulusal bir kanalda, bilim ve siyaset sohbetlerinin devamı gerçekleşir inşaallah.Kendilerine saygılarımı sunuyorum,başarılar diliyorum.

Misafir

5)Orada burada siyaset konuşanların bir çoğu; bence,nefsi sebepler için siyaset yapıyor,kendi düşüncelerinde kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyor.İyi ve dürüst siyaset ile iyi siyasetçiye örnek; sayın Kılıçdaroğlu dur.