BIST 9.683
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.426,39

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sesini duyurmak için her şeyi yaptı

8 yaşındaki Berrak Örenç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Isparta'da katıldığı törende sesini duyurmak için elinden geleni yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Erol Baron

Daha doğrusu.... Cumhurbaşkanına sesini duyurmak için (babası) kızına her şeyi yaptırdı.

İlyas ÇAĞLAR

Saygıdeğer Cumhurbaşkanım, Yüce Allahım Seni başımızdan eksik etmesin. Rabbimden isteğim size uzun ömür versin, sağlık versin. Ömrünüze ömür katsın Allahım. Ve her işinizde Rabbim yardımcınız olsun. Her zaman dualarımdasınız. Allaha Emanet olunuz Sayın Cumhurbaşkanım.

ya beya

Tamamen kurmaca ve ayarlanmış senaryolarla Erdoğanı parlatma reklamları.Köprüdeki intihar senaryosu gibi.Sözde İntihar edecek olan eleman eleman Osmanlı Ocakları üyesi çıkmıştı...

salhor

Öyle demiyorum; bu yavrucaktan çok büyük, ama henüz bluğ çağında iki torunum ve kızım da 10 aydır ağlıyorlar babaları için sayın cumhurbaşkanım. "Ne zaman prof. olabilirsin evladım?" dediğimde babaları olan doç. damadım, "Baba, devir CEMAATÇİLERİN, kendilerinden olmayana mama yok üniversitemde. Ben prof. olamam!" demişti iki sene önce.Ama hakiki fetöcüler ihbar ve iftira etti, şimdi zindanda.

MİSAFİR

BİR ÇOCUK ULAŞMIŞ BİNLERCE ÇOCUKDAN BİHABER..

rabia

yanlız bizler değil, çocuklar bile seni çırpınırcasın seni seviyorlarsa bilki hem çok iyi bir insansın hemde doğru yoldasın BAŞKOMUTANIM ERDOĞAN...ALLAH yolunu açık ve daim etsin seni başımızdan eksik etmesin, amiinnn....

  • 1