BIST 9.492
DOLAR 32,49
EURO 34,74
ALTIN 2.489,30

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yerel Medya Soruyor’a konuk oluyor

Anadolu Yayıncılar Derneği ve Kanal 24 Televizyonu ile ortaklaşa yapılacak bir programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yerel medya ekranlarına konuk oluyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Aspb Ek ders'li

Lütfen sayın cumhurbaşkanımıza iletin sorumuzu, aile bakanlığında ek ders karşılığı çalışan ve sayıları 3000 civarında olan meslek elemanları özlük hakları; yıllık izin, doğum izni, süt izninden yoksun, rapor alındığında eksik yatan sigorta primi ve eksilen maaşla yıllardır büyük bir özveri ve zorluk içinde görevini icra ediyor. Bizlerin bu mağduriyetini sona erdirecek bir çalışma var mıdır ve varsa eğer ne zaman hayata geçirilecek. Bayram müjdesi bekliyoruz. Iyi çalışmalar.

HATICE OZTOPAL

AILE BAKANLIĞINDA YILLARDIR HICBIR ÖZLÜK HAKKI OLMADAN EKDERS KARŞILIĞI ÇALIŞAN ÖĞRETMEN SOSYOLOG VB MESLEK ELEMANLARININ MAGDURIYETININ GIDERILMESI VE BIR DÜZENLEME YAPILMASINI ISTIYORUZ LÜTFEN BIZE YARDIMCI OLUN DURUMUMUZU SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA ILETMENIZI ISTIYORUZ

Misafir

Demirören Medyası, Kalyoncu Medyası ve diğer Havuz Medyası yetmemiş mi? önemli olan vatandaşta eski izleme iştahı var mı?Çoğu inzan artık kanal değiştiriyor.

mustafa gül

4/b ye kadro varmı seçimlerden önce

nusaybinli

yeminle sıkıldık seni görmekten.artık ne haber ne tv izliyoruz seni gömemek için.

hasan erdfur

adalet nerede.sanki erdoğandan başka kimse yok.hiç bir zaman millet bu kadar ayrıştırılmamıştı.yüce rabbimin haksızlıklarınızın ergeç cezasını verecektir.hak hukuk adalet nerede bıktık artık her gün her an aynı kişiyi tvlerde görmekten.sahurda bile ekranları kaplıyor.adaletşn hakın çivisini çıkardılar.

Misafir

ACI VARMI ACI,24 HAZİRANDA BİR BEŞ YIL DAHA RAHATLARSINIZ,CAN SIKMAYIN,BİZ YİNE SİZLERE SANDIĞIN DİBİNİ GÖSTERECEĞİZ

Misafir

Bütün yalakalar yandaşlar ihale takipçileri bir araya gelmiş. Arasan bulamazsin.. Muhtarlar soracak reis yanitlayacak:))

sasa

tabiki sorular yandaşlardan:D:D fox a çık

  • 1