BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,77
ALTIN 2.508,61

Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez açıkladı! 'Geldiler basmıyoruz dediler'

Cumhurbaşkanı Erdoğan ders kitaplarının öğrencilere geç ulaşmasıyla ilgili yaşanan sıkıntıyı ilk kez açıkladı. Kitapların ücretsiz dağıtımının provoke edildiğini söyleyen Erdoğan, 'Çok şükür bunu da hallettik' ifadelerini kullandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 50 Adet Yorum
Misafir

Eğitimde köklü reformlar gerçekleştirdiğiniz doğru?iktidara geldiğinizde iki yaşında olan çocuklar geçen yıl,bu yıl üniversite sınavına girdiler.Anaokulu,ilk ve Ortaöğretim,Lise hepsini sizin eğitim politikalarınız,Bakanlarınız döneminde okudular.Sıfır çekenlerin haddi hesabı yok.Matematik,Fen bilimlerinde ortalama yerlerde.

Misafir

5 sene içinde dolar 1.90'dan 7 liraya gelmiş ama gezi olayları suçlu.

peynir gemisi

ben de diyordum bu dolar neden tekrardan yükseldi? meğer reis konuşmuş gene.

AASDWD

HİÇ BİR TİCARİ MÜESSESE BASMIYORUM DEMEZ. KAR ETMEZSE TABİİKİ BASMAZ.KAĞIT YOK KAĞIT. KAĞIT FABRİKALRINI SATARSANIZ ÜÇ BEŞ KURUŞA BÖYLE KİTAP GAZETE BASAMAZ HALE GELİRİZ. DAHA BUNLAR İYİ GÜNLERİMİZ. ÜLKEDE NE VARSATTINIZ RANTA ÇEVİRDİNİZ

Misafir

Yani Adamlar kalkmış kitap bamayacklarını Koskocaman REYİZ e söylemek için Saray'a mı gitmişler.. Vay terbiyesizler.... Çok ayıp...

misafir

2223 hedefleri nedir merak ettim

Misafir

Tüm kitaplar neden dijital değil???? Hani her öğrencinin TABLET2i var ya!!!!!

Misafir

2023 e ne oldu???? Eskiden oydu??? Galiba tarih yaklaştı... 16 yıldır yetişenler 2023 e yetişmeyecek mi ne????

Misafir

ders kitaplarının dağıtımını provike edebilenlere karşı, ''çok şükür hallettik'' diyebilen bir başkan var memlekette.kitap dağıtımını bile güç bela halledebiliyor başkan erdoğan.

erkan

2018-2019 eğitim öğretim yılı 12. sınıflar çağdaş türk ve dünya tarihi isimli ders kitabında yer alan ''gezi parkı'' başlıklı konuyu okudum kitabı A haber hazırlamış zannettim.Eğitim o kadar ilerlemiş yani.

ççççççççççç

erdoğan. ekonomiyi de bizi de batırdın senini keyfin yerinde ALLAH sonumuzu hayır eylesin

Vatandaş

Diplomalı işsizler ordusu yetişiyor. İş yerleri ve meslek kuruluşları eğitime katılmalı. Mimarlar mühendisler asgari ücretle bile iş bulamıyor. Öğretmen tayin ediliyor ama çalışan kadar da işsiz öğretmen var. Bu nasıl eğitim planlamasıdır. On yıl yabancı dil eğitimi veriliyor tarzancadan başka dil bilen yok. Eğitim silbaştan olmalı.

Misafir

Misafir kardeşim, kaç defa milli eğitim bakanı değişti bu hükümetle ? KAç defa sınav sistemi değişti ? Kaç defa müfredat değişti ? Benim yaşım 40. Sürekli dğeişiklik yapılıyorsa bu işte, demek ki işi bilmeyen adamlar yönetiyor bu kurumu. İşi bilmiyorsan, işi bilen adamı bilmek zorundasın. Milli Eğitimde çalışan bir öğretmenlere sor bakalım sorunları, dertleri neler ? Benim yazdıklarım dışardan görünenler. Bir de içerde neler oluyor. Çok biliyorsunuz ama boş biliyorsunuz

Misafir

"Basmıyoruz"!!?? mu demişler??. Ödenek çıkmadı desek şuna. Parasını alan kim basmıyoruz diyebilir ya?. İnandırıcı değil. "Ekonomik sıkıntıdan dolayı" dememek için böyle sözlere de gerek yok Reis.

Misafir

illaki bir sorumlu bulunur suçlu bulunur kim dedi basmıyoruz diye belli değil

Misafir

Kağıt ithal. Mürekkep ithal. Makine ithal. Sabah 6,30 olan dolar şimdi 6,45. Ne olacak bu ülkenin hali? atıp tutmakla çözülmüyor problemler.

Misafir

"Geldiler basmıyoruz dediler" bu mazeret değil, iğneden ipliğe ne var ne yok satarsan, kitap bastıracak matbaa bulamazsın, lafa gelince yerli milli ama kitap bastıracak matbaan dahi yok.

Misafir

sna zorla imm hatibe git diyen varmı ben gönderiyorum sanane seninkiler gibi sana zorla dayatan varmı

Misafir

sayın Başkan eskiden Ey Merkel Ey Trump Ey Putin derdi ve millete bunları şikayet ederdi. Şimdi ey matbaacılar ey basımevleri deyip onları şikayet ediyor. Kaç matbaa kaç basımevi battı haberiniz var mı?

hhhhhhh

derdimiz kitap derdi değil ekonomi batıyor. biz size güvendik battık beni nasıl kurtaracaksın saltanatı bırakın tedbir alın yoksa sonumuz daha vahim tek çare istifanız

Şimdi tabi bizde bir adet var

Söylenen laflarda anlam dizilimi sakat. Yani anlatılanların gerçekle bir ilgisi bulunmamaktadır. Danışmanların senaryosudur.

Metin Tamer

Cumhur galiba gıybet yapmakta. Gündem yaratıp, mevzu değiştirip, dikkatleri başka yerlere çevirtmekte, İş bankası dedi uçak konusunu saklamaya çalıştılar. Ekranlara gönderdiği şebekler onu taklit ettiler.

Şimdi tabi bizde bir adet var

Allah Allah! Kâğıt var, mürekkep var, işçi var, sermaye varken kimmiş bu "basmıyoruz" diyen yandaş şirketler!?

ASLI

-AKP DEN REFERANS GETİRMEYEN ÖĞRETMNELER ATANAMADI -EĞİTİM BİLİMDE ÇIKTI HUREFE EĞİTİMİNE DÖNDÜ -ÖĞRETMEN MAAŞLARI GÜNDE 20 DAKİKA CAMİYE UĞRAYAN İMAMALARIN MAAŞLARININ ALTINA İNDİ - SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN DİYE BİR UCUBE İCAT ETİNİZ. MAGDURİYET YARTTINIZ - ON BİNLERCE ATAMA BEKLEYEN ÖĞRETMEN VARKEN ÜCRETLİÖĞRETENLİK DİYE BİR KÖLELİK İCAT ETTİNİZ. -SAATLERİ KIŞ SATTİNE DÖNDÜRMEYERKE SABAHIN KARANLIĞINDA ÖĞRENCİ VE VELİLERİ YOLLARA DÖKTÜNÜZ. ÇOCUKLAR SERVİSTE YADA OKULDA UYUMAYA DEVAM ETTİ. - 4+4+4 DEDİĞİNİZE ÇOCUKLARI KÜÇÜK YAŞTA İMAM HATİP ORTAOKULA GÖNDERİP BEYİNLERİNİ YIKAMAK İÇİN GEÇTİNİZ. ARKA BAHÇENİZİ BÜYÜTMEK Dİ AMACINIZ

eğitimci

YKS 2018 liselerin başarı oranları: Fen L. % 50 Kolejler % 40 Anadolu L. % 20 İmam Hatip L. % 15 Meslek L. % 3 Kaynak ÖSYM Sayısal veriler. Gerçekten eğitimde çağ atladık. Katılıyorum. Tebrikler.