BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Çiftlikbank'ın sahibi Mehmet Aydın eşini boşayıp bakın nereye kaçtı

Çiftlik Bank'ın sahibi Mehmet Aydın firar etti. Çiftlikbank'ta yer yerinden oynayınca JÖH önlem aldı. Çiftlik Bank'ın sahibi Mehmet Aydın'ın kaçmadan önce eşini boşadığı ortaya çıktı. Eski karısı Sıla Aydın (Soysal) Çiftlik Bank dolandırıcılığının planlı olduğunu iddia etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Rubai Gerçek

Sılaya ağır hapis şart !

Ahmet Güncel

Kadınlar da zıvanadan çıktı. Neymiş Sıla Sosyal Çiftlik Bank yüzünden boşanmış hadi oradan ! Kadınların para için neler yaptığını biliyoruz. Erkeklerin elinde olmayan bu fırsatlar kadınların elinden de alınmalı ve Sılaya da ağır bir hapis cezası istiyoruz kadın olunca suç işleme hakları var sanıyorlar ya şu BASİTLİĞE ŞU BASİRETSİZLİĞE BAKAR MISINIZ!

Seda Gürel

Kyani'yi de unutmamalı. Adamlar Antalya'da harıl harıl çalışıyor. Para söz konusu değil, diyorlar ancak üye olmak için 2590 TL'lik 5 aylık paket almalısınız, diyorlar.

Deniz Mete

Körler sağırlar birbirini ağırlar. Ama bu durumdaki en favori söz “tamahkarla sahtekar iyi anlaşır” sözüdür:))

Thufully

Gözünü Para hırsı bürümüş Avcıları avladı, her ay para yatacak sananlar değirmenin nasıl döndüğünü hiç sorgulamadı.Adam bir taşla beşyüzbin kuşu avladı.

Misafir

adama helal olsun cok saglam tokatladı

KAMİL

BİR DOLANDIRICININDEDİĞİ GİBİ ''BEN HİÇBİR ZAMAN DÜRÜST VE KANAATKAR İNSANLARI DOLANDIRMADIM, HEP AÇGÖZLÜ VE KOLAY PARA KAZANMAK İSTEYEN YANİ BAŞKASININ PARASINI KOLAY YOLDAN ELDE ETMEYE ÇALIŞAN İNSANLARI DOLANDIRDIM.KİMSENİN PARSINI ZORLA ALMADIM''DOĞR MU DEMİŞ ACABA?

ghakkan

9 ay önce yazdım. millet saadet zincirlerinin peşine takılıp duruyor. dolandırıcılık dedim. kimseye inandıramadım. yok istediğimde paramı çekiyorum, yok fazlasını kazandım derken güzel bir noktaya ulaştıktan sonra milleti iyi kandırdı. bizim saf millete müstehak...

SORU YORUM

ÇİFTLİKBANK HAA :)) BU KADAR KOYUNUN OLDUĞU MEMLEKETTE DAHA ÇOOOOK KOYUN ÇİFTLİKLERİ KURULUR. BİZİM İŞ YERİNDE BİLE EŞEK KADAR ADAMLAR ÜNV OKUMUŞ HERİFLER DÜŞTÜ TUZAĞA. O KADAR UYARMAMIZA , YAPMAYIN DEMEMİZE RAĞMEN ! BİR MALI YEMLİYORLAR VERİYORLAR 3-5 KURUŞ , O GİDİYOR YENİ MALLAR GETİRİYOR , BUNLARIDA YEMLİYORLAR , PARA ALIYORUZ , PARA GELİYOR DİYİP YENİ YENİ MALLAR KATILIYOR SÜRÜYE , SONRAAAAAA ! GÜMM ! MAĞDUR OLANLAR , PARASINI KURTARAMAYANLAR , BEN ZARAR ETMEDİM , KAZANDIM DİYEN , ONLARI BU İŞE BULAŞTIRAN MALLARDAN ALSIN PARALARINI ! EĞER BİRAZ VİCDANLARI VARSA VERİRLER ÜZERİNE YATMAZLAR. SENİN ÜZERİNDEN BAŞKALARINI YAKTILARSA , BİRAZ ADAMSAN ZARARA UĞRAMASINA SEBEP OLDUĞUN ADAMLARA O KAR ETTİĞİN PARADAN VERİRSİN. EĞER ADAMSAN TABİ..

yüzdeyüzmilli

Benim kabullenemedigim insanlarimiz bunlara nasil kaniyor? MANTIK SU ARKADASIM!!! Eger 1'e 3 veya 4 veren bir sistem varsa dünyada bunu yalniz ama yalniz onun sahibi kullanir. Yatirir kendi parasini 4'e katlar. Sonra 4'e katladigi parasini yine yatirir yine 4'e katlar. Sonra yine 4'e yine 4'e....Bu böyle devam eder. Yani kimsenin parasini toplamaya ihtiyac yoktur MANTIKEN!!! Daha basit ifade edeyim anlayamayanlar icin. Kelin ilaci olsa basina sürer. Bunu da mi idrak edemediniz de para yatiriyorsunuz inaniyorsunuz bu tür seylere!!! Bu kadar saf olmayin arkadas!!!

  • 1