BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,88
ALTIN 2.436,14

CHP'li Engin Altay yeni dönemin adını koydu

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, emek veren, iyi yetişmiş, çok tecrübeli AK Parti kadrolarının yürütmeden tasfiye edildiğini savunarak, "Dün Türkiye'de başlayan devrin adı, lale devridir." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 43 Adet Yorum
Misafir

ne renk lale?kırmızı mı? beyaz mı? yoksa chp liler gibi mor mu? yürrü engin efendi. bir daha ki seçime 4 yıl, 345 gün var. çalışın sizinde olur bay bilmem ne?

zmc

chp yi dikkate alan var mı hala?

Misafir

Sen seçmenin %52.5 unun oyuyla başkan seçilmiş kişinin yemin töreninde ayağa kalkma sonra ondan saygı bekle ve tüm milletin başkanı olmasını iste. Ne kadar köfte o kadar ekmek...

ttk

katılmayacağız deyip, davetiye göndermediler demek terbiyesizliktir.

Efendi

İKİ TANE ÂMA DOLMA YERKEN BİRİSİ OBURUNE "NEDEN İKİŞER İKİŞER YERSİN DİĞERİ :NERDEN BİLİYORSUN İKİŞER İKİŞER YEDİĞİMİ .ÇÜNKÜ BEN ÖYLE YİYUYORUM DA ONDAN DİYOR .ENGİN ALTAY DA HER KESİ KENDI GİBİ SANARAK İNSANLARA ÇAMUR ATIYOR....

AKSAMCILAR

RAKI YOKTU KUTLAMA DEDIGIN RAKI ILE YAPILIR BIRDE DENIZ KIYISINDA DEGIL HERKES DAVETLI SADECE ÜST TABAKA BEYAZ VE ELIT OLANLARLA KUTLAMA YAPILMALIYDI CHP ONU DEMEK ISTIYOR

Misafir

Kimlerin boşalttığını şimdi daha kolay anlıyoruz... kimler... ses çıkarmayanlar...

HASAN

2002 ÖNCESİ ESKİ TÜRKİYEDE 27 BANKANIN İÇİNİ BOŞALTANLARA BİR SÖZ SÖYLEMEYENLER ŞİMDİ ÇIKMIŞ LALE DEVRİ ,CART,CURT VB KONUŞMALAR YUUHHH BE..

engin engin

CHP ne oldiii:))) 1946 seçimleri AÇIK OY GİZLİ TASNİF ey CHP önce sen bunun hesabını ver

Misafir

neresi sayın bunların

Misafir

vay ağzına sağlık kardeşim güzel yazmışsın...

lale

lale iyidir lale güzeldir lale nadide bir çiçektir hele siyah lale çok kiymetlidir

CHPESSS

CHP nin EN İYİ BECERDİĞİ ŞEY BU:HAZIMSIZLIK KENDİ GİBİ DÜŞÜNMEYEN HER ŞEYE MUHALEFET

hakkı

Rahmet TURGUT ÖZAL "Ben bir icraat yapacagim zaman, sol kafalarin yazdiklarina bakarim. Eger hic sesleri cikmazsa, o projeyi rafa kaldirir yapmam. Yarisinin sesi cikiyor yarisinin sesi cikmiyorsa, projeyi yeniler oyle yaparim. Eger butun solcular Projeyi engellemek icin yaygara yapiyorlar ise, hic kimseyi dinlemem, projeyi aynen yapar ve bitirim. Cunku o proje Memleket icin hayirlara vesiledir" bu günki gazete manşetlerine baktım nerede ne kadar chpli, hdpkklı, devrimci, marksist, maocu, dhkpcli ve amerikadaki papaza tapan maklubeci varsa ağızlarını köpürterek yeni kabineye saldırıyorlar. demekki çok doğru bir kabine tercihi yapılmış. durmak yok yola devam.

astr

size göre iyi bir şey hiç olmadı zaten... boş konuşmaya devam...

MİLLET BURDA CHP NERDE

BAZILARI ÇATLASIN.. heceleyin hazımsızlar,TEKRAR EDİN BAKAYIM : "BAŞ-KAN ER-DO-ĞAN"

MOLLA

YAHU SİZ 367 GARABETİ VE AYM İLE "Cumhurbaşkanı olma" DİYE BAĞIRDINIZ...SİZ İSTEDİNİZ BÖYLE OLMASINI. HİÇ ZEVZEKLİK YAPMAYIN VE HDP İLE ARANIZA MESAFE KOYUN, YOKSA MİLLET NE YAPACAĞINI BİLİR.

MOLLA

SİZ HDP İLE ORTAKLIĞA DEVAM EDİN...EĞER O DAMAT DEDİĞİNİZ ALBAYRAK, BİR YANLIŞ YAPARSA ÖNCE REİS İPİNİ ÇEKER. LİYAKATSIZ MI? HAYIR. O HALDE NEDEN KARIN AĞRINIZ?

ahmed

siz başa gelseydiniz hain devri olacaktı.

Turan

Engin Altay chp sizin tarafinizdan ele geçirildi . Hdp ile gönül çıkar işbirliği yaptınız. Burası TBMM. Terörizme geçit yok.

salih

Sayın Alan "Parlamentoda grubu bulunan bir parti genel başkanına, kimi milletvekillerine davetiye göndermedi" diyorsun da; Cumhurbaşkanı Meclis'e geldiğinde ve yemin ederken ayağa kalkmayanlar kim-di!?.. O ayağa kalkmayanlar Cumhurbaşkanın ve Onun şahsında Millete hakaret etmişlerdir; hakaret eden kişilere davetiye gönderilmemesi gayet yerindedir...

Misafir

bu beğendiğiniz devir varya sizide şaşırtacak ve eyvah diyeceksiniz

gül

zavallı cehape ve zihniyeti yakında hırslarından kudururlar herhalde

Rasi

Sindirmeye vakit bulamadan göçüp gidecek zavallılar.

oguzhan

Lale devri türkiyede rafah,hollanda ve bazi avrupa ülkelerinde para olarak gecen devir degilmiydi?