BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.510,10

CHP'den şok referandum planı Selin Sayek Böke ilan etti

ANKARA'dan gelen referandumla ilgili son dakika açıklama gözleri bir kez daha CHP'ye çevirdi. Selin Sayek Böke, 'referandum sonuçlarını tanımıyoruz' deyip gerekirse Meclis'ten çekileceklerini ilan etti. Levent Gök ise CHP'nin yeni kararını açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 105 Adet Yorum
beyler beyi

hatta türkiyeden çekilinde ülke rahat etsin her yeri kirletiyorsunuz.ya kandile veya pelsilvanyaya patronunuzun yanına gidin

Misafir

Ya arkadaş bu neyin kafası

akuslu

meclisten çekilseniz ailecek oturup rahat rahat ajite olmadan tv seyrederiz.sizede dua ederiz.

akuslu

hem maça çıkıyorsun yenilince maçı tanımıyorsun eğer 50+1 le hayır çıksaydı 40 gündüz 40 gece şenlik yapatdınız.biraz onurlu olun yaaaa.

Misafir

şaibeli akp iktidarını erken seçime zorlamanın yolu meclisten çekilmektir.chp ve hdp vekilleri istifa ederek meclisten çeilirlerse zorunlu olarak erken seçime gidilir.ben,şahsen çekilmeleri taraftarıyım.

TRABZONLU !!!!!!!!!

Cekilin sende hac,ini tak vatikan,a papa,nin yanina yerle$ bence sana buralardan ekmek cikmaz artik !!!!!!!

yaz kızım

ya çekilirsin ya çekilmezsin kıvırıp durmazsın..

yaz kızım

850 bin civarında geçersiz oy var. Önemli miktarda da geçerli mühürsüz oy pusulası var. YSK'nın kanunda çok açık belirtilen hüküm üzerinde karar vermesi gerekir. yoksa biz hukuk devleti olmaktan çıkarız.

misafir

chphdp merkeleyaşıyor törösitülkelereyakışıyor merkelinmeçlisindeotursunlar

Vatandaş

Öyle bir yiğit var mı? Bunların bütün yenilgilerinin sebebi, maalesef söylediklerini yapacak cesaret, feragat ve fedakarlıklarının olmaması.

SEVEMİYORSAN BIRAK GİT!..

Avrupa'daki Türklere evet dediği için Türkiye yolunu tarif eden Türkiye'deki hayırcılar, acaba neden kendileri hakkında bu paralelde bir karar verip uygulamazlar?..

Misafir

eger cekılmez ısenız adam degılsınız

Misafir

tekrar mı edilmeli :) değişen ne olacak daha fazla oy kaybedeceksiniz..hayırcıları bitiren Avrupadaki olaylar ve pkk nin görüşüdür.Biz Türküz her ne kadar maddelerin içindekilerden iki tanesini kabul etmesek de saçma bulsakta pkk sempatizanları ile kol kola giren onların görüşünü savunan bir zihniyetle aynı oyu kullanamayız kullanmadıkta..

umut

eger neclisten cekilmeyi göze almiyorsaniz oturun oturdugunuz yerde,cünkü sonuc alamasiniz.

Misafir

Aslında chp yi kapatırsalar herkes rahat eder.Türk milletinin geleceği açısındanda bir sürü tehlike önlenmiş olur.

salhor

Ay bu Selin Böke de tanımamış EVET galibiyetini. Ben de sırf güceniklik sebebiyle HAYIR dedim; ama bilseydim ki bu kadından da akıl alacağız, hiç oy vermezdim. Sandım ki arada 5-10 puan fark olacak ve benim ve ailemin oyları, AKP'nin şu "masumların delikte çürütülmeleri"ne seyirci kalmamasını, güceniklik mesajımızı almalarını sağlayacak. Ama bir yığın saygısız aportta beklermiş ve ben de onları koyuvermişim. Hoş CHP'den başka ne beklenir ki? Öter öter milleti sokağa çekmeye çalışır çalışır usanmazlar ve utanmazlar.UTANMAZLAR!

A. Kar

Aslinda CHP idarecileri "Kemal istifa" seslerini kesmek için çeşitli bahaneler uyduruyorlar. Yeni sisteme göre kendilerini hazırlasalar daha iyi olacak; Türkiye için de.

lokmnan

çekilmezseniz adam değilsiniz, bu halk yenilerini bulur oraya koyar, sadece 2 yıl zaman ister hepsi bu, bu kaçıncı tehtidiniz, milletin kararına saygı duymadığınız için %25'lerde sürünüyorsunuz zaten, halk partisi değilsiniz, burjuva partisisiniz...

hakan yaka

ah keşke nerde o günler...zaten sen milli iradeyi sandıkta yansıtan milletin oylaırını tanımıyorum diyen bir zihniyetsin...Çok doğru bir karar olur bizler yani millet için...meclis tertemiz olur..Zaten sizin fikirlerinizi orada hdp savunur per bir farkınız kalmadı...Büyük bir coşkuyla milletin meclisinden çekilmenizi ve gerçek yeriniz olan sokaklarda çapulcularla birlikte olun...

XXX

utanmazlar millet iradesine de saygıları yok BU CHP HERDAİM TÜRKİYE YE AYAK BAĞI OLMUŞTUR.

bu ne allah askina

chp sacma sapan isler yapiyor. simdiye kadar neden cekilmedi? cekilirse akp'nin ekmegine yag surecek, cekilirse erken secim olur ve bu akp'ye yarar. referandum oncesi cekilselerdi bile bu kadar faydasi olmazdi akp'ye artik ciddi ciddi chp'nin sanki akp icin calismasi icin gizli bir gorev aldigini dusunur oldum. yazik ulkeye.

Misafir

CHP bence asıl imalatçıları olan İNGİLİZ-FRANSIZ ORTAK YAPIMI bir meclise katılsın

Gürkan AY

çok da tındı, hiç olmazsa GÖLGE ETMEZLER

Misafir

Zalimlere, vurgunculara tepki büyümeli, bu rejimin tüm yöneticileri halka ihanetten mahkemeye verilmelidir.

MİLLET

Bu ülkede seçim hilesinin ilk mucidi ve en güzel becereni de CHP zihniyetidir.(Bakınız 1946 seçimleri açık oy gizli tasnif yöntemi ,bak bak açık oy,gizli sayım ha !), o seçimde DP ‘nin milyonlar oyu ,üstü CHP’ nin altı oklu bayrağıyla örtülü sandıkları önünde poz verilen guya “serbest “ seçimlerde CHP’ ye yazılmadı mı ?!! Asıl zorbalık ve dikta’nın bu ülkede ne olduğunu bu millet çok iyi biliyor, merak etmeyin siz ?!!