BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.492,11

CHP ve HDP yerel seçimlerde ittifak mı yapacak bomba çağrı

Mart 2019 yerel seçimler için partiler çalışmalara başlarken HDP, CHP ile ittifak yapmak istediğini açık açık dile getirdi. Eş Genel Başkanı Sezai Temelli CHP'ye ittifak çağrısında bulunarak "Gelin birlikte yapalım, beraber yapalım" mesajını verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Turgut Şentürk

Neden doğu bölgelerimizde CHP, batı bölgelerimiz de HDP yok hiç düşündünüz mü. Bunlar 1989 senesinde sınırlarını belirlediler ve o tarihten beri ittifak halindeler.

Misafir

Yakutiye belediye başkanı inşallah bir daha aday gostermezlwr

TRABZONLU HALİL

sanki amerika kıtasını yeniden keşfediyorsunuz sizin chp ile gözle görülen bağlarınız devam ediyor. chp sözde atatürkçü parti olsa da özünde sol fraksiyon anarşist örgütler ve sizin yani hdp lilerin sırtını dayadığı pkk şerefsizlerinin tek destekcisi değiller mi? sözde atatürkün partisi atatürkün en küçüğünü dahi kestirdiği ermeni tohumlarını yeniden palazlandırıp bu milleti başına bela etmek için hiç bir fırsatı kaçırmıyor. Rabbim hepinizin hakkından gelsin İNŞALLAH AMİNNNNNNN

beyler beyi

chp pkk hdp el ele işte size atatürkün kurduğu partinin son durumu. ne kadar övünseniz azdır sözde vatan sever chp liler.

  • 1