BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.435,71

Çeyrek altın ne kadar oldu dolarda son durum ne?

Dün açıklanan enflasyon rakamları sonrası yatay halde olan dolar, yaptırımdan Türkiye'nin muaf olacağının açıklanması ile düşüşe geçti. Dün 5.44'lerden 5.38'e inen dolar güne 5.33 ile başladı. Çeyrek altın da ise düşüş gözlendi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
krıçıl

Yetmez!!! Spekülasyonun başladığı fiyatların da altına inmeli. Milletin kanının emilme süreci artık bitmeli.

Misafir

Cikarken KOL gibi, inerken Damla, Size bakarsak Kol gibi iniyor.. Inanmiyoruz

Mert

Dolar daha hala cok yüksek,niyemi yeni tl ciktugun da 1 dolar.1 tl idi suan dolar 5.35 dir ve hala cok yüksekdir.inme di yani bu bir oyundur yerseniz...

pala

kısa yükselmeler olacak kar gören satsın sonra 5,20 ler gelecek

k.k.k

Faizler düşmeden doların düşmesinin bir anlamı yok. Boşuna dolar üzerinden ekonomi iyi kötü sonucu çıkarmayın.

misafir

Dalgamı geçiyorsunuz kardeşim ekonomi bakanı çıkar ekonomik kriz algısı oluşturuldu der nasıl bir algıysa doları 2 katına çıkardı,diğeri kriz mıriz yok der diyen vatan hainidir der,dedilerki bu bir milli meseledir ulusal meseledir bizim arkamızda olacaksınız bizim yanımızda olmaya vatan hainidir dediler hooooop papazı saldılar, kardeşim vatandaşa o zaman niye eziyet ettiniz niye fakirleştirdiniz öteki dünyaya kalmaz yaptıklarınız.

ihsan

dolar alanlar şitinizmi beter olun

misafir

emlak altın döviz sülkülasyonu devamlı olacak ama best borsa kuruş inip kuruşla yükselecek para borsaların ucuk yükselip dalgalanmasıyla para akış sağlanır ama bunu yapmak istemiyorlar o zamanı milleti konut satışıyla altına yatırımla döviz hayaliyle kandırmaya devamborsayı hareketlendirin vergisinide alsın devlet

Misafir

tabi tabi marketlerde pazarcılar giyimciler yüzde yüz yaptıkları ürünleri şimdi ne indirim yaparlar şu garibanları bi rahatlatır bi rahatlatır.ya güldürmeyin insanı..

Misafir

Dolar düştü ise artık domatesi de 1 liradan yeriz değil mi?Benzin mazot da liralara iner..Bu çok iyi bir haber!

Misafir

Tabi tabi borcu olana süper haber hem de. Borç aldik 3.5 liradan, şimdi 5.3, rahat rahat öderiz artık bir buçuk katını. Bi ara iki katıydı nasıl öderdik de mi??

  • 1