BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Cem Yılmaz'ın filmini izleyenler çıkışta birbirlerine bunu soruyor

Cem Yılmaz'ın yeni filmi 'Arif V 216' ilk 3 gün 1 milyon 331 bin 691 kişiyi sinema salonlarına çekerek rekor kırdı. Ancak gülüp eğlenmek için filme gidip hayal kırıklığı yaşayanlar da var.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

ulan gora ve arog 'tan sen bisi anlamamissin ki oyle yaziyosun. yahsi bati ile turk sinema tarihinin en iyi uc filminden biri. herkeste o kadar zeka olmaz anlamak icin ztn

Misafir

Bence siz biraz yanlış düşünüyorsunuz gördüğüm kadarıyla -bir robot gibi- gidelim sadece gülelim istediniz ben filme gittim Cem Yılmaz her yönden mesajlar vermiş ve birçok gönderme yapmış biraz dikkatli izlerseniz işin sadece güldürmek olmadığını biraz da insani değerleri sorgulamak gerektiğini anlarsınız herkes diyor ki komedi türü değil soruyorum size acaba bir kişi sadece güldürüyor ise mi komedyendir?

Misafir

Arog, gora bi de bu... Diğer ikisinden nasıl bir haz aldınız da buna koşa koşa gidiyorsunuz. Böyle olacağı belliydi. Adam her filminde komedisinde kültürünle geleneğinle alay ediyor ama ne hikmetse göklere çıkartılıyor.

Misafir

bu yaziyi yazan kisi kim? neden yazinin altinda yada ustunde ismi bulunmuyor? yazarinin kim oldugu belli olmayan yaziyi neden okuyalim? ne kadar ciddi?

NETİCE??

E GİTMEYELİM OZAMAN.UCUZ DEĞİL SİNEMALAR.TV DE İZLERİZ.

Misafir

Tam bir fiyasko. Ama ne para kırdı Cem yine di mi 😁

okur

Gerçekten hiç beğenmedim , hiç olmamış. Yapılan reklamlara bakıp bişe zannetetim ama hiç beğenmedim.

ibo

Cem yılmaz bana göre sinemanın "ozanı" çünki filmlerinde kişilere bir kendine gel,değerlerini ve değer yargılarını unutma,kendini küçük görme gibi mesajları kendine görev sayan bir komedyen.

MİSAFİR

BAKIN FİLMLERE İĞRENÇ DİZİLER GİNE ÖYLE BİR ZENGİN GENÇ YANINDA ÇALIŞAN BİR KIZ ÖNCE BİRBİRLERİNDEN GÜYA KICIK ALIYORLAR DÜMENDEN YANİ SONRA BÜYÜK AŞK BAŞLIYOR SONRA ÖPÜŞME SAHNESİNİN REKLAMLARINI YAPIYORLAR BİR AY ÖNCEDEN AHANDA ÖPTÜ AHANDA ÖPECEK AHANDA SEVDİ AHANDA SEVECEK .EN SONUNDA DUDAK DUDAĞA BİR ÖPÜŞTÜRÜYORLAR KIZLA OĞLANI İZLENME REKORLARI GELİYOR O GECE .GÖRÜYONUZMU ZENAATI

FİLM KURDU

Berbat bir filmdi, neden bu kadar reklam verdikleri belli oldu, film beklentilerimin çok altındaydı. 10 üzerinden 3,5

izleyici

Gitmeden de beğendim veya beğenmedim diyemezsin ki.

OLMAMIŞ

DRAM MI ? BİLİMKURGU MU? KOMEDİ DEYİL O KESİN AMA NE OLDUĞUNU ÇÖZEMEDİM YAW.

  • 1