BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Çavuşoğlu: Türkiye ile ABD arasındaki ilişkiler kopma noktasında...

Moskova'da konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye ile ABD arasındaki ilişkilerin kopma noktasında olduğunu söyledi. Çavuşoğlu ABD ile normal bir diyalog için terör örgütüne silah yardımının kesilmesini şart koştu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
Cevat

ABD TÜRKİYE'Yİ terör örgütü PKK-PYD ile tehdit ediyor.. TÜRKİYE CUMHURİYETİ devleti, ABD PKK-PYD ittifakının her hamlesine karşı doğrudan SALDIRMAK DEF ETMEK MECBURİYETİNDEDİR.. AFRİN DE YAPILAN BUDUR. Bunu yapmazsak, yaz aylarında sınırlarımızı içine HAİN ALÇAK ABD PKK-PYD İttifakı SALDIRACAKTIR.. NOKTA.

kundemacı

Sayın bakan doğru söylüyor, ABD, Türkiye ilişkileri düzelti düzelecek, iyi yolda deniliyor, bir iki gün sonra ilişkiler kopma noktasına geldi söyleniyor. Bu nasıl yalan. Bu kadar büyük yalan söylenir mi?

DOĞRUCU

TEMİZLEMEKLE BİTMİYOR BU FETÖCÜLER... NASIL İMKAN SAĞLANIP TÜM DEVLET BİRİMLERİNİ ELE GEÇİRMİŞLERSE... KRİPTO FETÖCÜLERE SIRA GELSİN ARTIK.. BUNLAR NASIL KENDİLERİNİ HALA SAKLAYABİLİYOR.. KİM KORUYOR BUNLARI... SIRF ANLAŞILMASINLAR DİYE, PARTİLERE ÜYE OLUP YÖNETİME GİRENLER BİLE VAR... HER FETÖCÜ CEZASINI ÇEKMELİ.. ŞU TARİHTEN ÖNCE BU TARİHTEN SONRA AYRIMI YAPILMAMAIL.. BU ADAMLAR FETÖYE GÖBEKTEN BAĞLI OLDUKTAN SONRA ZAMAN KAVRAMI HİÇ OLUR...

  • 1