BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Büyükşehir Genel Sekreterleri tecrübelerini Gaziantep'te paylaştı

Türkiye Belediyeler Birliği’nin düzenlediği ‘Büyükşehir Belediyeleri Genel Sekreterler 2. Tercübe Paylaşımı” toplantısına Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Başkan EL MAĞDURO

Hanım efendi resmen aklımızla dalga geçmiş. Ekonomiyi McKINSEY'e teslim ettiğimizden haberi yok galiba!? Ya da Milleti aldatmaya çalışıyor.

Adil

17 yıldır engelleyen olmadı ki. Teorik konuşmalarla bir şeyler değişmez. Seçilenler ekonomik rahatlık konusunda seçenlerin efendisi konumundadır. Halk hizmetkardır. O halde hizmete şatafatsız devam etmek lazım.

Misafir

Fatma şahin iyi bir şeyler yapmak istiyorsa, kurmaylarıyla beraber tebdil-i kıyafet, sadece bir gün halk otobüslerinde seyahat etsin ve görsün bakalım. büyük şehir demeye bin şahit ister...

Engelli

Yav heee heee, yakında Gaziantep kendi uzay mekiğinide yapar ben diyorum. Az kaldı. Adınıda fıstık koyar Fatma Şahin hazretleri...

MİSAFİR

ÇOOOK ZOR BU ÜLKENİN SAYILI ZENGİN OLMASI ARTIK..ZİRA O KADA ÇOK YİYİCİMİZ VARKİ??HİÇ UZAĞA GİTMEYE GEREK YOK ..600 MİLLETVEKİLİ KAÇA MALOLUYOR ÜLKEYE ??

ali

Nasıl? Sarayda günde 1 tirilyon sekizyüz milyar tl harcayarak mı?

BUYUK BASKAN

FATMA SAHIN I ISTANBUL BUYUKSEHIRIN BASINDA GORMEK ISTIYORUZ.

Başkan EL MAĞDURO

Dış borcu 129 milyardan 459 milyar dolara çıkartanlar konuşuyorlar işte... Yersen!

alemler

rüyalar aleminden uyanmalı sayın baskan.pazara gidip fiyatları görmesi lazım öncelikle

der

başka haber kalmadı mı? ekonomiye katkı sağlasalar... magazin, tecavüz, cinayetler vb bitirmek dileğiyle..

Misafir

lafla olunur 16 yıl bitti geldiyimiz yer ortada g anteb halkı kandi kurumunu ve malina mülküne parasına sahib çıksın bu ara

Misafir

Öncelikle Türkiye'de Hukuk Devleti, demokratik uygulamalar, insan hakları gibi konuların üzerine daha fazla eğilmeliyiz. ..

Misafir

güzel şeyler yapıyorsunuz ancak; şehrin en işlek caddelerinde bile pervasızca cirit atabilen plakalı ve plakasız motosiklet terörüne ve halk otobüslerinin rezilliklerine çare bulmadığınız ve böyle bir derdiniz olmadığı için bu şehir yaşanamaz halde...

Misafir

YAVVV NE ANTEPMİŞ BEEE... EVİR ,ÇEVİR ,YAĞLA ,YIKA, HOPPA KAÇAKTA HOPLAT ,HAVAYA UÇUR, NERDEYSE BAĞIMSIZLIK İLAN EDECEK FATAM ŞAHİN.

Farabi

Neyle olacagiz? Sanayi yok,teknoloji yok.Calismak isteyen yok,erken yasta emekli dollu.Anteb sanayi sehri diurler amma,uretikkleri mallarin cogu Cin mallarindan daha kalitesiz urunler.Nasil 10.olacagiz?

  • 1