BIST 9.710
DOLAR 32,51
EURO 34,78
ALTIN 2.426,61

Büyük gün Cuma! Erdoğan ismini açıklayacak

Herkesin merakla beklediği yerli otomobilin ismi, kuruluş yeri, kuruluş zamanı ve CEO’su Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenecek büyük törende açıklanacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 37 Adet Yorum
Misafir

sen ve senin gibiler varken bu ülke ayağa kalakmaz.

AKP li

ARTIK DAHA YEMİYORUZ REİS.DOLAR,BENZİN,MAZOT !....

MİSAFİR

2011 DE GÖKLERDE OLAN YERLİ UÇAĞIMIZI HALA YERDE GÖREN OLMADI...NE UÇAKMIŞ BE BİTMEZ YAKITI VAR HERHALDE...O DEĞİLDE PİLOTA YAZIK 7 SENEDİR AİLESİNİ GÖREMEDİ

Misafir

SEN FRANSIZ VE ALMANLARA VERGİ ÖDEMEYE DEVAM ET

da

cum ismi verilirse mübarek gün ve araba diye oy gelebilir!!

Gerçekler

Bazıları teknolojik alandaki gelişmelerden rahatsız, uçak nerde deyip duruyor, laiklik diye diye memleketin canına ot tıkayanlar ve teröre cesaret veren mandacı zihniyet olmasaydı o da olacaktı, ama Reisle yeni Türkiye de hepsi gerçekleşecek Cumhurbaşkanımız sagolsun.

misafir

açılış yapmaktan ülkeye hizmet etmediler

Misafir

otomobil motomobil hikaye, seçimi kaybettin

Misafir

TABİ TABİ VATANI ÇOK GÜZEL SATTI TELEKOM ARAPTA ŞEKER FABRİKALARI ÜRETİM NEDİR BİLMEYENLERDE ATV DEVLET PARASI İLE YANDAŞTA SURİYE SINIRINI 2007 YILINDA İSRAİLE VERECEKTİNİZDE ŞUAN O BEĞENMEDİĞİNİZ CHP MUHALEFETİ SAYESİNDE VEREMEDİNZ ONA ÜZÜLDÜNÜZ DİMİ...

Misafir

4/4 LÜK MÜ?MATEMATİĞİN KAÇ SENİN BAKAYIM?.KESİRLERE ÇALIŞMAN LAZIM

ERDEM

HER SEÇİM ÜSTÜ MUHALEFETİ KAŞIMAK İÇİN BÖYLE HABERLER ÇIKAR...MUHALEFEET TE KAZ GİBİ ATLAR ''BU ARABA SAAB BU ARABA YERLİ DEĞİL KANDIRMAYIN'' DİYE DÖŞENİR.BU KURNAZLAR DA ''BAKIN BU CEEHAAPEEĞĞ ZİĞNİYETİ ARABA YAPMAMIZI KISKANIYORRR'' DİYE GURULDARLAR.

MİSAFİR

EVLADIM UÇAĞIDA YAPSAK AYA NİYE ÇIKMADIN DİYECEKSİNİZ ERDOĞAN DÖRT DÖRTLÜK BİR ADAM BOZUKUK SİZDE KENDİNİZE GELİN YEMİN OLSUN BOZUKLUK SİZDE

Misafir

hakkı ismiyle yorum yapan arkadaş yerli otomobile gidecek para senin benim cebimden çıkacak vergigin vergisini alırsan kime satacaksın en az yıllık 100 000 adet satman lazımki rantbl olsun yoksa yapılan yatırım harcanan parada boşa gider nasıl osmangazi köprüsüne 2017 yılında 1.3 milyar öedeiğimiz gibi

Gerçekler

Bazıları teknolojik alandaki gelişmelerden rahatsız, uçak nerde deyip duruyor, laiklik diye diye memleketin canına ot tıkayanlar ve teröre cesaret veren mandacı zihniyet olmasaydı o da olacaktı, ama Reisle yeni Türkiye de hepsi gerçekleşecek Cumhurbaşkanımız sagolsun.

Ali

Kimileri sadece konusur, cak-cekli cümleler kurar , inandirici deyildir, reis bu güne kadar ne dediyse yapti, köprüler-yollar-sehir hastahaneleri-dünyanin en büyük havalimani, tüneller v.s. Bizim inancimiz tam, reis bu iside bitirecek evelallah, ha her zamanki gibi mayasi bozuklar asagida oldugu gibi cikip buraya aglayacaktir

ülke kale

jet fadıl olayına benziyor bu iş...

selim

Çalış senin de olur, dış misafir

Misafir

YERLİ UÇAĞIMIZ NERDE

Misafir

Neyin açılışı abi?!. Bir yapın edin ondan sonra koskoca C.Başkanı gelsin açsın. İsim açıklamak için C.Başkanı mı gider?.

TechnicMan

Yerli otomobil: Ar-Ge Saab firmasına ait, parça üretimi Fiat&lorenzo girişimine, Motor hintli RBD ye. Montajımız hayırlı olsun. Bu arada montah yapacak ekipmanlar Alman Schlafthors Robot ile Japon Murata - Tamagawa Seiki den alındı:)))

Misafir

15 senedir habire yapılacak yerli otonun adı 15 temmuz olabilir.ama güya 5 yıl içinde olacaksa 15+5=20 yıl eder yani 20 temmuz konsa tam cuk diye oturur 20 yılda 20 temmuz isiml arabayla dış araba sektörüne büyük darbe vurmuş olursunuz artık....GERÇİ BU ZAMANA KADAR ELALEM UÇAN ARABAYI YAPACAKLARDIR YA NEYSE ELALEM UÇARKEN BİZ YERDE GEZERİK ARTIK..

hakkı

şimdi ekonomi bozuldu akpden kurtuluyoruz diye zil takıp oynayan vatan haini varsa. ağızlarından salyalarını akıta akıta saldırı yorumlarını yazacaklar. be hey vatan hainleri güzel olan işe güzel deyin. hoş güzel olan işe güzel deseydiniz vatan haini olmazdınız. chpli engin Altay ne demişti? hükümet dünyanın en doğru işini yapsa bile yanında olmayacaklarını söylemişti. onun için fazla söze gerek yok.

MİSAFİR

YERSEN YEEE YEMEZSEN GARGARA YAP BİZDE YALANDA YOK HİLAFTA ,ERDOĞAN SÖZÜNÜN ERİ HER DEDİĞİNİ YAPTI ÜLKE ERDOĞANLA GÖRMEDİĞİ ŞEYLERİ HUZURU GÜVENİ DİNİ İMANI İNSANLIĞI RAHAT GEÇİMİ BULDU

MISAFIR

HANI UCAGIMIZ TANKIMIZDA URETILIYORDU.BU ARABADA KAPANAN FAB. SAAB DEGILMI.SECIM YALANLARINI SEVSINLER

Misafir

Arkadaşlar 4 tane elektrik motoru ayarlamışlar, tekerlere bağladılar. Sanayiden 12 tane akü taktık, Ön ve arkaya da iskemle attık, SAAB marka (pardon yerli) otomuz hazır..