BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,97
ALTIN 2.325,34

Bulgaristan'da acil Türkiye toplantısı

Bulgaristan Devlet Başkanı Rumen Radev, Türkiye’yle ilişkilerdeki gerilimi görüşmek üzere ülkenin istihbarat yetkilileri, iç işleri bakanı ve başsavcıyı acil toplantıya çağırdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
nana

avrupa haçlıları bulgaristanı da kışkırttılar. 1900 yıllların başına ne kadarda benziyor.

TÜRK MİLLETİ

tüm avrupa, amerika, pkk, fetö.. HAYIR diyor.. PEKİ SEN HAYIR DİYEN VATANDAŞ, BU TÜRKİYE DÜŞMANLARI VE VATAN HAİNLERİYLE HANGİ MİLLİ MENFAATTE ORTAK NOKTADA BULUŞTUNUZ DİYE HİÇ DÜŞÜNDÜNMÜ? YALANLARLA DOLU Bİ PROPAGANDAYA ALET OLMA, KENDİ BAŞINA İYİCE BİR BAK ANALİZ ET. EĞER İÇİN BİRAZ OLSUN VATAN AŞKIN DA VARSA ZATEN "EVET" DİYECEKSİN.

Millet

Karadenizde ucak gemileri ve donanmalar, egede donanmalar yunan adalari roket rampa ve silahlanmalar akdenizde ucak gemileri ile savaş gemileri hertarafımız donanmış, üstelik bulgaristan bize bilenmekte ne hale düşürüldü türkiye vayki vay.

Misafir

Bulgaristan Türklerinde AKP'li DOST Parti tartışması Bulgaristan'daki siyasi bölünmenin muhtemel etkileri felaket getirecek

Misafir

Bulgaristan krizinde Bilal Erdoğan adı var!... Saray ve Ailesi , Bulgaristan'daki Türkleri de siyaseten bölmeyi başardı......

Misafir

Gene KRIZ!____________________________ Nevşehir’de KYK Kız Yurdu’nda 16 Nisan Referandumu için “Evet” toplantısına AKP il yöneticilerinin ve erkek öğrencilerin getirilmesi kız öğrenciler tarafından tepkiyle karşılandı.

  • 1