BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Bülent Arınç: 17'sinden sonra görüşürüz

Başbakan Yıldırım, AK Parti hükümetlerinde görev almış eski bakanlarla referandum çalışmalarını görüştü. Toplantıya katılan isimlerden Bülent Arınç, gazetecilerin ısrarlı sorularını yanıtsız bıraktı ve "Müsaade ederseniz, 17'sinden sonra inşallah" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
ADAKGER

BU ADAMIN BU PARTİDE NE İŞİ OLABİLİR... VALLAHİ DE BİLLAHİ DE ERDOĞAN'DAN BAŞKASINA OY VERMEM BU ÜLKEDE YAHU GÜVENEMİYORUM... TEK BİR ERDOĞAN VAR!!!

######

Siyasi şahsiyetlerin mezarda yatacak yerleri yoktur.Allahım insan oğlunun vijdansızlığından merhametsizliğinden Bu aziz milletimizi korusun. bir sürü inan ekmeğinden işinden eşinden aşından oldu siyasi zatlara hiç bir şey olmadı. bir mensuba fetö cü diye terörist diyenler kendileri hangi kılıkla insan yüzüne bakabiliyorlar. toplum içine nasıl çıkabiliyorlar.

erolk

Adam tehditvari söylemedi ki o cümleyi. Muhabirleri başından savmak niteliğinde, lafı o şekilde yuvarladı. 17'sinden sonra şok edici gerçekleri açıklamayacak kısacası. O şekilde de söylemedi. İnş. bildiklerini açıklar o da ayrı bir konu.

Misafir

ülkenin düştüğü duruma bak, binlerce insan fetöcü diye görevden alındı cezaevlerine atıldı, gerçek fetöcüler ise hükümet tarafından çağırılıp referandum çalışması yapması isteniyor evet diyenler Allah aşkına görün bunları

melih arınç

konuşacağın zaman konuşmadın .bundan sonra konuşsan ne yazar....

HAYIRLISOSSUUN.

GÖKÇEK?ABBAS YOLCU MU NE?

TÜRKLERİN ATASI

ATATÜRK GERÇEK BİR LİDER VE ŞARTLARIN TEK ADAMIYDI ,O DÜNYADA DA TEK Tİ VE DEHAYDI,KİMSE KENDİYLE KIYASLAMASIN,MECLİS SAVAŞTA DAHİ TOPLANDI VE ASLA BU KADAR YETKİSİ YOKTU.DÜNYAYLA BARIŞIKTI,SAYGINDI YURTTA SULH CİHANDA SULH DEDİ VE UYGULADI.VEFATI DÜNYANIN KAYBI OLARAK DÜŞÜNÜLDÜ VE TAZİYET YAĞDI TÜRKİYEYE.

Misafir

Atatürk, sömürgecilere karşı hep mazlum milletlerin yanında yer aldı. Asla emperyalizmle uzlaşma içerisine girmedi ve asla “tam bağımsızlık” çizgisinden ödün vermedi. Kimsenin iç işlerine karışmadı, kimseyi de iç işlerine karıştırmadı.

  • 1