BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,86
ALTIN 2.426,78

Bomba kulis! AK Parti'nin İstanbul başkan adayı bir kadın mı?..

Partiler Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere kilitlenmişken, aday toto da devam ediyor. Hürriyet yazarı Deniz Zeyrek, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayının herkesin tanıdığı bir iş kadını olduğunu yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
hatıce kalkan ıstanbul adayı sulayman soylu olsun

sulayman soylu olsun

Misafir

oğlum biz insan yemeyiz yamyammıyız ülen biz

jelatin (sığırdan)

Herkese yerde herzaman ve hermekanda ÇAMUR atan partiye ne ad verilir (1 dolarlık siyasi soru) CEVAP: ÇAMURİYET HALK PARTİSİ ...doğru şak şak şak şaaaaaaak

seçmen

Mevlüt Başkanı yedirmeyiz.

Misafir

Demek bu aday Güler Sabancı olacak

Misafir

aslında seçmen ideolojik bakmayıp, bir kez olsun kötü yönetilen yerlerdeki belediye başkanlarının partilerine değil, alternatifine oy verip değişimi sağlaması müthiş olurdu. kendi partisine oy verse zaten hizmet alamıyor. değişim iyi olabilir.

s.s.s

İzmir'de yaşıyorum. Yıllardır da Aziz başkan'a oy verdim. Ama son senesinde sonra gerçektende artık vermeyi düşünmüyorum. Sebebine gelince, birincisi yaptığı saçma tramvay projesi. Şehirde trafiği felç etti, otopark yeri kalmadı. 2.cisi işçisine sahip çıkmıyor ve sürekli grev yapıldı ve çok izmirli hizmetlerden mahrum kaldı. Otobüs aktarmaları çok fazla. Ayrıca İzmir'in her yerinde sürekli bir kaldırım, yol çalışması var. Şehir temiz değil, kötü kokuyor. Yaptığı hizmetler için teşekkürler ama kim olsa bu kadar yapardı. Ayrıca bir antipatide oluştu ona karşı. İzmir'de CHP kendini banko görürse hayal kırıklığı yaşar. Benden söylemesi.

MİSAFİR

GÜNDEME BAK TÜRKİYENİN GÜNDEMİ BUMU ŞİMDİ

salih kara

Ekonomik yangın herkesi kasıp kavuruyor, birileri hala koltuk derdinde.... "Nasılsanız öyle yönetilirsiniz" (Rad 11)

Bu Fakir

Demek ki İyi Parti Meral Akşener'i aday gösterecek ve AKP'liler bu nedenle karşısına kadın aday çıkartmak istiyorlar kanaatindeyim.

as

yani akp böyle adayla zor alır gibi...

Misafir

Kendi içinde bile anlaşamayan Chp ye bu sefer oyum yok

Misafir

Algı yaptığını mı sanıyorusun!

Misafir

"Kadin erkek esit degildir" zihniyetini tasiyan ve gorusunu ustunu cize cize,gunluk hayatta da hissettiren bir parti nasil olurda hemde Istanbul gibi zor bir sehirde kadin aday gosterir?

Misafir

Kim olacak, gökten zembille inen Kavakçı ailesinden biridir.

  • 1