BIST 9.080
DOLAR 32,47
EURO 35,18
ALTIN 2.326,11

Bomba iddia! CHP ve İYİ Parti istemese de 'üst irade' ittifak yaptıracak..

Partiler Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere odaklanırken, AK Parti ile MHP arasındaki ittifakla ilgili son kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek... İYİ parti ve CHP istemese de onlara 'millet ittifakı'nı yaptıran irade yerelde ittifak için harekete geçti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 32 Adet Yorum
DUMLUPINAR

muhteşem üçlü proje milletin tokadı sizin anlamanıza yetmedi demek ki ne diyelim ALLAH ın tokadıda var.tez vakit inşaallah

SAMET

ALLAH İSTERSE HELAK EDER.İSTERSE .....

Misafir

allah razı olsun ,iyi yazmışsın

GERÇEK OLAN

bu tür haberler yüzünden ekonomi bu hale geldi. Ülkede develasyon oldu ve tabana inmedi asıl sıkıntılar 2019 yılında görülecek Gerçekleri saklanamaz bir gün gün yüzüne çıkar.

Misafir

Onların yapması önemli değil millet yapmaz

Daha dün Abudullah Gül gibi kurucularına bile hain diyenlerden ne beklenir ki!

A. Selvi ... demiş. Geciniz... Sağduyulu vatansever muhalefetin bir araya gelme ihtimali bile korkutuyor sizi.

AKP pkk ile yıllarca görüştü koklaştı. Kimse üst akıl bunu yaptıryor demedi. AKP ermenistana kıbrıs rum kesimine, barzaniyle sıcak temaslar kurdu kimse üst akıl yaptı demedi. AKP Berlusconiye, Arap şeyhlerine, abd başkanıyla kucaklaştı kimse üst akıl demedi. Şimdi, şu kutlu ülkemin üç yasal siyasi muhalefet partisi (chp,iyi,sp) aşikar uçurumun kenarına getirilmiş ülkelerinin geleceğinden kaygı duyarak yerel seçimler için ortak bir strateji belirleme ihtimaline bile üst akıl yaftası takmak AKP ve AKP beslemesi düşkünlerin ne haddinedir!

Dış Politika, Milli Eğitim, Adalet, Terör ve Ekonomi alanlarında 0 çeken iktidar, Medyayı ele geçirme, sermaye transferi, tahakküm ve korku salma, yalan ve dedikoduya dayalı yıpratma ve itibar düşürme operasyonlarında ve koltuğu kaptırmama hususlarında 10 üzerinden 10 aldı. Önümüzdeki ilk seçim, kazıklanmayı, aldatılmayı ve itilip kakılmayı isteyip-istemediğimiz ölçecek. Eğer iktidar gerçekten de bunca başarısızlığa rağmen halen 1. parti olarak sandıktan çıkarsa, bence diğer tüm siyasi partiler tabelalarını indirsinler. Bunca başarısızlığı görmeyen ve cezalandırmayan bir halk için siyaset yapmasınlar. Onlar da gitsin Başkan Erdoğan'a biat etsin, yalılarında, köşklerinde, villalarında günü gün etsinler.

MİLLİ

Yok birbirinizden farkınız. İşiniz Milleti kandırmak.

Misafir

üst irade dedikleri hani her zaman suç attıkları üst akıl olmasın?

Misafir

Mehape ve Akepe ittifak yapınca milli irade diğerleri yapınca üst akıl.hadi ordan

Misafir

''BOP'' diyemeyeceğine göre...!!

garip okuyucu

AKP ile MHP'ye ittifakı kim yaptırıyor peki. Üst irade hep rakiplere mi çalışıyor?

mniksek

MİLLET İTTİFAKINA YEREL SEÇİMLERDE HDP DE DAHİL OLACAK YANİ, GENEL SEÇİMLERDE GİZLİ İTTİFAK YAPMIŞLARDI, CHP, İP, SP VE HDP HEPSİNİN TASMASI FETÖNÜN ELİNDE KİMSE BAĞIMSIZ HAREKET EDEMEZ GÖRECEKSİNİZ, BU MİLLETTE AKLINI PEYNİR EKMEKLE YEMEDİ HER HALDE...

Çok bilen

Çok biliyorsun üst akıl dediğinide açıkla ...Cumhur ittifakı alt akıl mı?

BOZKURT

ABDULKADİR SELVİ, NE ZAMAN OBJEKTİF BİR YAZI YAZACAKSIN?

Misafir

akp ile mhp ye hangi üst akıl yönetmekte.......katar emirimi- rus çarımı- çin koministimi....

misafir

apılan zamların suçu marketlere atılıyor fırsatçılık diyerek geçiştiriyorlar peki elektirik doğal gaza kim zam yapıyor insanların aklıyla alay ediyorsunuz 1 ayda elektirik 2 kere zam yedi bunudamı fırsatçılar yaptı.

esra al

Hahahaha...Üst irade mi?Kimmiş o irade?Yine İktidarın uydurduğu hayali güç mü?

ee

Ah canıım.:.Şimdi de ''irade'' fasaryası mı sürüldü piyasaya.

Misafir

demek ki partiler iradesiz insanlarca yönetiliyor.

ali

sayın selvi acaba cumhur ittifakının da üst iradesi varmı ya da varsa kimdir.

Misafir

HANGİ SEÇMEN HANGİ AKIL HANGİ SÜZGEÇ?

misafir

27 Mayıs 1960 darbesi bu günler için yaptırılmıştı. Demokrat Parti çatısı altında bir araya gelen sağ eğilimli kitleler, birtakım farklı fraksiyonlara göre birbirinden koparılmış, yepyeni partiler kurdurulmuştu. Şimdi bu partiler üst akıl denen kukla oynatıcıları tarafından göreve çağrılıyor. Umarız seçmen vereceği kararı akıl süzgecinden geçirerek karar alır.