BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,81
ALTIN 2.503,14

Bomba iddia! AK Parti İstanbul'da büyük operasyon...

Büyükşehir belediye başkanlarından sonra sıranın AK Parti İstanbul teşkilatına geldiği iddia edildi. İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ile birlikte 39 ilçe başkanından en az üçe biri değiştirilecek. AK Partili 3 ilçe belediye başkanı inceleme altında.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Misafir

reisimiz ne eylerse güzel eyler reis işini bilir allah başımızdan eksik etmesin

Misafir

sn.recep tayyip Erdoğan cumhur reisimiz ne yaparsa güzelyapar

Misafir

amasyaya ne zaman sıra gelecek? canımızdan bezdik bu baskandan

Misafir

temizlık bir türlü bitmiyor neden acaba

Sefaköy

Küçük çekmece belediye başkanından hiç memnun değiliz ilk onu degistirseydi

Misafir

Ya operasyondan sonra benim haberim yokdu derse bu yazıyı yazanın hali ne olur acaba?

sancaktepeli

Allah aşkına şu Sancaktepeyi de değiştirin. Adam bırak her tarafı, dere yataklarının üstüne bile binalar diktirdi. İnönü mahallesi Aşık veysel caddesi boyunca dere akardı Adam dere yatağını kurutup bina dikti biz park beklerken. ismail erdem, senin yatacak yerin yok diğer dünyada. benim çocuklarım birgün park yüzü görmeden büyüdüler.Hakkım sana haram olsun.

AWER

AKP BİTMİŞTİR. BARASAKLARINI TEMİZLİYOR AMA KANGREN OLMUŞ DURUMDA

Misafir

Ticari şirket anlayışı değişecekmi, yoksa ne fayda eskileri gider yenileri gelir aynı anlayışta olan,

İSTANBULL

ÜMRANİYE BELEDİYESİNDE DEĞİŞİM OLMAYACAKMI, BURADAKİ HALK AK PARTİYE OY VERİYOR AMA BU DEFA ÜMRANIYEYİ BU KİŞİYLE UNUTUN.

Misafir

akp li belediyelerin ,erdoğan ın emriyle alaşağı edilmesi;akp tabanında çatırtı ve kütürtü seslerinin oluşmasına neden oldu.taktik hemen değiştirildi.akp il ve ilçe teşkilatlarının lağvedilmesi yoluna gidiliyor.çevresini boşaltıp yanlızlaşan erdoğan,telaşlanmış,ne yapacağını şaşırmış durumda.akp nin çürüdüğünü görüyor,kendince saltanatını devam ettirmeye yönelik hamleler yapıyor; ama nafile ,ne yaptısya birtürlü olmuyor.erdoğan,diktatörlüğünün son demlerini yaşıyor.

06

ESKİ BAŞKANLARIN HEPSİ DEĞİŞMELİ BENCE ASIL ONLARDA DOYMUŞLUK YORGUNLUK VAR REHAVET ÇÖKMÜŞ TEPELERİNE HEYECANLARI BİTMİŞ GÖRDÜĞÜMÜZ KADARIYLA GEZMELERDELER SÜREKLİ SEYEHATLERDELER BAŞKAN YARDIMCILARINA VERMİŞLER VEKALAETLERİ VER ELİNİ AVRUPA DÜNYA TURU 3 DÖNEM ÇOK BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN EN FAZLA 2 DÖNEM OLMALIDIR.

Misafir

Üsküdar'ı almanız artık çok zor. Partide görevi, adamı olan, parayı veren imarsız arazilerine fazlasıyla imar aldı dikti binaları. Parası olmayan anca bakıyor. Hakkımız da verdiğimiz o da haram olsun!

REMZİ

ÇAYCISINA KADAR TÜM TÜRKİYEDEKİ TEŞKİLAT-BELEDİYE BAŞKANLARINI DEĞİŞTİRİRSE 2019 U ALABİLİR

Misafir

Keşke vatanı için partisindeki fetöcüleri açıklayıp adalete teslim etmeyi de becerebilse. Ama parti vatandan daha önce gelir.

misafir

üç ilçe belediye mi? sadece araç belediyesi yeter size incelemeye kalksanız. :))

Misafir

katranı kaynatmakla olmaz şeker cinsini sevdiğim cinsine çeker. akpartiden bi cacık olmaz aldığında gönderdiğin gibi olacak

  • 1