BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,06
ALTIN 2.326,36

Berat Albayrak'ın son hamlesi Rumları çıldırtacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, petrol ve doğalgaz arama çalışmalarının sadece Karadeniz'de değil, Akdeniz'de de kararlılıkla yapılacağını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Veli

Gülelim şimdi. Gıdıklayında gülelim. Rum doğalgazı KATAR ile aramıyor mu?

adam

yalniz tuvalete bile gidemez bu arkadas...

Misafir

rumlar çılduruken biz deaşın petrolünü israile satmaya devam edelim, ver mehteri,

Misafir

Geriye dönük elektrik kayıp kaçak bedelini mahkemeye vererek elektrik şirketlerinden çalınan hakkımızı geri alıyorduk.Ta ki sen Enerji bakanı olana kadar,gelir gelmez yeni yasa çıkardın artık alamıyoruz ve ben artık AKP ye oy vermiyorum senin yüzünden. Nasıl olurda halkdan değilde elektrik şirketlerinden yana olursun inanamıyorum.

yusuf

dünyada fosil yakıtlar de mode olma yolunda. petrol bulsak bile gelecek 10 20 yılımızı kurtarabiliriz. ya sonrası ?

Misafir

Rumlar toplu intihar edeceklermiş.''Kendi ülkesinde kaçak kullanılan elektiriğin parasını tahsil edemeyen bakan bizi çıldırtacakmış'' diye.

Misafir

herkes bizi kıskanıyor.çıldırıyor.ama ortada bir şey yok.kaya gazı vardı.nerde bu gazlar?bulursak asıl biz çıldıracağız.

xtr

Arabistanı örnek alıyoruz! Çok güzel :))) Niye sanayi devrimini yapan 1800'lerdeki avrupayı örnek almıyoruz? :)))))

mevhibe inal

Akdeniz İsrail'den sorulur! "Yinon Projesi"

mevhibe inal

Çılgın projeler. Komşuları çıldırtmak. Bunlar kimin aklından çıkıyorsa, zoru var!

mevhibe inal

Anlaşsak daha iyi değil mi?! Ekonomik kriz geçiriyor ve komşumuz. Kendi aramızda kavga ederek İşgalci Emperyalistlere fırsat yaratıyoruz.

bir basit vatandaş

Saçma sapan laflar ediliyor. Rumların çıldırmasından bana ne? Biz kendimize bakalım, böyle kenar mahalle sözleri, tehditler benim hayatımı , mutluluğumu, refahımı arttırmaz. Bu çocuk Bakan esas olarak elektrik faturalarımıza bir baksın. 80,00 TL bir elektrik faturasının 24,00 TL sı dağıtım bedeli olarak benden alınıyor. Bu soygunculuğa bir son versin boş laflar edeceğine.

YKaan

Sizden rica ediyorum şu habertürke çıkıp bu kanala prim vermeyin lütfen...

Misafir

yaw hehe kendi belinizi sivazlayin dolar ucur dünya sizi kiskaniyor paralar sizin cebinize aciyor halk aval aval bakiyor

Sadık MİSAFİR ====

Adalardan haberin var mı? 2002, 2007'lerde her dediğinize inandık destek olduk ama artık boş laflarınıza inanacak gücümüzde kalmadı, kimseyi de inandıramayız...

mevhibe inal

AKDENİZE EL KOYMAK İSTEYEN ABD, İNGİLTERE VE SİYONİST ŞİRKETLERİ ARKASINA ALMIŞ İSRAİL..

ddd

Haber başlıklarında Ruslar çıldırıyor ABD çıldırıyor AB çıldırıyor Dünya çıldırıyor ama vatandaşın cebine girecek bir şey yok

Misafir

HALA ALAMADINIZMI O GEMİYİ MİLLETEN ALDIĞINIZ VERGİLER SADECE YOLLARAMI GİTTİ..ALDIĞIMIZ NEFESTEN BİLE VERGİ ALIYORSUNUZ ARAŞTIRIN DÜNYADA EN ÇOK VERGİYİ ALAN ÜLKELER ARASIDA BİRİNCİYİZ HATTA DÜNYADA VERGİ ALINMAYAN ŞEYLERE BİLE BU ÜLKEDE VERGİ ALINIYOR..HEMDE HADDİNDEN FAZLA NEREYE GİDİYOR BU PARALAR SEÇİM ZAMANIMI HARCIYORSUNUZ

  • 1