BIST 9.071
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.326,16

Berat Albayrak'ın açıklaması! Yeni ekonomi modeli ne?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak beklenen yeni ekonomi modelini açıkladı. Albayrak'ın konuşmasında tasarruf, mali disiplin, tam bağımsız para politikası ve sürdürülebilir bir ekonomi konuları ön plana çıktı. Dolarla ilgili açıklama yapması beklenen Albayrak kurdaki dalgalanmaya değinmedi. Albayrak Türk Lirasının güveninin artırılacağına vurgu yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 176 Adet Yorum
eko

projeleri halkla paylasinda halk bilsin onlara anlatacakmis sadece ulke kirize girmis ne konusuyorsun

Misafir

NE ????????????????????????????**

Misafir

Ama Kayın Babası 1994 den beri var değil mi. 16 yılı da tek iktidar YEK iktidar

Misafir

Sılaytlar sılaytlar sılaytlar. Teori teori teori. Eğer öyle olsaydı 3 sene sonra milli gelir 2 trilyon dolar, kişi başı gelir 30 bin dolar ve en büyük 10 ekonomi içinde olacaktık. E daha 3-4 sene var. Konuş Damat Konuş... Babam(Kayın) da çok konuşmuştu ve halada konuşuyor.

Misafir

O kadar konuşup, ortaya geçerli, uygulanabilir hiçbir şey koymamakta büyük marifet...

Misafir

bakkalmı kaldı bim oldu hepsi yakında o bimleride yahudi firması topluca alır olur biter ülke tam gaz filistinleşiyor..

Misafir

bazı bankalar kredi kartı limitlerini kısmaya başladı od... ile başlayan banka benim limitimi yarı yarıya düşürdü..

Misafir

berat tassrruf derken tayyip yol köprü yapacağız demişti aynı anda...............

ddd

Damat terkemiş kendisi söylediklerine inandı mı hayır ama inanan var mı çooooooooook yüzde 52 ne diyelim..

Misafir

kim ne anladı anlayan varsa beri gelsin işadamları saatlerce bekledi gıkını çıkaramadı hepsi plastikmiş bunların hoş dik dursalar spk sı maliyesi ssk sı tepelerine biner olmadı mal varlıklarına sudan sebeplerle el konulur napsın garipler

Misafir

İŞİNİ YAPAMAYAN VE BECEREMEYEN O KADAR ÇOK MEMUR ALMIŞLAR Kİ BUNLARI TEKRAR SINAVA SOKUN SIFIR ÇEKECEKLERDİR

gt

Rüya gibi yaa.. Evi yönetemeyen adama ekonomi teslim etti.

ELEŞTİRİLERE VE ÖNERİLERE AÇIK OLUN!....

TOFFEL BELGELİ(ULUSLARARASI KABUL GÖREN DİL BİLEN KİŞİ)KIZIMI HAKİMLİK SINAVINDA ELEYİN,ÖZEL HUKUK MEZUNLARINA KAZANDIRIN,YURT DIŞI GÖREVLENDİRMELERDE YANINA DİL BİLEN İKİNCİ KİŞİYİ DE YİRMİ BİN LİRA MAAŞLA GÖREVLENDİREREK AKILLI VE ZEKİ İNSANLARI KÜSTÜRÜN OLUR MU?ÜLKE İÇİN HER HALKANIN SAĞLAM OLMASI GEREKİR,BİR ÇÜRÜK ELMA BÜTÜN BİR KASA ELMAYI BOZACAĞINI BİLMENİZ GEREKİRDİ.AİHM'E(AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ)DİL BİLEN HAKİM BULUNAMAYIP GÖNDERİLEMEZKEN BU İŞLER VE DİĞER LİYAKATSIZLARI KADROLARA ALMAMANIZ GEREKİRDİ.

Misafir

Yiyemiyeceğin lokmayı ağzına almıyacaksın.16 senedir bu hale onlar getirdi beni ettim ülkenin içine

Metin Tamer

Yazık bu ülkeme kala kala bu çocuğamı kaldık. Para yönetenler endişeli D.Ferit i dinlemelerine şaşmadım. Adamlar bir haftada %46 fakirleştiler. Daha nasıl olacak. Sakın bir daha hayırlı cumalar demeyin. Kabile yönetiminden dolayı Cumalar kabus getirmekte.

salhor

Sıdkım öyle bir sıyrıldı ki tarif edemem. 1963-64'te İsmet İnönü ABD'nin hoşuna gitmeyecek işlere tevessül ettiği anda Johnson Pezosundan bir meşhur mektup gelmişti. İnönü dilini yutmuş ve "Bir gün yeni bir dünya kurulur ve Türkiye o dünyada yerini alır" gibi çok az kişinin anlayabileceği bir şeyler gevelemişti. O dünya ne kuruldu, ne de kurulabilir bu kafalarla.

CİMRİ OLMALIYIZ...

KAMUDA TASARRUF TEDBİRLERİ DENİLİNCE BİRAZ DAHA AÇSAYDINIZ.TASARRUF TEDBİRLERİ EN BAŞTAN SONUNA KADAR ÇOK SIKI OLMALI,BAŞTA İHALELERDEKİ BİN LİRALIK İŞİ YÜZ BİN LİRAYA YAPTIKLARINI DUYUYORUZ,GARANTİLİ ŞEHİR HASTANELERİ,KÖPRÜLER VS ENFLASYONU AZDIRACAK,TL'NİN DEĞERİNİ DÜŞÜRMEYE TEK BAŞINA YETECEK OLAYLARDIR BİLİNE.

Misafir

salih tunanın yazısından sonra çatkapı damat berat paşa

Efe

Ne anlattı...Koca bir hic.verdigi tek nesaj hic bir modellerinin olmadigi. Sicak para ve beton ekonomisinin ulkemi getirdigi nokta.cozum anlatirken bile samimiyetsizligi ortada.

Ahmet ibrahim

Krizler zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapmak için çıkarılır. Bakin zenginlerin hepsinin keyfi yerinde. Bütün dunyada kural budur. Geri kalan laflar salatadir.

Misafir

Ben şunu anladım, biz züürt müşüz! İçi boş ekonomiyi vurmak çok kolaymış

vatandaş

herkes sayın bakana laf söylemiş adam daha 2 aylık bakan bu tablo onun suçu değil ülkemiz 4 taraftan kuşatıldı amerika şu anda en büyük kozunu sahaya sürdü ve 4 ülkede bu politikayı uyguluyor ( rusya,çin ,iran,Türkiye ve 2 avrupa ülkesi ) ama kimse merak etmesin ülkemiz bu kurulan tuzağı bertaraf edecek.Amerika çökmek üzere 20 yıla kalmaz 5 eyalete bölünecek

2001 çok kötüydü halk fakirleşti

2001 d3 olduğu gibi banka iflasları gündemde mi......sen neşeden haber ver...derdi herkes tanıyor....fakir yoksul halk fatura ödemek istemiyor...

kundemacı

Manşet atılıyor: "Yeni Ekonomi Modeli" altta yer alan açıklamaya bakıyorsunuz: "Albayrak'ın konuşmasında tasarruf, mali disiplin, tam bağımsız para politikası ve sürdürülebilir bir ekonomi konuları ön plana çıktı." dağ fare doğurdu. Dünyanın neresinde böyle bir şeylere ekonomik model deniliyor Allah aşkına. Boş laflar. Sayın Damat Berat Paşa bu açıklamaların sonunda Bakanlıktan istifa ettiğini açıklamış olsaydı. Çok yerinde bir davranış göstermiş olurdu.

Misafir

iş bilmeyen kişiler ekonomi bakanı olursa Türkiye daha kötü günler bekliyor.Vergi işine gelince bodro lu çalışanların belini büktünüz.