BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,84
ALTIN 2.428,17

Başkan Şahin esnaftan destek istedi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin 24 Haziran günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde esnafı ziyaret ederek vatandaşları mitinge davet ediyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
misafir

Gaziantep Belediyesinin borcu ne kadar sayın başkan ondanda bahsetsene

Burdayiz.

Başkan çok başarılısınız, herkes takdir ediyor ama, bu Meral sizi zan altına soktu, acil o davayı seçimden önce bir bayan siyasetci olarak sonuçlandırınız, en azından seçimden önce Meralin özür dilemesini sağlayınız.

Fatma kocaaslan

Fatma şahin muhteşem vir kadın seninle gurur duyuyorum benim değerli hemcinsim ❤

esnaf

yaklaşık 20 yıldır esnafım gelişen hayat şartlarında artık küçük esnafın ayakta kalma olasılığı iyice zorlaştı her mahalleye avm, işyeri kiraları,bağkur primlerinin çok yükselmesi küçük esnafı içinden çıkılmaz duruma itti.ve ençok yıpranan hiçbir sosyalı ve tatili olmayan esnaf 9000 gün prim ödeme gücümüz hiç kalmadı çektiğimiz kredileri ödeyemez olduk sizden isteğim bağkurun ssk ile eşitlenmesi ve yaş mağduriyetlerinin giderilmesi esnaf ve alt kesimi rahatlatacaktır.bu güne kadar her kesim müjde aldı biz esnaf boynu bükük kaldık.sizden seçim öncesi ssk bağkur eşitlenmesi ve yaş mağduru olanlara bir müjdeli haber bekliyoruz böylelikle hem duamızı hem oyumuzu alacaksınız. müjde bekiyoruz.

Misafir

helal sana Fatma Başkan

misafir

suriyelilere destek içinmi oy istedi onuda söylese

Misafir

halktan naısl destek istedi yüzleri varmı? dün antepte suriyeliler tarafından kendi vatanında öldürülen antepliler vardı.hala bu akapaya oy verenin kesin bi lekesi var yoksa gerçek türk halkı asla oy vermiyor

Misafir

Bu kadin dunde Chp nin konvoyunu engelledi belediyenin kamyonu ile daha once de Iyi partinin konvoyunu engelledi.Hangi yetki ve guc ile???

Misafir

Fatma Şahin çok çalışkan bir hanımefendi. Kendisini takdirle izliyoruz, başarılarının devamını diliyoruz.

  • 1