BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.432,89

Başbakan'dan uçak kazasındaki çirkin yorumlara sert tepki!

Başbakan Binali Yıldırım, İran'da düşen uçakta hayatını kaybeden kadınlarla ilgili sosyal medyada yapılan çirkin yorumlara sert tepki gösterdi. Yıldırım, "Yüreği burkulan ailelere sabır ve başsağlığı dilemeyi beceremeyenler, hiç değilse susmalıdır"dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Alim

İnsanların ölümüne sevinen "osmancık" nikli leş kurtcuklarını kınıyoruz....ALLAH tüm insanlığı acılardan korusun.AMİN.

Rustem Yalçın

Konyadaki kuran kursunda yanarak ölen zavallı yavruları hatırlıyom.Beynini kin ve kan bürümüş vahşi yaratıklar,insanların acısından mutluluk çıkarıyor.

Misafir

resimler olmasydi bu kadar tartisma olur muydu suclu kim

Misafir

Osmancik zirvalama konu kizlarin acik veya kapali olmalari degil orasi seni ilgilendirmez, herkezin dini kendine, kizlara allah rahmet eylesin allsh ana babalarina sabir versin, asil konu askerimiz afrinde olum kalim savasi verirken bu kizlarin ozel jet ile arabistan partilri, kutlayacaksan ulkende kutla,

Misafir

bir ülkede hergün ölümler oluyorsa, ölümlerden bahsediliyorsa, orada ne ahlak nede insanlik kalir

osmancık

Başbakan Gayri İslami hayat yaşayanlara selam çakıp bir iki oy daha devşirme peşinde. Bu arada kaybedeceği oyları da hesaplamıştır inşaallah.

yüzdeyüzmilli

Zenginler ölümü hakediyormus gibi insanliktan cikmis gibi yorum yapan ve düsünenler var. Allah kahretsin sizleri! Sizler de MYANMAR, SOMALI, BANGLADESH ve daha nice ülkelerdeki hatta kendi ülkendeki milyonlarca insandan daha iyi durumdasiniz hatta zenginsiniz onlara göre. O zaman sizin basiniza da bu tür aci olaylar mi gelmeli ve insanlar ardinizdan sizler gibi yorum yapsin düsünsün? Biraz insan olun ya!!! Zengin dediginiz insanlar sizlere is veriyor as veriyor. Bilmiyorsunuz kim bilir kac cocuk okutuyorlar, kac insanin hastane masraflarini karsiliyorlar. INSAN OLUN BIRAZ INSAN!!!!

doğrudur

Rüşvet uçaklarla hacca umreye gidenleri eleştirmiyorsak bu kadınları da eleştirmemeliyiz.

ACILARINI PAYLAŞIYORUZ..

BAŞBAKANIMIZIN YAPTIĞINDAN ÖTE SAVCILARIMIZDA HAREKETE GEÇMELİ Kİ BU YORUMCULARIN GENEL KÜLTÜRLERİ VE İNSANLIKLARI SORGULANMALIDIR.

Kasım

Mağfireti bol rabbim, ölenlere rahmet sevenlerine sabır versin.

Misafir

Bas bakan senin isin gucun yokmu baska, devlet isleri ile ugras, milletin yorumlarina burnunu sokma, askerimiz afrinde olum kalim mucadelesi versin, zengin sosyete bebeleri ozel jet ile arabistanda bekarlik partisi kutlasin, birak millet ne dusunurse onu yazsin

Misafir

osmançük sende insanlık yok ki iman olsun ...

Misafir

onlar sizin osmancık çocukları, onları siz yarattınız...

osmancık

Laf ebeliğine hiç lüzum yok. Halk yayınlanan bir iki fotoğraftan neyin ne olduğunu anlıyor. Tabii ki iman ve izanı nispetinde.

Misafir

ne olmuştuki

Misafir

O YORUMLARI YAPANLARIN HEPSİ RUH HASTASI KİŞİLİĞİ İNSANLIĞI OTURMAMIŞ DENSİZLER BAŞLARINA GELİNCE ANLARLAR OZAMAN

  • 1