BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.498,83

Başbakan Yıldırım 'güzel haber vereyim' deyip açıkladı

Başbakan Binali Yıldırım, Bakırköy'de bir otelde düzenlenen programda Alevi kanaat önderleri ile bir araya geldi. Yıldırım, "Artık irfan merkezleri ve cemevlerinin statüsünü tartışma alanından çıkarmaya karar verdik" açıklaması yaptı. Yıldırım terör örgütüne son dönemde vurulan büyük darbenin de nasıl elde edildiğini açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

Bu raporu reddedip kendileri bir rapor hazırlayıp onu verecekler mahkemeye.

Ben yaptım oldu.

Bu yaklaşım bile yanlış. cem evlerine nasıl bir statü getireceklerine muhataplarınin hiç bir fikrini almadan karar verip oldu bittiye getiriyorlar. Bunu önce muhataplariyla konuşulup tartışılması ve ondan sonra birlikte karara varılması gerekmez mi.

misafir

asıl baskını AKP liler esnafı korkutmak için yapmış.bir nevi gövde göterisi yapmışlar.neticesi malum.

Misafir

'AKP'Lİ HEYET İKİ GÜN ÖNCE GELMİŞTİ' Rapora göre iki gün önce AKP'li Yıldız ve ekibi, Esvet Şenyaşar’ın 25 yıldır işlettiği Suruç belediye binasının arkasındaki dükkana gitti. Sözlü tartışmanın yaşandığı ziyaret kavga yaşanmaksızın sonlandı. İki gün sonra Yıldız ve beraberindekiler silahlı şekilde tekrar dükkana gitti. AKP'li Yıldız içeri girmek isteyince Adil Şenyaşar’ın “Kadın müşteriler var içeri girmeyin, müşteriler rahatsız oluyor” dedi. Yıldız’ın “Biz namussuz muyuz ki içeri almıyorsun” diye karşılık vermesi üzerine tartışma başladı. Yıldız’ın korumalarından ismi tespit edilemeyen biri Adil’e tokat atarken, tartışma büyüyünce korumalarca Adil Şenyaşar’ın bacağına silahla ateş edildi.

misafir

sen hiç konuşma.senin hiç hükmün yok.

Misafir

16 yıldır düşündünüz seçime 1 hafta kala mı cem evlerin statüsüne kara verdiniz? seçimden sonraya niye bırakıyorsunuz? yapın o zaman sizi tutan nedir? yoksa yine oy toplayıp, seçimden sonra kandırdık mı diyeceksiniz?

Misafir

Hani su internetteki cloud'u anlatmaya calisan gariban degilmi bu....

Misafir

""Artık irfan merkezleri ve cemevlerinin statüsünü tartışma alanından çıkarmaya karar verdik" açıklaması yaptı. " Durdun durdun da şimdi mi aklına geldi? Tam da seçim arefesinde... He ya bütün aleviler ikna oldular ve 24 Haziran'da oylarını AKP ye verecekler değil mi?

Orhan kurt

Siz önce madimak otelin katliamini halka aciklayin sonra alevinin sorununu ele alin

Misafir

son başbakan 1000ali sinemalarda..son bir hafta..

Reisci

Basbakan nedir basbakan mi kaldi yahu

  • 1