BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,95
ALTIN 2.427,93

Bankacılara Bylock operasyonu Merkez Bankası da var!

FETÖ/PDY operasyonları bankacılara uzandı. FETÖ'nün şifreli yazışma sistemi Bylock'u kullandıkları tespit edilen 20 bankacı hakkında gözaltı kararı verildi. Listedeki 11 kişi operasyonda gözaltına alındı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

Affetmeyin kökünüğ kazıyın FETOcu hainlerin .Bunlar 40 yıllık ihanet ve hıyanet şebekesi bu hain örgütle mücadlee için ayrı bir bilrim ve bakanlık kurulmalıdır. Kuurmlardaki tüm FETOcular kriptolar dahil temizlenmelidir. Hala kuurmlarda bilinen ve kripto cok sayıda FETocu olduğu söyleniyor .greiye dönük temizlik sart FETO referansı ile bir uyere gelenleri, FETocularla bağlantısı olanları kıurumlardan atömamız sart

bir basit vatandaş

Bu bankalar ne zaman kuruldu? Kimler kurulmalarına destek oldu? AKP nin hangi üst düzey yöneticilerinin ne kadar paraları bu bankalardaydı? Paralarını bu bankalardan ne zaman geri çektiler? neden geri çektiler?

yeter

akp feto bahanesi ile ulkenin butun kurumlarina el koyup araplara satacak... zaten akp ve feto ikisi birlikte bu ulkenin kanini emmedi mi....

Farklı Bakış

Artık bu operasyonlar inandırcılığını yitirdi. AKP karşısında gördüklerini sindirme çabasına girdi. Temizlik yapıyorum derken belli tarikatları devlete sokmaya başladılar bir kaç yıl sonra da bunlar ayaklanmaya başlar.

bana ne

İller Bankası, Merkez Bankası ile Kalkınma Bankası çalışanı olduğu.. iyide bunlar devlet bankası devletin kurumu.. kimin hatası AKP ve RTE nın atayanlar onlar..

  • 1